香港一世發論壇

標題: 西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論 [打印本頁]

作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:50
標題: 西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論
因這篇文章在其它網站被Ban 左. 所以我問龍兄借這裏繼續吹水. 亦吸引多D網友黎 148 睇其它囡囡!
再次多謝龍兄借地方!

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

地址      太子基隆街
價錢      坐枱 (1hr) 20:00 前 $182-  之後 $232
            + 帶位阿叔 tips $20
            + 囡囡 手作 $100 , 口爆/開大 $200
時間      10:00 - 02:00
囡囡      中女/C9/人妻/熟女

囡囡索引 (其它網友報告返黎)
========================
阿君/子君     35/40 肥C9 大波 微腩 白滑
珮珮         35/40 大碼 大波 有腩 萬宜 不煙 冬瓜 朴頭
英英         白滑 好波
夢玲         35+ 大波 有腩 白滑 大煙
寶兒         30/35 大波 有腩 不煙
明明         35/40 好波 小腩 小煙
程程         35+ 及手 小肥 小腩 魔吹
素素         30/35  及手 無腩 不煙 細碼
C C /阿C     小腩 小波 后指
冬冬         40+ 肥C9 大波 有腩 水吹 不煙
GiGi/琦琦    35+ 及手 白滑 后指 小煙
詠蘭/詠琳     30+ 大波 有腩 大件 潮出 不煙 1.65高
秀鳳/美鳳     及手 后指 紋身 高妹 萬宜
阿珍         35/40 肥C9 大波 有腩 大件
小曼         30/35 大波 有腩 疑潮 大件 不煙
翠兒         30+ 好波,小腩,不煙
小麗         35/40 及手 小腩 毛女
美莉         45/50
珍妮          超熟 資料未詳
糖水/唐唐     肥C9 豪雨 白滑 不煙 萬宜
豆豆         35-40+ 豪雨  走音 超腩 (肥肉彈型 大波 典床典蓆 窄 戰鬥格)
阿敏         35/40 大波 小腩 喊驚
小燕         小波 技術犯規
安安         35+ 小肥小腩,不煙,及手, 后眼
莎莎         30+ 及手 小肥 小腩 小煙 萬宜 后指 疑潮
林林         35 大波 小腩 不煙 限指 大洋
詠琪          失格
仙迪         30+ 細碼 微波 新馬
安妮         45+ 東坡 中波 有腩 萬宜 后指 魔吹 不煙
甜甜         30+ 肥C
芷晴         洋語
露絲/ 露西    新馬 大波有肉地      
菲菲         新馬 夜晚8-12點  福建30+ 波大籮大 小小腩 白滑 把聲沙啞
亞MAY        陀地 乳頭大 動作溫柔
甜甜         30+ 昅手波 圓潤 有腩 深喉 小鳥溫馨形 吹得下同幾nice 有ky
燕玲         30+ 中等身材 大波 喊驚 多水
嘉嘉         50路 有波 超腩 nice
蘋果         陀地,走肥,小波
芳芳         30+ 大波 小腩 魔吹

=========夜班靚女===========
子恩         35+ 陀地 B Cup 小肥 多毛 肥鮑 窄隨道 4P經驗  
小蝶         30+ 北 B Cup 走肥 小毛 4P經驗

========暫別/榮休靚女========
=============================
我會copy 返D report 俾大家䏲!

作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:51
From Shuttlecock on 2009-11-14
Let's keep this thread for Spanish club going. I'd like to share the experience of my second visit with c-hing. I went there on Thursday evening at about 8 p.m. The place was quiet and I might be the only customer. I asked for Pui Pui because I saw some good comments on her in the original Spanish Club post. But the manager said she did not show up for work on that day. So I just asked the manager to get me a 陀地 that is not too fat. The lady is called 阿君, aged about 35-40. She gave me HJ and BJ and eventually I cum in her mouth. Since I have a lot of experience in other places like finger-press, 141, 邪足, I can tell c-hing what makes Spanish Club unique. Many girls in these other places do not provide "環保吹+口爆" service, or only do it in a very rushing manner that does not give you enjoyable experience. But this special service is nicely done at Spanish Club.

The charge was : $220 Club Fee ( including tips ) and $200 for the lady, total $420.
作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:53
From  hctfhco 發表於 2010-3-16 03:20 AM

咪就係囉,本來諗喺今晚去動物園睇黑熊 點知一個來電就 唯有旁晚入西班牙領事館辦簽証
一入去佩佩對正門口坐咗喺道 重認得我,咪叫佢嚟囉 今次又有一個謎團 就係呢個佩佩同P8兄喺〝393〞
形容好大分別 佢係上海人,幾大件吓(坐喺梳化摟著隻手唔到肚),波大籮大有腩不煙,皮膚好滑 全程95%煲冬瓜
原來又係一個萬宜,流到梳化同個地都係(佢要攞紙抹自己、梳化)不過唔比後指 管樂都有70分,騎乘一般
想抱起佢放落梳化,實在大件  唯有叫佢瞓落去 一路做一路用煲冬瓜叫(老公,你屌死我啦!) 事後清潔就馬虎咗啲
食事後煙時見到埋便卡位條女瞓喺梳化用電筒照著妹妹比個兄弟做手術 個兄弟又兩邊拉高又摔又挏 條女一路笑一路叫,幾好睇呀
作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:54
From prop3 發表於 2009-11-15 11:03 AM

halo everyone, i would like to report to yours about a brilliant lady. her name is ying ying. her blowjob with her breast is great!!!. smooth and white skin also. may be your good choice. thank you......
作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:56
From  Yeah仔 發表於 2009-11-27 03:50 AM

26/11,下午1430時左右終於勇闖康城NC,推開地下茶色玻璃門行上樓梯見到大廳燈光充足無乜人好靜,裝修亦保持得幾好,男侍應帶我入K房後問我有無相熟媽咪同埋飲乜酒,我答無相熟媽咪及選了飲藍妹,五分鐘後男侍應拿了啤酒和花生小食進來,斟酒給我後叫我等一陣媽咪就到。

再大約等了15分鐘到1450時,媽咪"珊姐"入黎同我講話而家無乜女返工,要等下但唔知等幾耐,佢話近排都係咁,又話可能等好耐,佢怕我等得耐跟我說可以隨時走亦不會有任何收費,我話上得黎玩等下無所謂,我問佢係唔係怕做我生意,佢話唔係,只是真係唔夠女,如果一有女返工就即刻帶入黎比我坐,跟住佢話真係唔好意思就出了房門。

