香港一世發論壇

標題: 攪旺o的個場 [打印本頁]

作者: 潮人    時間: 2008-1-10 11:37
標題: 攪旺o的個場
網主仲有無做其他宣傳啊?攪旺o的個場可以有多o的同道中人o係度吹下水咁啦 ~~~
潮人我都有o的建議o既, 俾兄弟們可以o係度討論所有一樓一囡囡啦, 唔好話分咩網, 不過又唔好俾其他站o既人o係度宣傳咁得唔得呢?

喂, 其他兄弟有無咩意見?我諗呢度個網主都幾順應民意下, 因為都睇到有唔少改善 ~~
作者: 鳳弟    時間: 2008-1-10 11:55
原帖由 潮人 於 2008-1-10 11:37 發表
網主仲有無做其他宣傳啊?攪旺o的個場可以有多o的同道中人o係度吹下水咁啦 ~~~
潮人我都有o的建議o既, 俾兄弟們可以o係度討論所有一樓一囡囡啦, 唔好話分咩網, 不過又唔好俾其他站o既人o係度宣傳咁得唔得 ...

只要唔係故意宣傳,我地無任歡迎各位討論全港任何一樓一靚女~~
作者: 肥佬    時間: 2008-1-10 21:33
原帖由 鳳弟 於 2008-1-10 11:55 發表

只要唔係故意宣傳,我地無任歡迎各位討論全港任何一樓一靚女~~

有D网主唔喜歡人0地批評係佢果度出廣告既囡囡BOR, 唔知尼度得唔得既呢吓...........网主??
作者: hkshrek    時間: 2008-2-29 11:56
原帖由 肥佬 於 2008-1-25 12:54 發表

收到, THANK YOU, 龍兄   

肥佬兄,有你係度,實旺啦
兩位主持人D回應都好正面,very good

作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 15:37
原帖由 hkshrek 於 2008-2-29 11:56 發表

肥佬兄,有你係度,實旺啦
兩位主持人D回應都好正面,very good   

拱我同你同班老友記一齊拍住上LOR, 好MA, HKSHREK兄
作者: hkshrek    時間: 2008-2-29 15:57
原帖由 肥佬 於 2008-2-29 15:37 發表

拱我同你同班老友記一齊拍住上LOR, 好MA, HKSHREK兄   

無問題啦,肥佬兄
作者: 鳳弟    時間: 2008-2-29 17:57
原帖由 hkshrek 於 2008-2-29 15:57 發表

無問題啦,肥佬兄   

多謝大家支持一世發~~~ 148kiss
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 01:15
原帖由 鳳弟 於 2008-2-29 17:57 發表

乜說話吖, 鳯兄, 大家刀想一世發KA MA, 只要你睇住厘DO, 有乜人係DO搞樹, 你卽做嘢, 就天下太平
作者: hkshrek    時間: 2008-3-3 10:44
原帖由 鳳弟 於 2008-2-29 17:57 發表

鳳兄,客氣
吹水搵女一樂也

作者: hkshrek    時間: 2008-3-3 10:46
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 01:15 發表

乜說話......

肥佬兄,我很同意
吹水交流,搵女食好野
最憎D人搞事插來插去

作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 14:49
原帖由 hkshrek 於 2008-3-3 10:46 發表

肥佬兄,我很同意
吹水交流,搵女食好野
最憎D人搞事插來插去

你說出你GA心聲唎, HKSHREK兄
作者: Dane    時間: 2008-3-4 00:05
搞乜旺 喎 ....呢d 唔係我地 責任 148wink
唔係 有d 人當咗我地 係 148 寫手 推手 就唔好啦 148wacko
148yucky 148yucky
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 01:19
原帖由 Dane 於 2008-3-4 00:05 發表
搞乜旺 喎 ....呢d 唔係我地 責任 148wink
唔係 有d 人當咗我地 係 148 寫手 推手 就唔好啦 148wacko
148yucky 148yucky

E家嚟講, 我刀應為係, DANEAIR兄, 你ARM
作者: 潮人    時間: 2008-3-17 13:14
原帖由 肥佬 於 2008-3-4 01:19 發表

E家嚟講, 我刀應為係, DANEAIR兄, 你ARM   

我諗唔會掛 . . . 呢邊討論o的囡 so far 都幾自由呀 . . .
作者: 148小記    時間: 2010-5-26 04:57

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2