香港一世發論壇

標題: 高級按摩推拿保健女郎如萍,專治肩周炎,有如大內高手金剛指法,really 正 ,精選推介 [打印本頁]

作者: 小巨蛋    時間: 2020-9-9 11:18
標題: 高級按摩推拿保健女郎如萍,專治肩周炎,有如大內高手金剛指法,really 正 ,精選推介

早兩日瞓歪頸兼周身好酸痛,想搵紅牌技師揼個靚骨,預約好如萍專業推拿,見到囡囡真人,樣 貌標緻動人,風騷惹火,豐滑美乳,好有女人味,身材火爆,有波又有羅,美臀靚羅,曲線靚 爆,笑容滿面熱情招呼,態度和藹可親又夠善解人意,招呼熱情周到,主動教好水溫叫我沖涼, 出黎主動幫手抹乾身。 服侍我趴上床,開背有板有眼,手骨真係好夠專業水準,手勢一流,專治肩頸腰,一收一按有如 大內高手金剛指法,絕對唔馬虎,上下用力推,推按完無曬疲勞,feel能量十足,全身都舒服曬, 重頭戲前列腺保健,絕對不能錯過,骨精一定岩,厲害到不得了,令我自自然然硬起來,動作流 暢自然,感受一身既輕鬆嘅剛柔合用!
And after r pat pat,好有觸電感,粉提美乳手感好到無得頂,飲足乳水,爽到佢飄飄欲仙出曬淫 聲,個樣好鬼夠姣,BM做得好夠投入到位,邊磨夾邊係耳仔吹氣,銷魂熱情,讓我嘗盡萬般溫 柔,正能到爆,癢到我頂天立地,兼有立體導航聲,夾腸仔至D子孫全部走咗出來,爽曬,事後 我再去沖返個涼出來,給錢走人,下個禮拜我提前兩個小時約啦,紅萍幫到成千上萬的賓州,因 電腦脖都治好,效果特別好,真是高手,真是專業!
http://www.miss148.com/girl.php?GID=41358
作者: 小喇叭    時間: 2020-9-9 16:22
Thanks report
作者: bigbird    時間: 2020-9-10 01:31
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: ppp1997    時間: 2020-9-12 16:10
good sharing ar
作者: love8559    時間: 2020-9-14 10:18
不妨一試
作者: jo4533    時間: 2020-9-15 10:28
多謝包膠
作者: 四叔    時間: 2020-9-16 19:34
有機會的話都要試試
作者: 黑衣人    時間: 2020-9-17 12:44
Support report
作者: Bobby仔    時間: 2020-9-19 20:26
一試無妨
作者: 京一    時間: 2020-9-21 19:32
多謝推介
作者: 丹尼爾    時間: 2020-9-22 00:18

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2