之後我自己一人在房中點Karaok歌聽、飲下酒食下小食,大約1515時,"珊姐"入黎話唔好意思真係無女返,唔想浪費我d時間,叫我不如去第個場玩,咁我唯有很失望地離開。

離開後走到大街上,我心中掙扎了很久夠竟去邊度玩女,我總於選了熟女集中地"新西班牙舞廳",我大約1530時入場,經過有燈光的收銀大堂,帶位阿叔問我有無相熟女我答無,並由帶位阿叔拿著小電筒帶我入裡面好黑的去小卡座坐低,入面唔大但勁黑,佢問我飲茶定可樂我選了可樂,之後帶左條女比我坐,我大約適應了十幾廿分鐘,隻眼先叫做睇到野,條女個樣ok,三十到尾有肉地有肚腩,無帶bra坐檯,咁我就同佢聊天抽下水打下車輪,越玩越開心,佢亦提意叫場內阿姐幫手買酒回來飲,後來我比左張100蚊買了4罐藍妹回來(我聽到話買了$41,而女女話碎銀比阿姐做貼士,我話無所謂佢就找番張50蚊紙比我),而四周圍的小卡坐一直是淫聲四起,其後我又叫佢錫下我乳頭,總之玩得又溫馨又淫賤。

其間我發覺周圍d人好多玩一個鐘就走,我聽到埋單$204,我問女女她跟我說頭鐘百幾蚊(我忘了個實數)及收人頭入場費的,玩不足一小時亦收$204,之後每個鐘$150,而第二個鐘起的不足一小時,會計番票數之類,不足一個鐘是不會收足$150的,佢話個場好均真不會收多,如是者我越玩越開心,而我亦約了朋友八點食飯未夠鐘,所以我打算玩耐d,之後又買多4罐藍妹回來,玩到後來佢又用啤酒幫我吹簫,簡直樂而忘返,最後在這淫亂天堂就到正法。

埋單玩了約4小時,$652......$28貼士
女女小費另外比......
作者: 9394    時間: 2010-5-12 20:57
From Yeah仔 發表於 2010-1-18 10:58 AM

星期日下午四點十五分左右入場,入到場我同帶位阿叔講隻眼好難咁快適應咁黑,叫佢慢慢帶我進場,佢問我有無相熟小姐坐開,我話比件熟d0既女都無問題,佢帶左個叫寶兒過來比我坐,有肉地大波有肚腩,大約三十五歲,個樣ok,我估阿叔係順住排隊牌帶女去坐檯,所有叫佢比件熟d比我都無比,阿叔只係順口問下你有相熟。
坐低無耐,寶兒就拉低條裙上截,我就上下其手,鬆開佢個bra,一路抽水打茄輪,佢就錫我lin頭,原來佢著T-back,摸佢個屁股時特別覺得正,跟住佢索性除左條裙,著T-back坐檯玩。
問佢好唔好買酒入黎飲,原來佢唔煙唔酒,咁就唯有繼續吹水抽水,最後吹簫加ML完事,大約玩左兩小時多一d,頭鐘$18X,第二鐘$150,埋單$341,比左$360無找錢,另比阿叔$20貼士,肉金我比左$220 (多謝各位C hing提醒我正確係$200,因為我上兩個月第一次去,去之前記錯係$300)。
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:00
from beanie338 發表於 2010-1-19 07:28 AM

睇左咁多師兄既review我都忍唔住去幫襯0左兩次。

基本上之前其他師兄0既賽後檢討都無老點。一入場....第一個感覺係好似以前睇戲咁,有個阿叔開電筒帶位。然後問我有無相熟小姐,我話無,幫我揀一件陀地,走肥,孰0的都無問題,波大波細無所謂。差0的唔記得講,我係weekday下晝四點去,個場都有幾臺客(憑聽聲知道)。

無耐,個大班就彈0左件叫"明明"0既女俾我,條女開電筒俾我睇清楚佢個樣,相頭ok,有0的住家菜feel,收貨。開始0既時候就好似拍拖咁,大家一邊吹水一邊互抄,呢種偷情feel係幾刺激,抄到條女開始出水先除衫。條女對波都幾挺(B cup),佢自稱39歲有老公。個人對就地正法0既興趣唔大,所以環保吹已經夠。條女吹工相當唔錯,佢知道我差唔多想爆0個陣會停一停,唔好咁快玩完,如是者重覆0左幾次之後,忍唔住爆到佢成口都係。因為已經儲0左成個禮拜子彈,所以爆0個陣佢應該吞0左唔少,然後先見佢吐返少少出0黎(雖然係環境係黑,但係太近,所以睇到)。總之呢次爆得好爽啦。

雖然鹹K,一樓一,邪足有好多,但係呢個場耐唔耐去玩下的確係好有feel,當然大前提係我buy熟女啦。
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:03
From  mcdondon 發表於 2010-1-20 08:34 PM

睇左咁多位報告,岩岩去完實地考策,入到去真係黑到咩都睇唔倒,坐低阿叔問有無相熟,同埋飲咩,要左可樂,原來係細支裝,咁等女黎,聽倒隔離條女淫叫,幾想去裝下,無耐有女坐低,不過真係黑到睇唔倒樣,身形有肉地,好大波,我最愛大波,所以無咩所謂,咁佢問點稱呼,求其講個名,抽下水,佢就話去羅個袋先,羅完返黎,又抽下水,佢用濕紙巾同我洗下手仔,一摸,隔住底褲都濕晒,自動波除低,再摸,出黎玩好耐未試過有咁濕既鮑,跟手佢拿高我件衫,用濕紙巾抹下我 lin 頭,然後就賴我lin 頭,我就繼續開水後,越摸越濕,隔一陣就幫我除褲,羅濕紙巾幫我弟弟清潔,含得都好舒服,含左十幾分鐘都未爆(小弟好難吹爆 ),咁佢就話帶袋,坐上黎,真係濕到冼入去咁,坐左陣就爆左,事後幫我清潔,佢就去浪口,返黎除下水,我再渣下對波,一手渣唔晒既感覺真係幸福,見差唔多時間就叫走,比$200 女,埋單$187,比$200 唔駛找,再比$20 阿叔。小弟出黎玩左都好多年,整體感覺,幾過癮,對中女同多肉既唔抗拒真係可以一試,係最怕張sofa 唔乾淨,其他都好新鮮,最刺激真係格黎有人係度! 女女叫bo yee,30中,用心吹,唔摧鐘呢下好!  佢介紹左幾個姐妹既名比我,叫我下次可以試下!
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:05
From hctfhco 發表於 2010-1-23 04:14 AM

