香港一世發論壇

標題: ZMT HM89 又放又服務好的小騷娃簡介 (有廣告相) [打印本頁]

作者: 苦榮少    時間: 2011-6-24 06:05
標題: ZMT HM89 又放又服務好的小騷娃簡介 (有廣告相)

雖然ZMT HM在148沒廣告, 但都同各位淫兄分享一下la

今日(23/6)要北上深圳公幹, 有三小時自由, 就打比大雪話3時到, 她推介#89口技一流, 咁就試下la

三點到, 己經好多客, 好彩預約左, 直入圓床房, 不用等89就來了

相頭: 23才重慶妹, 長頭髮, 眼大大圓碌碌, 面尖尖, 嘴仔細細, 常常笑, 好cute
身材: 個子小小, 約153cm, 但廟細燈籠大, 彈手C波, patpat有肉但不夠翹
服務: 好喜歡食蕉, 會食過不停, 深喉都唔錯, 做完2Q都唔會偷懶按摩聊天都夠鐘
Feel: 有咀有車, 攬著談心, 一撻即開水喉, 妹妹窄, 女上好易高潮, 大開收音機, 第2Q就是被狂騎之下KO

總括來說: 89相頭不錯, C波波, 細細粒容易食, 服務一流, 又有咀有車, 玩Feel的都好

作者: 淫虫EX    時間: 2011-6-24 16:44
請c 兄pm廣告網址!!
作者: 苦榮少    時間: 2011-6-24 17:41
回復 2# 淫虫EX

淫兄, 已PM你
作者: ballballlover    時間: 2011-6-25 17:48
作者: kam654321    時間: 2011-6-26 08:52
c 兄呢度度啊
作者: 神龍    時間: 2011-6-26 21:12
果然係好嘢。
作者: Rayman    時間: 2011-6-29 16:04
果然係好嘢
作者: Roseliondog    時間: 2011-7-8 16:49
Thx report
作者: billy仔    時間: 2011-8-19 14:44
龍X閣酒店,唔記得6/8字樓? 哈哈 , 未去過!
作者: jasonkks    時間: 2012-2-3 15:19
gooooooooood
作者: 大俠    時間: 2012-3-22 12:50
呵呵呵…
作者: kitty02770288    時間: 2012-4-30 03:35
多謝c兄
作者: stevenfung2011    時間: 2012-5-28 10:41
where ? how much ?
作者: ok.tak    時間: 2012-7-21 04:05
請c 兄pm廣告網址
作者: comb    時間: 2012-8-24 22:14
相頭不錯喎

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2