香港一世發論壇

標題: 想試雙飛,係咪一定要去指壓? [打印本頁]

作者: 廿點金    時間: 2020-6-24 12:32
標題: 想試雙飛,係咪一定要去指壓?
如題,未試過
作者: skks    時間: 2020-6-24 13:55
1仔就少啲, 話明一樓一嘛, 多過一位囡囡就犯法
作者: 廿點金    時間: 2020-6-25 09:29
skks 發表於 2020-6-24 13:55
1仔就少啲, 話明一樓一嘛, 多過一位囡囡就犯法

指壓咪又係一樣,何嘗又唔係一樣,比人周到一樣唔得掂。係咪咁講?
作者: skks    時間: 2020-6-25 10:22
廿點金 發表於 2020-6-25 09:29
指壓咪又係一樣,何嘗又唔係一樣,比人周到一樣唔得掂。係咪咁講?

指壓場 查牌就告持牌人 keeper 經營不道德場所
一樓一 一個單位多過一條女,應該係條女會有事
作者: 肥佬    時間: 2020-6-29 10:23
1仔都得, 撞啱個囡囡與隔離房條囡相熟的話, 你要求到想玩雙飛, 佢會幫到你的, C-HING

我都試過在1仔條囡要求我, 話叫埋隔離條囡過來一齊玩添

作者: wtf7677    時間: 2020-7-4 18:27
我都係一樓一試過兩次,第一次條女幫襯左幾次(元朗),但真心好吊,距竟然問我搵多個人過黎玩好吾好,兩個都35-40,美中不足係要不停換套,好撚煩(習慣自備毛巾同套套)
第2次又未開波前女女就主動問我,有先例,我問左吾換套,要搵個後生既,想玩吊完阿媽再吊個女,心願達成✌️

作者: kenchan    時間: 2020-7-4 22:39
多數都係指㱘提供双飛,但係神秘酒店都有呢啲服務提供

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2