廿年前去過星期4下午舊地重游 未坐底已四處呻吟聲 伯伯帶件夢玲來 皮膚白滑波大有肚腩 拖手吹水問我怕唔怕丑 亞叔13歲玩到家吓怕丑 過程同其他ching差不多 不過佢真係好多水(唔係KY)摔幾吓成手濕哂 (前後左右都有兄弟做嘢幾咁淫亂幾咁令人興奮)清潔後食煙吹水 佢話係印尼華僑 吹吹吓水又攪我細佬 我又摔番佢 又再重覆以上過程 坐咗兩粒鐘比咗3舊佢 伯伯貼士20鐘錢360全程680 出到門口連腳步都飄吓飄吓 真係爽 呢道真係淫慾性地 回味無窮 心思思今晚又去咗(星期5)夜晚冇日間咁多兄弟同光D 今次伯伯帶件嘅新移民叫亞C 30頭,細細粒唔肥(不過都係好多水)吹時好溫柔好好心機(可能喺上邊習慣咗痞)痞喺到吹成十幾分鐘都得 今晚又係坐兩粒鐘要380 全程就600 走時見到近大廳邊位兄弟推緊車 條女叫哂救命 過幾日等我細佬上足子彈又去爽過
補充:星期4見到有兩位兄弟同兩條女玩4P 夢玲話佢地係熟客一齊開派對
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:08
From hctfhco 發表於 發表於 2010-2-19 10:28 PM

happy兄我都知難為咗你 等我出番個西游記你醒醒神
今日終於坐咗gigi 佢話係陀地剛30,唔肥、冇腩、級手波(不過有D鬆)隻西都係、皮膚白滑、小煙 招呼週到、態度一樓,淫婦一個
一摸下面我唔咗一聲 佢話查咗小小K即刻抹番佢Y繼續摔D真水都幾多
到佢唔咗一聲話我咁壞連後面都攪埋 叫我入半隻手指好啦  吹奏同食丸丸都極好功夫
15分鐘後坐上嚟到我上嘅時候有個啞嘅伯伯坐底隔離係咁睇又比利是gigi,阻差辦公 小佢又聽唔到 比佢吹賬
食事後煙時佢話糖水唔係大陸落嚟係圍頭妹 而另外個姊妹叫秀鳳 下次去食埋佢
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:10
From Yeah仔

今日終於忍唔能住,要在虎年來臨前去埋齋,想去試下傳說中個場最熟0既美莉,所以早d大約1315時入場,入到去坐大廳邊位開名要美莉,美莉0黎到後,見佢身型不高不肥,坐低後一摸原來佢無帶bra,咁就吹下水抽下水茄輪下,發覺佢皮膚幾滑有小腩,之後用電筒仔火機睇下佢個樣,發覺一d都唔似譚惠珠但面上有縐紋及矇珠眼,個樣有40尾50頭,而身型細珠姐一個碼有多,我問佢飲唔飲酒佢話好,之後佢出去買左兩罐入黎,因為我只想飲少少,吹水後得知佢係陀地,老公已過身無仔女,而佢每日大約五點收工,我問佢實際幾歲同埋係唔係呢個場最大年紀,係答話未夠50歲,個場重有幾個60歲女女,不過佢唔肯講人地個名比我聽,佢話費事比人聽到以為講緊事非,咁成個過程又係例牌抽下水茄輪下錫下lin吹蕭,最後正法左佢,大約1500時前埋單離開。

埋單 : $318 (比$350找$32,$2無要,有剩$30比帶位大班貼士)共$350
女女 : $200
買酒 : $20

**美莉話有女女熟過佢,所以我臨走前在大堂細聲問大班,美莉幾歲及是否全場最熟,大班答我話美莉約50歲,個場重有兩個女女約60歲,叫珍妮和小麗, (我有無聽錯呀,我記得有C Hing坐過小麗喎,我之所以記得小麗個名,係因為我今日出發前有研究過本post找心目中的後備女女名單),我怕聽錯於是我再問多次,大班的答案仍舊是珍妮和小麗。
**美莉對於我黎講不會番啅,我始終都覺得半咸淡廣東話0既北妹把聲給我感覺係淫過陀地......
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:11
From  脂粉客

假期後工作繁忙,準時5時收工,5時15分到達西記門口,急不及待,把車放在門外,抄牌就抄啦!馬上入閘,叫GiGi上鐘,但她幫其他C hing玩緊,大班帶咗冬冬嚟,年紀40尾50頭,大波有腩,西毛修剪得像快活谷的草皮,他提出要求,他有一姊妹尚未開枱,可否双飛,新春期間,不好拒人千里,照單全收,他說是南京妹,叫做豆豆,大乳牛一隻,乳头不太大,二個人一起吹蕭,感覺真像四仔男主角,鉤下豆豆個鮑魚先,嘩!是一個大水塘,流到一脾都係,真是有中錯狀元,無改錯別名,還收埋一粒大豆豆,美中不足是,音樂做藝一般,最後附吻濃精全數射出俾冬冬,之後冬冬用熱茶嚟一個三温暖洗啫,馬上想起前幾天,天寒地凍咁樣洗啫都幾爽喎,臨走時見到GiGi,年紀約30頭,長髮,身材均稱,眼晴大大,惹人喜愛,下次一定要試.
在此祝西記,生意興隆牀板響.
                財源廣進褲頭鬆.等各C hing多一個好去處.
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:12
from lo3lo4

