香港一世發論壇

標題: 再見前夫, 前夫變嫖客 [打印本頁]

作者: 神秘人    時間: 2011-9-27 01:29
標題: 再見前夫, 前夫變嫖客
再見前夫,  前夫變嫖客

有位囡囡與前夫已離婚幾年,  有一曰, 囡囡應客人按鐘開門時, 發現當前的客人就是自己的前夫, 呢位囡囡諗都唔諗就開出價錢, 而佢前夫亦毫無忌憚照常入閘, 完事後, 大家照常做回朋友, 真係幾特別
作者: 肥佬    時間: 2011-9-27 12:54
尼個世界眞係細, 世事無奇不有
作者: jerso    時間: 2011-9-27 13:12
前夫有冇 discount
作者: paulsiu69    時間: 2011-9-28 13:09
Maybe 1 Price ------------ 2 shots.
作者: sars    時間: 2011-9-29 12:18
各取所需!

以前係比家用, 每月計.

依家係叫嫖金, 鋪鋪清而已!
作者: rider    時間: 2011-10-6 14:23
咁都得,唔知有無"車"埋呢~
作者: Novices    時間: 2011-10-15 16:40
相信有啲服務係以前無
作者: harchai    時間: 2011-10-18 12:41
唔知有無現任丈夫嫖著老婆既例子呢?
作者: SkyIvy    時間: 2011-10-20 01:28
咁都得,唔知有無"車"埋呢~
rider 發表於 2011-10-6 14:23

人哋車牌M年前就已經考到咗喇!
作者: nfony    時間: 2011-10-20 07:59
人哋車牌M年前就已經考到咗喇!
SkyIvy 發表於 2011-10-20 01:28

係就係!
不過車牌呢樣野考左之後都有機會被吊銷架。。。
作者: 槍手    時間: 2011-10-26 16:06
唔知有無現任丈夫嫖著老婆既例子呢?
harchai 發表於 2011-10-18 12:41

咁就真係大零樂啦
作者: sars    時間: 2011-10-31 13:41
丈夫嫖著老婆既例子就可能無咁多, 但係丈夫D朋友嫖著丈夫既老婆例子, 就可能多D啦!
作者: bbmanbody    時間: 2011-11-9 22:54
以個世界有樣野係~再見亦是朋友~
作者: Dane    時間: 2011-12-28 02:08
肥佬 ........ 呢D真係   "你知我長短 ; 我知你深淺"
作者: 槍手    時間: 2011-12-28 11:58
肥佬 ........ 呢D真係   "你知我長短 ; 我知你深淺"
Dane 發表於 2011-12-28 02:08

den兄,你向肥佬兄講d咁野,d人會以為你地
作者: Dane    時間: 2011-12-28 16:01
槍手兄 ..........  多謝提醒 ,  肥佬 & 各位 brother 咪 撚多咗呀
作者: Dane    時間: 2011-12-28 16:35
其實 .. 有無brother 試過 (俾錢) 玩囡, 玩過人地老婆, 女友 呢  (包括前度... )

我識得有個friend (普通個隻) 佢 同條 卡拉OK港囡 結婚 (香港正式)
我都有D奇 .. 我總覺得 呢D囡 又要名牌又咩柒都要 ... 條friend 搵幾多我大概知,
不過心諗, 可能條囡 想做良家女人啩 ........... ... 卒之飲完個餐喜酒, 無乜聯絡下,
成一年多後, 一次係 佐敦 -- 商務 前面撞到 (小弟原本想去買書睇) .. 阿嫂話去飲杯啡喎, 我話好, 無所謂.
閒話家常後 (其實路邊社.. 聽閒條囡對friend個老母好好, 好顧家) 阿嫂話 偶然以前D姐妹叫佢出嚟飲茶,
結果呢輪 打牌輸咗好多 ... 佢又唔想呃老公, 跟番D姐妹出嚟暗做 .. 問我點 , 我可唔可以借住幾仟過佢 頂住先 .
我話無袋錢 ....  佢卒之開口, 話唔會白攞, 大家成年人, 心照啦, 唔好俾我老公, 奶奶知就得架啦 .. 我心諗,
佢又唔識我女友, 就當 乜冷都好啦 .......... ..  不過諗唔到, 原來佢好冷大食, 副body仲幾正,
大家都砌得 好冷盡興 ....................... ..  但事後,  個心總有D唔知點咁

作者: 槍手    時間: 2011-12-29 10:36
其實 ..  有無brother 試過 (俾錢) 玩囡, 玩過人地老婆, 女友 呢  (包括前度... ) ...
Dane 發表於 2011-12-28 16:35

咁咪即係朋友妻,咪走雞

點解我冇呢d朋友
作者: Dane    時間: 2011-12-29 17:10
槍手兄 .. 你咁講我架 ....  ..   我都係諗住   [ 助人助己 ; 耡人為快樂之本 啫 .. ]
你 朋友有難 一次半次都唔幫吓人咩 ...  你咁無同情心架  !
肥佬 夠幫晒成個街市班C9 啦 ...........  啦 !

作者: 四眼仔    時間: 2011-12-29 17:53
槍手兄 .. 你咁講我架  ....  ..   我都係諗住   [ 助人助己 ; 耡人為快樂之本 ...
Dane 發表於 2011-12-29 17:10

因肥師伯有一伙有殺錯無放過的精神
作者: Dane    時間: 2011-12-29 18:43
四仔 brother .... 肥佬兄係  有插錯無放過
作者: 槍手    時間: 2011-12-30 16:27
四仔 brother .... 肥佬兄係  有插錯無放過   ...
Dane 發表於 2011-12-29 18:43

但係佢成日都辦插錯,插左入後花園
作者: harchai    時間: 2011-12-30 16:56
其實 ..  有無brother 試過 (俾錢) 玩囡, 玩過人地老婆, 女友 呢  (包括前度... ) ...
Dane 發表於 2011-12-28 16:35

呢D經歷真真頂引:148clap[1]:
作者: harchai    時間: 2011-12-30 16:57
但係佢成日都辦插錯,插左入後花園
槍手 發表於 2011-12-30 16:27

條女感覺唔到架咩
作者: matthewparty    時間: 2011-12-31 13:07
早幾年我响佐敦某街66号8楼,楼上骨同條中女打完友誼波後,佢同我講:話自從上個月比佢鄰居上黎發現咗佢之後,佢鄰居每星期都上來幫襯兩至三次,仲記得第一次按鍾開門見到佢想走. 我問佢(菲菲)有冇响屋企咗近碰到, 菲菲話有示過大家辦5識.
5知菲菲搬咗边?好懐念菲菲C9 D手勢同佢個招收音機
作者: kitty02770288    時間: 2012-9-26 04:34
多謝c兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2