香港一世發論壇

標題: 囡囡遇上痴情客, 覺得好煩 [打印本頁]

作者: 神秘人    時間: 2011-4-29 13:35
標題: 囡囡遇上痴情客, 覺得好煩
有位係旺角返工嘅囡囡同我講話近排好烦惱, 唔係金錢問題, 而係客人對佢嘅感情問題,  有幾位熟客同時鐘意左呢位囡囡, 呢幾位後生仔熟客, 自知沒有能力養起呢位囡囡,  但每次去搵呢位囡囡, 唔係哭就用手打牆,  話自己冇本事, 但錢就一樣照給囡囡, 囡囡對我講話自己只係想一心搵錢 , 唔想有感情. 但客人鐘意佢, 佢都冇計架.  所以覺得好烦
作者: arsenal620    時間: 2011-4-29 14:27
作者: hoho2010    時間: 2011-4-29 19:46
er ....
arsenal620 發表於 2011-4-29 14:27

A兄唔係講緊你啊?
作者: arsenal620    時間: 2011-4-29 22:50
作者: ryanwong13    時間: 2011-5-3 11:05
有位係旺角返工嘅囡囡同我講話近排好烦惱, 唔係金錢問題, 而係客人對佢嘅感情問題,  有幾位熟客同時鐘意左 ...
神秘人 發表於 2011-4-29 13:35

唔係哭就用手打牆...
使唔使呀...不如跳落街啦笨~
作者: 肥佬    時間: 2011-5-3 12:39
有位係旺角返工嘅囡囡同我講話近排好烦惱, 唔係金錢問題, 而係客人對佢嘅感情問題,  有幾位熟客同時鐘意左 ...
神秘人 發表於 2011-4-29 13:35

叫個囡囡小心尼亭人牙, C-HING, 可能係想咬老軟GA賤種嚟0架
作者: TMS2002    時間: 2011-5-5 13:50

作者: AK22    時間: 2011-5-19 13:44
...................................................
作者: sars    時間: 2011-7-13 17:06
叫個囡囡小心尼亭人牙, C-HING, 可能係想咬老軟GA賤種嚟0架
肥佬 發表於 2011-5-3 12:39

唔係叫囡囡小心D, 係叫我地小心D就真啦, 容乜易條友仔, 唔打牆, 打入閘果位哥哥仔架!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2