啱啱去完,出個report比D兄弟先,10:30am入閘,原來咁早真係冇乜女,原本諗住試-----(美莉),大班話未返,咁要上次嗰件.........(明明),都未返!我隔離原來有位師兄又係等緊,大班話介紹.......(美鳳)比我,但轉頭又話(明明)返左,好啦照坐佢,今次對波揸落去冇上次咁死實,似真波,好能七奇怪,點解呢???我都唔明!
我坐1號卡位,我諗應該全場最好,够晒黑,後面冷氣位,有D嘈,但講野冇咁易比人聽到,條九吹硬左,女上男下,un左5分鐘,佢話好攰,加上泥牛入海,好一個大濶西,小弟自問屬巨棒,但再出出入入都係冇乜快感,而且細佬又有回軟跡象,我叫佢用手算啦,點知條女見勢色唔對,建議拆走中間塊板,實行同隔離玩 4p,難得嗰位亞叔又話唔介意,而且佢條女對波都幾大下,原來佢(美鳳),睇住佢個頭好似摩打咁,索索索索........好快亞叔就係佢口中爆左,我就惨啦,條野軟晒,吹又唔得,手打又唔得,我話想走,條女唔好,重叫(美鳳)幫手吹,唉......結果都係唔得,埋單走人!鐘錢二百一十幾(因過佐小小時間)
(明明)小費二百
(美鳳)小費一百(大波,左肩有紋身)(身材算高)(樣唔得)
(亞叔)二十

作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:14
from  hctfhco

今日點幾走入西記開年 開名gigi經理話坐緊枱 帶咗件糖水嚟坐 完來喺水塘
35+ 肥 有腩 極大波而蓮細 皮膚白滑 不煙嘅惠東c9,一指摔核一指插眼兩指插洞 可憐尾指無所用
吹奏感覺良好,有恬袋食丸丸 坐上嚟時十分狂嘢 喺西記咁多次最快被ko嘅一次
完事後吹水叫我下次嚟佢坐緊枱可以坐佢姊妹gigi同唔記得乜蘭
作者: 9394    時間: 2010-5-12 21:15
from  hctfhco

今日11點幾去食早餐,開名秀鳳伯伯話坐緊檯我話除咗冬冬是但帶個嚟 (坐咗兩次)格離檯條女叫到拆天
喺重慶嚟咗一年,西記幾個月,樣子ok,詩詩文文,年約35-40既亞敏嚟坐 唔肥小小腩,大波、好水、皮膚都幾滑、乳頭不大,初幾吓就硬哂
摔核重震吓震吓,幾好反應 重施故技,手指插眼 佢用手鏱著用煲冬瓜說「不要」 唔理佢用埋另一隻手摔核插洞又用埋口食奶
見佢打哂冷震興奮到 而佢管樂修養極高(不過都吹我唔脹.唔係.係吹我唔爆)坐上嚟係咁磨,技術了得D水流到我大肶都濕哂
抱佢企喺到屌咗一陣 放佢落梳化,一隻腳喺膊頭,我就一隻手揸波一隻摔核,係咁插、係咁插 佢叫到門口都聽到
去咁多次西記最正都算係今鋪 完事後吹吹水埋單走人 行出舞池比人攔著 完來係冬冬,問點解唔坐我
喺格離肥肥既豆豆又走埋嚟(好似尋仇)嚇到亞敏走開兩步 抱著兩件肥嘢笑笑口話坐咗妳幾次坐吓其他靚女嗎
冬冬叫我下次坐豆豆噃 (好老實講豆豆嗎 )我話好就即撇 呢件亞敏一定番綽
作者: bigbird    時間: 2010-5-13 01:36
thanks c-hing hardworking ~~~~~~~~~~
作者: Dane    時間: 2010-5-13 02:37
9394 兄 ..咁大工程
作者: 峰悅    時間: 2010-5-13 02:43
加油~~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 03:10
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 04:37
作者: john_1    時間: 2010-5-13 08:51
9394:
good for you
作者: 9394    時間: 2010-5-13 10:54
多謝各大佬棒場! 我只想幫"西記"老友多一个地方, 吹水+報告!
我唔係要幫"西記"賣廣告, 而"西記"這特別另類玩同大家分享, 尤其中女/熟女愛好者.

我去過2次, 以下我既意見:-

出門口埋單價錢4xx (1hr) 對比1樓1, 指壓係貴,
但係囡囡收費 100手技,200口技/做愛, 1粒鐘服務, 我覺得平. (有師兄做2Q,都係比300)
其實真係好睇個人喜好.
去得西記, 你就預左
- 中女,C9,村姑,熟女
- 囡囡身材比1樓1, 指壓囡差
- 地方黑麻麻, 偷情Feel多D,
- 唔怕羞,隔離有人,環迴立體呻吟聲
- 享受囡囡自動波既服務
- 冇床比你玩花式, 冇涼沖JerJer

其它師兄對以上都接受倒又唔介意價錢, 先好去試!
試過上返黎,報告一下.
無興趣既師兄,當咸濕故仔睇
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 11:49
作者: canwind    時間: 2010-5-13 12:19
好有偷情另類感覺
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 12:39
作者: jerso    時間: 2010-5-13 12:55
唔好飲d茶或者可樂
作者: 9394    時間: 2010-5-13 13:44
標題: 回復 25# 的帖子
無所謂,最重佢地入黎吹水, 報告西班牙旅程.............
作者: 9394    時間: 2010-5-13 13:45
標題: 回復 26# 的帖子
我多數飲可樂.係細支裝
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 13:59
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 17:56
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-13 18:12
而家要等其他C hing報告新report.............
作者: happyneway    時間: 2010-5-13 19:18
好正,唔該哂 9394 兄,同各版主好 advice
新手要過冷河,要等,跟住有飯局,打個招呼先

昨日的 happywy, 今天的 happyneway
作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 19:22
作者: tommy8219    時間: 2010-5-13 19:34
作者: 峰悅    時間: 2010-5-14 01:48
原帖由 ballballlover 於 2010-5-13 13:59 發表

識途老馬, 要罐裝飲品, 唔要杯. 分分鐘上手用黎洗jer, 或吐精.

