香港一世發論壇

標題: 囡囡被隔離姊妹玩死 [打印本頁]

作者: 148小記    時間: 2010-12-16 01:48
標題: 囡囡被隔離姊妹玩死
商業社會, 大家都是為錢而生, 囡囡也是一樣, 有位囡囡向我訴苦話: 佢一向都生意唔錯, 但最近呢排生意少左好多, 佢諗極都唔知點解, 後來有位客人話俾佢聽, 係好多不同嘅成人討論區有人寫衰佢, 寫到佢一文不值, 後來呢位囡囡從其他姊妹打聽下, 知道佢隔離個位姊妹為左同佢爭生意, 就搵個寫手係不同嘅成人討論區寫衰佢, 攪到佢生意少左, 主要靠做熟客

其實同行如敵國, 人怕出名豬怕肥, 呢啲野真係好難備免
作者: bigbird    時間: 2010-12-16 02:06
so sad to hear that ~~~~~~~~~~~
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-16 02:18
原帖由 148小記 於 2010-12-16 01:48 發表
商業社會, 大家都是為錢而生, 囡囡也是一樣, 有位囡囡向我訴苦話: 佢一向都生意唔錯, 但最近呢排生意少左好多, 佢諗極都唔知點解, 後來有位客人話俾佢聽, 係好多不同嘅成人討論區有人寫衰佢, 寫到佢一文不值,  ...

以人之道還治其人之身
作者: topfun    時間: 2010-12-17 00:11
而家D寫手周圍都係
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-17 07:13
話時話,甘多講都幾多寫手話佢哋有aids 雞,都唔知係咪
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-17 11:49
估唔到可以掉番轉, 搵寫手唱衰人

同埋相信好多人都衰野好易信, 而好野就多數抱懷疑態度
作者: harchai    時間: 2010-12-17 12:18
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-17 11:49 發表

人既心態就係咁樣
作者: kelvincyl    時間: 2010-12-17 12:35
原帖由 harchai 於 2010-12-17 12:18 發表

人既心態就係咁樣

所以呢招既殺傷力真係幾大, 亦都覺得對用心服務客人既囡囡唔公平, 覺得佢地咁被人唱都幾慘
作者: jjcc1914    時間: 2010-12-18 01:44
原帖由 kelvincyl 於 2010-12-17 11:49 發表

K版主:

得閒除咗上148之外,可以去吓醉猫網,4台\9台,佢哋好多寫9+分身,D ADV 多到
睇多睇,見多D世面

148呢度,至少個指壓版較少 魚善 禾高
作者: rider    時間: 2010-12-18 12:19
原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 01:44 發表

K版主:

得閒除咗上148之外,可以去吓醉猫網,4台\9台,佢哋好多寫9+分身,D ADV 多到
睇多睇,見多D世面

148呢度,至少個指壓版較少 魚善 禾高  ...

同意~所以呢度岩我多d
作者: AK22    時間: 2010-12-22 14:25

作者: ballballlover    時間: 2010-12-23 15:00
作者: Blaze    時間: 2011-2-11 08:11
真係人心難測, 道不同不相為謀
作者: ljyfox    時間: 2011-2-21 18:41
True or false
The cilient will find u again and again provided that the female can provide the client with outstanding service firstly.
Especially in the field of brothel due to the attraction of body and service

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2