香港一世發論壇

標題: 未食過豆豆,都未算真正享受過性愛 [打印本頁]

作者: 掂過碌蔗    時間: 2022-1-25 01:12
標題: 未食過豆豆,都未算真正享受過性愛
豆豆身材冇得彈,沖涼時有波推、水簫,大家已經玩到情緒高漲。上到床黎到細佬位成支含住黎吹,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,上套即黎跟手就騎上來喪搖猛騎,35C波上下搖擺,表情非常豐富,之後轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,到最後都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂,正所謂唔屌唔知身體好,未食過呢粒豆豆,都未算係真正享受過性愛呀。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=45907
作者: devils    時間: 2022-1-25 02:41
又係呢一套百搭相,好多女用過囉喎!
作者: bigbird    時間: 2022-1-25 02:53
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: 7294    時間: 2022-1-25 11:43
devils 發表於 2022-1-25 02:41

黔驢技窮,睇開下
作者: comb    時間: 2022-1-25 16:52
多謝分享
作者: ChuiTung    時間: 2022-1-25 21:26
devils 發表於 2022-1-25 02:41

呢個討論區廢廢地
好假
作者: Miss-148    時間: 2022-1-26 16:15
都係廣告…想咪上下去囉
作者: Benq    時間: 2022-1-26 16:44
Thank you for sharing
作者: lt6460    時間: 2022-1-27 08:19
都係廣告…想咪上下去囉
作者: 毅賢    時間: 2022-1-29 12:00
大致上服務水準也不過不失
作者: ACalan    時間: 2022-1-30 09:13
多謝師兄報告  !!!!
作者: 龍8899    時間: 2022-1-31 12:31
多謝分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2