我想試下搵條女....叫佢含啖可樂去吹喎
作者: yip?    時間: 2010-5-14 01:58
各位好,小弟來了
作者: 恐龍仔    時間: 2010-5-14 02:51

作者: hctfhco    時間: 2010-5-14 03:02
各路兄弟 遲咗小小嚟 而家報到
9394兄唔該哂•HAPPY兄同我都做番新手 果便唔開心嘅嘢話之佢啦
作者: 峰悅    時間: 2010-5-14 03:28
原帖由 hctfhco 於 2010-5-14 03:02 發表
9394兄唔該哂•HAPPY兄同我都做番新手 果便唔開心嘅嘢話之佢啦

h兄~~有同感
此處不留人, 自有留人處

我地要係呢度將西記發揚光大
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 08:58
有冇人知素素回歸冇
我重有咳,應該埋尾嗰隻,咳好煩,其實要靠自然療程
唔想下面餵緊上面噴:  過一兩日應該可以 到時整番張南早 (西報)!
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 09:18
原帖由 峰悅 於 2010-5-14 03:28 發表

h兄~~有同感
此處不留人, 自有留人處

我地要係呢度將西記發揚光大

說得當然,但係某君態度全無,無中生有,衝動無能,妄自菲大,對所謂 off topic 毫無標準,不知所謂。而家又話要修例,根本就毫無立場,方寸大亂。真替佢哋 d 廣告商揑一把汗
整天都廟街,需知廟女如走馬燈,寫完走咗,等於無寫,更勿論膠貼同洗版
如果無西遊記,早就唔去矣

作者: happyneway    時間: 2010-5-14 09:20
原帖由 hctfhco 於 2010-5-14 03:02 發表

大佬H, 無得 如上 添!
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 10:20
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 10:21
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 10:22
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 10:24
作者: hctfhco    時間: 2010-5-14 11:00
多謝波哥十分 一定會貼完又貼
HAPPY兄冇得如上咪揾過啲新西女出.......貼囉
作者: 槍手    時間: 2010-5-14 12:29
welcome一班新兄弟
作者: 9394    時間: 2010-5-14 14:50
原帖由 峰悅 於 2010-5-14 01:48 發表

我想試下搵條女....叫佢含啖可樂去吹喎

好似幾好咁播! 但成支野咪可樂未,黑麻麻小心有虫它蟲鼠蟻走過  kakkaka.

歡迎各位西遊記英雄, 除左係呢条thread, 去參歡其它thread / 廣告 la.....
等龍兄(大版主)揾多D廣告客户,維持這个forum運作
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 15:28
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 16:44
原帖由 9394 於 2010-5-14 14:50 發表

好似幾好咁播! 但成支野咪可樂未,黑麻麻小心有虫它蟲鼠蟻走過  kakkaka.

歡迎各位西遊記英雄, 除左係呢条thread, 去參歡其它thread / 廣告 la.... ...

咁又唔怕喎,又唔係俾自己含 有乜都俾佢損哂啦!
最怕係包皮長,嗰度又無得沖涼,番企翻來覆去都洗半個鐘
9394兄講得無錯,各位師兄,多 d 行街,揭吓廣告,我都行咗一排,地方大,差 d 迷路 ,好在習慣咗喺西班牙黑媽媽都揾到路,先無咁驚

作者: Yeah仔    時間: 2010-5-14 18:57
原帖由 happyneway 於 2010-5-14 16:44 發表

咁又唔怕喎,又唔係俾自己含 有乜都俾佢損哂啦!
最怕係包皮長,嗰度又無得沖涼,番企翻來覆去都洗半個鐘
9394兄講得無錯,各位師兄,多 d 行街,揭吓廣告,我都行咗一排,地方大,差 ...

其實冬冬用熱茶吹簫,某程度上我覺得佢可以幫我地洗鳩鳩,佢又唔駛直接一野含落條有味鳩度.................

我的舊報告:
我19/3,4點幾入場,開名要冬冬,因為睇post有人食過而且成熟d技術好,坐低睇清楚佢有30尾40頭,淫肥C9樣,大波大腩,不煙,都係我杯茶,淫亂錫lin車輪玩左一陣吹下水,佢話哈爾濱人離婚有一子,淫亂一番後,佢話有個姊妹今日未有檯坐過叫我雙飛,我問除左貼士外,要不要起鐘的,冬冬話公司要收鐘錢的,但坐一陣幾個字唔係好多錢姐,咁我敷衍住佢先,話等我差不多搞野先叫你姐妹過黎啦,咁我又繼續溫馨,之後過了一段時間我問佢個姊妹係咪同佢一樣咁成熟,佢話個姊妹得30歲廣東人最近新做,但我話我比較鐘意好似你咁成熟,最衰我又講番呢個話題咁冬冬話不如試下啦好過癮架,我抵不住誘惑同埋想幫下人,咁叫左佢姐妹黎,名字叫仙迪,30歲,高度中等不肥,樣一般又無淫味,身材平凡細波,把聲粗豪,咁佢兩個每人錫我一邊,我又輪住同佢兩個車,仙迪真係新做,好多野都要冬冬提場提點,動作型態唔夠淫,之後冬冬又幫我熱茶吹,玩左一輪後我後進式搞冬冬,而仙迪又錫我lin又車輪,直至我KO冬冬,幫我搞完衛生後冬冬怕我埋單貴叫仙迪去cut左仙迪個鐘先,冬冬自己去搞衛生,仙迪cut鐘返黎我比貼士佢,吹多兩句水車多幾下,佢問我服務得唔得佢,我話都可以,不過我話你把聲粗豪左d,要壓低把聲溫柔d先得,之後佢話冬冬就返黎啦,於是同佢講bye bye,冬冬返黎後幫我按摩一陣吹多陣水,之後埋單走人。

埋單:坐了兩小時共457元(即係坐仙迪近一粒鐘多了百幾蚊)所以雙飛係要加鐘錢
女女 : 200+100元
大班 : 20元

作者: 峰悅    時間: 2010-5-14 20:46
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 18:57 發表

其實冬冬用熱茶吹簫,某程度上我覺得佢可以幫我地洗鳩鳩,佢又唔駛直接一野含落條有味鳩度.................

實不相門.....
佢果杯係水......

因為....佢叫我飲佢果杯....冇咁熱喎.....
後尾到佢含左啖水吹果時....我先諗返起....諗諗下都覺得幾奶野
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-14 21:32
原帖由 峰悅 於 2010-5-14 20:46 發表

實不相門.....
佢果杯係水......

因為....佢叫我飲佢果杯....冇咁熱喎.....
後尾到佢含左啖水吹果時....我先諗返起....諗諗下都覺得幾奶野

無所謂啦.........佢個杯有洗過0既,同d女車輪都唔怕,怕乜?
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 21:48
作者: yip?    時間: 2010-5-14 22:57
原帖由 happyneway 於 2010-5-14 08:58 發表
有冇人知素素回歸冇
我重有咳,應該埋尾嗰隻,咳好煩,其實要靠自然療程
唔想下面餵緊上面噴:  過一兩日應該可以 到時整番張南早 (西報)!

