香港一世發論壇

標題: 各位真用家版友請進 [打印本頁]

作者: 朋友    時間: 2018-6-16 07:32
標題: 各位真用家版友請進
148成日講到自己幾咁公正嚴明,友台幾咁黑箱佢業,點知原來一擔擔!
有版友投訴某場紅牌惡行,指壓版主竟然毫冇原因咁將貼搬去完全冇關嘅死區,更私自刪除內容仲叫版友刪貼,真係大開眼界。
http://www.hk148forum.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=385662&extra=
囡囡要帶套吹唔係問題,正如版友小魔星所講,囡囡開聲就得!反而囡囡竟然講大話,話客人有問題,令人聯想到與性病有關!呢個真係忍無可忍!身為受害者之一,心入面果種擔心,不安同壓力,真係難以形容!
最令人髮嘅係囡囡呢個大話一定係精心策略過,因為佢咁講,絕大多數客都以為自己問題,更加唔會向鐘房投訴,因為投訴就等於同人講自己可能有性病!
本身對囡囡惡行已經非常厭惡,睇見版主做法更加係怒火中燒!版主話給囡囡改過機會,敢問如果呢件事發生喺冇喺148賣廣告嘅場發生,你仲會比囡囡改過機會嗎?
註:歡迎打手圍攻,亦已做好被ban準備!

作者: 指壓版主    時間: 2018-6-16 09:48
本人並無刪除小魔星兄帖文內容,係佢自己編輯過投訴報告,事情既然得到解決,不是報告只是移往到風花雪月區吧。
作者: jerso    時間: 2018-6-16 15:00
為什麼9/6那個投訴又無移過來
作者: 小魔星    時間: 2018-6-16 20:49
太子 媽咪已快速同聯絡我了解事件跟進,囡囡本身個人問題就講多冇為
作者: W先生    時間: 2018-6-17 03:39
朋友兄係咪邏輯錯誤呢,囡囡點樣呃個客佢有性病呢?

最清楚自己應該係個客喎,我可唔可以呃朋友兄佢一隻手有六隻手指呢?

同一個無邏輯思維嘅人講道理可能都係嘥氣。
作者: 朋友    時間: 2018-6-17 11:11
jerso 發表於 2018-6-16 15:00
為什麼9/6那個投訴又無移過來

明知答案仲問?唔好咁啦!
作者: 朋友    時間: 2018-6-17 11:12
小魔星 發表於 2018-6-16 20:49
太子 媽咪已快速同聯絡我了解事件跟進,囡囡本身個人問題就講多冇為

我都係受害人,點解冇人聯絡我?
作者: 朋友    時間: 2018-6-17 11:21
W先生 發表於 2018-6-17 03:39

最清楚自己應該係個客喎,我可唔可以呃朋友兄佢一隻手 ...

嘥氣你又回?你咪仲有邏輯
我再回你就真係嘥氣喇!不過做個溫馨提示啦,好心你啦,一個大叔,甚至可以稱為阿伯,就唔好成日玩囡啦!小心金x苑事件生喺你身上,到時害己就算,唔好害人呀!四眼阿伯
作者: harchai    時間: 2018-6-17 12:52
朋友 發表於 2018-6-17 11:21
嘥氣你又回?你咪仲有邏輯
我再回你就真係嘥氣喇!不過做個溫馨提示啦,好心你啦,一個大叔,甚 ...

朋友兄, 你投訴囡囡既野,禾係尊重既。不過你話啊伯唔應該玩女就唔係幾啱播。

作者: 朋友    時間: 2018-6-17 14:46
harchai 發表於 2018-6-17 12:52
朋友兄, 你投訴囡囡既野,禾係尊重既。不過你話啊伯唔應該玩女就唔係幾啱播。

布歐兄,D廢老自己腦退化唔明人地講乜就衝出黎吠,真係好丟假。
另外我冇話啊伯唔應該玩女,你都知佢一大把年紀架啦,我係溫馨提示佢唔好成日玩囡,小心金x苑事件生喺佢身上,係為佢好,為囡囡好,為個場好,我唔係幾啱?
作者: 肥佬    時間: 2018-6-17 14:49
harchai 發表於 2018-6-17 12:52

作者: jerso    時間: 2018-6-17 23:47
版主處事應以大眾會員的利益為先, 不是個別會員私了就算
這個投訴應移到報告區令更多會員可看到資訊

作者: harchai    時間: 2018-6-18 12:51
朋友 發表於 2018-6-17 14:46
布歐兄,D廢老自己腦退化唔明人地講乜就衝出黎吠,真係好丟假。
另外我冇話啊伯唔應該玩女,你都知佢一大 ...