見開心兄問到,只好身體力行去實地考察一下啦.

今日5點致電西記,數數經已回歸,17:30到步,一心諗住為開心兄既實地考察,於是開名數數

可惜工作中,而且仲有1位c兄等緊佢,姐係=今天冇緣相見了,

再找亞c情況同上,只好再食返gigi,過程一如以往

得到消息,待入名單上可以把芳芳刪除了,公起佢之餘,亦冇緣一見

(h大 請提供多一點名單比小弟啦射射 )
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-14 23:12
原帖由 yip? 於 2010-5-14 22:57 發表

得到消息,待入名單上可以把芳芳刪除了,公起佢之餘,亦冇緣一見

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................另外你個report太過行貨

我的舊報告:
我今日5/5約1705時入場,應該個場幾旺,所以大班安排我坐在女女休息坐的對面通道走廊大橫排,開名順序要秀鳳、芳芳、Gi Gi、程程、莎莎,大班答我唔係放假就係上鐘,令我非常失望,因為坐在走廊比較光,跟住見到有件高妹經過,我問係邊個,大班話叫阿敏,我記得有C hing做過話幾好所以試下,阿敏坐低後佢好似有d怕羞,約35至40歲,眼細樣子ok,大波有腩,我同佢車輪及吹水,佢話有169cm高,跟住我除衫比佢錫lin頭,但突然間大叫查牌,我之後穿回上衣,大廳d燈開哂,終於睇哂個場環境,講真真係好殘舊,警察查男人的證件,又叫女女拿齊證件出黎排隊查證,當時最搞笑有個C hing話因為手提收唔清放左0係外面,而家想去接電話比sir話左佢幾句,基本上查牌過程很順利很快約10分鐘,查完牌後警察走後我大聲問,查牌時的鐘錢係咪唔計,大班話答係,同時間大班叫d女出黎繼續坐檯,之很我繼續同阿敏佢溫馨,佢個lin頭真係好敏感,當中玩樂過程無乜特別,最後中出搞完坐下約1900時離開。我埋單比夠兩個鐘佢$341,阿敏家用$220,大班貼士$20.......

作者: yip?    時間: 2010-5-14 23:15
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 23:12 發表

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................

GIGI話佢榮休了
作者: yip?    時間: 2010-5-14 23:19
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 23:12 發表

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................另外你個report太過行貨

小弟讀得書小,文法唔好,打得長大家睇唔明,開心兄都曾經睇唔明我講野,而且我又懶呢

0願去/足按2個鐘都唔願意打2分鐘字
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 23:21
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 18:57 發表

本來見咁激,重想帶 d 靚普洱去添,點知俾峰哥一盤冷水淋頭
峰哥,唔驚噃,飲過就有抗體,以後大杯大杯無相干
宗師,睇嚟 soso舊雨多,有排忙,唔怕你打得,實行同你鬥快
9394哥,放個(  ) 係榮休靚女名前後好,定删去好,删去最怕第日小小芳真係癢起嚟,唔駛再嚟?
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 23:29

文章嘅嘢,無謂咁執着啦 老實講,報告嘅嘢,去得多,其實來來去去都幾招,上嚟吹吓水,交流吓,鍾意幾多咪幾多, ok 喎。
好似 soso 回歸,呢 d update news 幾好吖。
依度唔應該有老師,老淫蟲就有一個
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-14 23:30
芳芳未試又榮休.............. ,下次的選妃名單要改為加入翠兒...........
作者: takman822    時間: 2010-5-14 23:32
終於搵到黎
報到先
作者: happyneway    時間: 2010-5-14 23:37
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 23:30 發表
芳芳未試又榮休.............. ,下次的選妃名單要改為加入翠兒...........

又係嗰句,翠兒我估係趣趣,又嚟西記大疑團! 所以攪珠就理Q佢!真係唔啱咪彈囉!不過你地冧女一族,同我d實務派未必一樣
無所謂啦,人人都出到阿芝報告,我開口兩次都及着脷,做老記實行炒咗

作者: happyneway    時間: 2010-5-14 23:41
原帖由 takman822 於 2010-5-14 23:32 發表
終於搵到黎
報到先

德文,歡迎,去西記又唔見你揾得咁辛苦 ,重唔係重色輕友!
我 pm 封咗,唔係我實巢你嚟媽义
作者: takman822    時間: 2010-5-14 23:47
唔好搵我嚟媽义,我地一齊去搵d西施义
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-14 23:50
原帖由 happyneway 於 2010-5-14 23:37 發表

又係嗰句,翠兒我估係趣趣,又嚟西記大疑團! 所有攪珠就理Q佢!
無所謂啦,人人都出到阿芝報告,我開口兩次都及着脷,做老記實行炒咗

個女女列表都無翠翠,應該係同翠兒同一人,只是大家對人名表達唔同,就像有人讀美莉或美妮一樣,大家對洋文發音有一套..........我加翠兒入我選妃名單,因為阿敏話個場有三人最高,佢自己同埋Gi Gi和翠兒,我覺得女仔有165cm算高架啦.....
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-15 00:03
這裡的post是跟發表日期排列的,而不是跟最近回覆日期排列,咁我地個新西廳熟女post咪會下沉,但放在吹水區又可能好多fans搵唔到(因為我發了111個PM通知之前的新西廳fans),連我地遲d都會好難搵個post,點算好?版主能不否將此post置頂呢?
作者: ballballlover    時間: 2010-5-15 01:01
作者: 和尚頭    時間: 2010-5-15 01:08
報到 報到 ,終於可以一路追下去,雖然遲口左DD
作者: hctfhco    時間: 2010-5-15 01:18
都話咗素素星期一.二番啦
HAPPY兄冇事就速去送貨啦
嗰啲乜嘢大廠口服液缺貨咁耐
作者: happyneway    時間: 2010-5-15 09:43
原帖由 ballballlover 於 2010-5-15 01:01 發表

Yeah兄,請睇番第19同第25個 post。

呢度就算是新報告都唔能夠永久置頂,睇當時的出新標題率,多數可以留在頭版約1個星期。Look look http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

我 ...

波波哥在 9394 居功至偉 的穿針引線下已經給我們一個安樂窩。若波波哥能儘量拖長置頭版,曝光面已有相當,就算下滑呢班西班牙愛好者都識訂。
呢件事意見大可反影,怎樣決定留待 9394 兄決定罷。波波哥及各版主,再一次謝謝你僩的義助。
Yeah仔,你 111 個帖,推動各老友到訪互砌,好嘢 !我相信攪三攪四都做咗唔少嘢。

H哥,你d料,點敢唔信 ?保濟丸都復產了,大快樂厰復業還會遠嗎?邊個有機會試呢一劑,肯定係杰嘢。
作者: 9394    時間: 2010-5-15 10:43
各位西記英雄:-

將西遊地放在這裏主要原因: 各位辛苦經營報告被那邊Ban左, 6台又諸多限制, 4台又多麻煩人,.
這邊主持人好好,幾位版主亦是以前168台老友記, 所从我徵詢主持人許可,先敢放這"西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論". 所以最後放在"賽後報告","吹水區",有待他們決定. 請見諒!

另外這邊亦有好野(熟女), , 參歡其它thread / 廣告 la., 試完好/壞, 出Report 分享下
此終經營148網頁,需要很多廣告商支持運作, 從而維持這个forum給我們吹水. 如有招呼不到, 希望各位會體諒!

我等緊你地 西班牙之旅 或 西遊地之淫娃深喉金剛棒 148lol2

++++++++++++++++++++

主持人,幾位版主:-

我當初將"西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論"放在"賽後報告", 是因為各位西記英雄會在同一條thread keep住有精彩報告.=====>真係睇到又硬又濕 試左新囡只係update同一條thread, 方便熟女愛好者查詢!
假如最后決定放在吹水區, 可否加一个(no reply) topic 置頂 "西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論 - 搬往吹水區" , 加埋条 shortcut link ,   
作者: 峰悅    時間: 2010-5-15 11:13
原帖由 yip? 於 2010-5-14 23:15 發表

GIGI話佢榮休了

佢之前都同我講過下
話做多一排搵夠就收山

估唔到竟然咁快.....
好在已經試左
作者: 峰悅    時間: 2010-5-15 11:15
原帖由 9394 於 2010-5-15 10:43 發表
各位西記英雄:-

將西遊地放在這裏主要原因: 各位辛苦經營報告被那邊Ban左, 6台又諸多限制, 4台又多麻煩人,.
這邊主持人好好,幾位版主亦是以前168台老友記, 所从我徵詢主持人許可,先敢放這"西班牙舞廳 之 熟 ...

我都覺得呢個方法唔錯....
最怕就係果d post一入左吹水區
就多左一大堆咩
thanks for share,push, support ......
作者: ballballlover    時間: 2010-5-15 18:07
作者: ballballlover    時間: 2010-5-15 18:34
作者: ballballlover    時間: 2010-5-15 18:42
作者: ballballlover    時間: 2010-5-15 18:57
作者: 峰悅    時間: 2010-5-16 00:55
原帖由 ballballlover 於 2010-5-15 18:57 發表
我都明白,部份西友未必即刻找到這裡,如果搬去吹水區,佢地會找不到。我提議一個節折衷方法。

1.這標題暫時放在報告區,依時間排列。
2.如果這標題跌到第二版時,把這標題搬到吹水區置頂(那邊新標題不多,可以置 ...

哈哈~~~如果咁樣的話都ok既~~~
作者: night    時間: 2010-5-16 01:59
Good sharing and topic

請問囡囡返工有冇分更?

如有,可列明更佳
作者: hctfhco    時間: 2010-5-16 07:04
原帖由 happyneway 於 2010-5-15 09:43 發表

波波哥在 9394 居功至偉 的穿針引線下已經給我們一個安樂窩。若波波哥能儘量拖長置頭版,曝光面已有相當,就算下滑呢班西班牙愛好者都識訂。
呢件事意見大可反影,怎樣決定留待 9394 兄決定罷。波波 ...

比你隻乸捷足先得 西記咪又决貨
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-16 11:26
原帖由 night 於 2010-5-16 01:59 發表

請問囡囡返工有冇分更?

如有,可列明更佳

因為夜晚八點後收貴些少,而且大部份C hing都係中下午去偷跳,所以個表d女絕大部份都係返早10至晚8的,夜晚女少及好多C hing返歸交人無乜夜晚report............
作者: happyneway    時間: 2010-5-16 11:37
原帖由 night 於 2010-5-16 01:59 發表

請問囡囡返工有冇分更?

如有,可列明更佳

師兄,好多西施都係人妻,定時定刻要走 。我只去過一次夜晚9pm左右入場,坐的囡囡話有八九個返工,當晚跑馬,特别靜,得我一枱
但我相信囡囡上班不會因此而有太大分別。
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-16 11:51
Happyneway兄,身體好番未,幾時出精出報告............
作者: happyneway    時間: 2010-5-16 11:57
原帖由 hctfhco 於 2010-5-16 07:04 發表

比你隻乸捷足先得 西記咪又决貨

我哋睇嚟要出番d報告 ,版面咁深層次嘅嘢留番俾 9394 哥好了。
yeah 哥仔,唉,咳硬係唔斷尾,琴晚鬼佬朋友叫我試試 ACV (apple cider vinegar 萍果醋), 話超市cheap cheap 嗰d可以喎,話呢味公認最好,為咗南早,都要試吓!唔知得唔得,但睇網好似真係幾好評,雖然唔係西班牙,有通識,喺度分享吓。
不過佢話凈飲,網上講 ACV加蜜糖 50/50%, 我相信易入口好多。

H 哥,你帶頭出番個西新報告都好噃!我一停咳,第一時間出料!

作者: ballballlover    時間: 2010-5-16 14:27
作者: night    時間: 2010-5-17 01:39
小第習慣夜出活動,因為可以慢慢玩.如果西記夜場比較靜更合我意

豆豆         40+ 豪雨  走音 超腩
安妮         45+ 東坡 中波 有腩 萬宜 后指 魔吹 不煙

Yeah 仔兄知否以上囡囡會否20:00後繼續上班或下班時間? 如有請告知,必以REPORT相報
作者: hctfhco    時間: 2010-5-17 02:24
原帖由 night 於 2010-5-17 01:39 發表
小第習慣夜出活動,因為可以慢慢玩.如果西記夜場比較靜更合我意

豆豆         40+ 豪雨  走音 超腩

Yeah 仔 ...