朋友兄,皆因小弟花朶係"呀伯" 肥佬兄都叫左禾成十年啦,所以你話呀伯乜呀伯物,禾自然對號入座架啦
而且確實有巧多年紀大既師兄去搵囡囡既,仲可以食得幾多年丫,所謂做鬼也風流,由得D呀伯啦

作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-18 19:22
harchai 發表於 2018-6-18 12:51
朋友兄,皆因小弟花朶係"呀伯" 肥佬兄都叫左禾成十年啦,所以你話呀伯乜呀伯物,禾自然對號入座架啦{:4_23 ...

贊同黑柴兄,况且宜家香港人偏向長寿,而性愛都算係一种運動,其实會愈做愈fit,好似我都將近5張,keep住做平均一星期一至兩次,根本同後生時冇分别!
作者: harchai    時間: 2018-6-19 09:58
亚叻哥 發表於 2018-6-18 19:22
贊同黑柴兄,况且宜家香港人偏向長寿,而性愛都算係一种運動,其实會愈做愈fit,好似我都將近5張,keep住 ...

係架啦,亞叻哥,順其自然,操住佢唔好俾佢停
作者: hellolulu    時間: 2018-6-19 10:08
勇往向前衝
作者: Peacemaker    時間: 2018-6-19 12:22
年紀大就唔好玩咁多?

似乎有違本網成立嘅宗旨喎?

作者: jerso    時間: 2018-6-19 16:01
Peacemaker 發表於 2018-6-19 12:22
年紀大就唔好玩咁多?

似乎有違本網成立嘅宗旨喎?

講到有違本網成立嘅宗旨, W版主係表表者
去年佢屏蔽兩個太子曲奇報告, 話要得囡囡同意才可以出報告
仲話係佢同太子和囡囡協商嘅結果
笑死街坊

作者: 正義俠士    時間: 2018-6-19 19:15
jerso 發表於 2018-6-19 16:01
講到有違本網成立嘅宗旨, W版主係表表者
去年佢屏蔽兩個太子曲奇報告, 話要得囡囡同意才可以出報告 :1 ...

又話會出嚟交待去留,家下又冇咗件事賴死唔走
作者: eo2    時間: 2018-6-21 19:58
講到尾 , 個個網都為場而生 ,
怕無廣告 , 無收入 , 加入打手不唱好 ,
對網民真報告就埋沒良心 , 不能說真話 !!
睇報告 , 要憑自己經驗去決定真假 , 堅不能盡信 !!

作者: jerso    時間: 2018-6-24 00:54
正義俠士 發表於 2018-6-19 19:15
又話會出嚟交待去留,家下又冇咗件事賴死唔走

佢唔敢發言, 唯有給報告加分, 證明佢還健在
作者: jerso    時間: 2018-6-24 16:18
"21/5 在版主去留議題上,大家儘管發言,所有正反意見我會一併考慮
兩星期後,我會有總結發言"

講就無敵, 做就無力

作者: 正義俠士    時間: 2018-6-25 13:10
jerso 發表於 2018-6-24 16:18
"21/5 在版主去留議題上,大家儘管發言,所有正反意見我會一併考慮
兩星期後,我會有總結發言"

留戀權位,死不下台,著數可以繼續 R
作者: jerso    時間: 2018-6-25 16:54
正義俠士 發表於 2018-6-25 13:10
留戀權位,死不下台,著數可以繼續 R

身為版主但係唔跟版規處事
假扮民主話會交待去留但結果毫無誠信
W版主勝在面皮夠厚,  唔到你唔服

作者: 正義俠士    時間: 2018-6-26 15:22
有人走數呀
作者: 朋友    時間: 2018-6-28 17:31
W先生 發表於 2018-6-17 03:39

最清楚自己應該係個客喎,我可唔可以呃朋友兄佢一隻手 ...

死老廢,原來你咁犯眾憎!咁你真係唔死都冇用
作者: jerso    時間: 2018-6-30 00:22
做版主做到咁嘅款, 可笑
作者: jenny    時間: 2022-8-15 08:57
环保或带套吹,由囡囡决定,帮过佢嘅熟客,唔冼讲明吧,无套內射都得喎~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2