呢幾個都係喺7-8點收工
糖水唔係日日返,星期六就多數返
公主就要返歸煮飯比仔食
提議你8點後揾菲菲.子君

作者: hctfhco    時間: 2010-5-17 03:23
HAPPY兄細佬出嘢啦本來今次又係如上 不過搬過嚟第一次 比番啲啲驚喜  
6點半入去還債 西經話上咗檯 跟著問係咪約咗佢 點知亞敏見到我入去,即刻嚟話叫咗個客轉女坐 2分鍾後過嚟
一坐低就例牌摟實我 重將我個P牌攞走(第一次同女女車) 佢一路食我提子,一路除我褲 同小H
好似未食飯咁,連雙丸都吞埋 10分鐘後坐上嚟 今日幾正 四圍啲兄弟都做緊嘢 呻吟聲此起彼落
不過最好聽都係敏敏 HI到佢話頂得好入,又酸又麻 見佢攪到成身汗就轉位我嚟 先前進再後入 啪啪聲,正
唔知係咪早兩日比班損友夾咗上大朗食飽咗 小H好耐都未嘔 佢就嚟完一次又一次 除袋用咗陣手,佢又 呀小H
又再上套嚟過 點知都係如上坐响梳化抖氣時,敏敏見附近啲客走哂就同我講(讚我犀利嗰啲唔講啦)不如叫個姊妹嚟3個一齊玩 偷偷地,唔使上鐘,比番舊水就OK
番嚟話啲女收哂工(約近8點)得大波珍未走,叫佢嚟好唔好 重使問 嘩!左右4個都咁大 我得兩隻手
珍珍都唔理咁多,即刻 小H 敏敏見下半身有人打理 就條蛇咁纏上半身 又攪一輪後,珍珍同小H上套然後轉身扒係梳化  
我企著從後插 敏敏喺後面摟實我用波波擦背 又伸手打珍珍屁股 一隻手前面摔(又手指插眼),一隻手後面摔兩隻手都濕到
敏敏大聲叫:「屌大力啲,屌死佢,屌死大波珍,哈!哈!哈!屌死大波珍。」可憐嘅珍珍又比人屌 又比人打又手指插眼  唉!叫得幾淒厲
此情此境持續咗15分鐘小H鍾於頂唔著呢個咁荒淫嘅環境 嘔咗出嚟珍珍同小H除套後重啜多兩吓至走
清潔後抱抱吹水 敏敏話頭先個客成日黎,話去過好多場 最好玩都係西記 (我都係咁話)差不多9點埋單走人
今次真係好似為搬家而特別多嘢講咁
宗師、HAPPY兄,素素啲客唔知係咪去哂投票 聽到伯伯唱女女名比兩個客聽都有佢名 你兩條友快啲去探佢啦 一陣好似芳芳咁你哋就

作者: 肥佬    時間: 2010-5-17 08:08
原帖由 hctfhco 於 2010-5-17 03:23 發表
HAPPY兄細佬出嘢啦本來今次又係如上 不過搬過嚟第一次 比番啲啲驚喜  
6點半入去還債 西經話上咗檯 跟著問係咪約咗佢 點知亞敏見到我入去,即刻&#221 ...

好精彩GA包胶牙, THANK YOU, HCTFHCO兄好嘢:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: ballballlover    時間: 2010-5-17 08:23
作者: 峰悅    時間: 2010-5-17 09:24
嘩~~3p咁正....
我自問manage唔到咁多野....
作者: happyneway    時間: 2010-5-17 09:35
原帖由 hctfhco 於 2010-5-17 03:23 發表
6點半入去還債 西經話上咗檯 跟著問係咪約咗佢 點知亞敏見到我入去,即刻&#221 ...

H 記制作,必屬佳品 ,H 記金漆,歷久如新 (呢句係俾小H 嘅)
H 哥同我,好似佢話,行埋咁耐,兩人嬉笑怒駡  ,都從來無相干,但呢排財少身子更弱,未能出征,H大南征北伐,唔止羡慕,直情陰莖
一定要俾多隻指公佢!
講起指公,不能不提鬼佬 ACV 秘方,功效明顯,晚上飯後開始服,唔駛一陣,咳起碼減半,現仍有咳,繼續服,相當受控!
前幾天服用的黄綠藥方也好,坊間口服也好,服後多迷迷惘惘,沈沈欲睡,幾日來,晚上一早爬上床,早上起來儍儍笨笨,最大問題係,療效不彰!但 ACV 既有效,又健康,全無藥性,又價亷(50/50 蜜糖可接受,單服頗惡頂),一樽 ACV相信可用上經年(唔知惠記係咪贈興,昨天竟然賣平,14個幾一大樽),唔啱重可以用嚟煑餸,為大快樂厰另一驚人大發現。買定樽看門口,所費無幾,無乜所謂也!

看來,如此改善,今星期大可西征推銷金牌口服液了。

作者: FATABB    時間: 2010-5-17 11:18
精采淫慾報告
GOOOOOOOOOOOOD
作者: hctfhco    時間: 2010-5-17 12:02
多謝夾唔該兩位版主
最緊要係新西記熟女討論可以發揚光大
我哋呢班咸友一定支持落去
作者: happyneway    時間: 2010-5-17 12:22
原帖由 hctfhco 於 2010-5-17 12:02 發表
多謝夾唔該兩位版主
最緊要係新西記熟女討論可以發揚光大
我哋呢班咸友一定支持落去

H 哥,有冇諗住聽波波哥提議,加開新 thread, 定係怕標題會太勇,影響你的船河 或是担心原來9394不知何如相連 ...?
請開個新標題 [報告] 西班牙舞廳 : 敏敏珍珍3P大戰,放你d料乎野入去。我會幫你置頂:
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-17 12:42
原帖由 happyneway 於 2010-5-17 09:35 發表

H 記制作,必屬佳品 ,H 記金漆,歷久如新 (呢句係俾小H 嘅)
H 哥同我,好似佢話,行埋咁耐,兩人嬉笑怒駡  ,都從來無相干,但呢排財少身子更弱,未能出征,H大南征北伐, ...

H兄有心有力玩3P,駛左幾銀?
作者: happyneway    時間: 2010-5-17 12:50
原帖由 Yeah仔 於 2010-5-17 12:42 發表

H兄有心有力玩3P,駛左幾銀?

H哥有心,小H有力
H大已在文中提一舊,再專題另答怕且令第三者為難啩,亦有提鐘錢單開照計
作者: ballballlover    時間: 2010-5-17 13:23

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2