香港一世發論壇

標題: 囡囡們鍾意做雙飛客 [打印本頁]

作者: 148小記    時間: 2010-4-12 23:44
標題: 囡囡們鍾意做雙飛客
今日去尖沙咀探吓一位相熟囡囡, 同佢傾左冇幾耐, 佢有個電話響, 收線後, 佢話即刻要落下一層開工, 原來佢下一層嘅姊妹, 來左一個要玩雙飛嘅客, 叫佢做 partner, 佢話呢D雙飛客好好做, 價錢比一般ML 高D, 而且兩絛囡搞個客, 個客仲會好快出野, 而且短時間起兩Q比較困難, 所以對囡囡呢講會好好做.
作者: 高大威    時間: 2010-4-13 07:39
原帖由 148小記 於 2010-4-12 23:44 發表
...佢話呢D雙飛客好好做, 價錢比一般ML 高D, 而且兩絛囡搞個客, 個客仲會好快出野, 而且短時間起兩Q比較困難, 所以對囡囡呢講會好好做.

Dan 版
作者: Dane    時間: 2010-4-14 18:51
原帖由 高大威 於 2010-4-13 07:39 發表

Dan 版

Dan版  一般 係要 加時作賽  嘅
咁快玩完    可能係我3P門 一D不肖新弟子
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-8 01:18
睇住兩個囡囡一齊奶 JJ,真係好很爽
作者: devilb    時間: 2010-7-1 17:03
原帖由 jjcc1914 於 2010-6-8 01:18 發表

請 問 有 邊 2 條 女 女 可 以 一 齊 奶 JJ? 我 都 想 去 試 下
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-2 00:43
原帖由 devilb 於 2010-7-1 17:03 發表

請 問 有 邊 2 條 女 女 可 以 一 齊 奶 JJ? 我 都 想 去 試 下

你今日去探險果度囉
作者: devilb    時間: 2010-7-2 14:11
原帖由 jjcc1914 於 2010-7-2 00:43 發表

你今日去探險果度囉

咁 正!  邊 2 條 女??? 等 我 下 次 開 名 先

P.S. 使 唔 使 instruct 佢 地 一 齊 同 我 乃? 定 佢 地 會 自 動 波 2 女 乃 一 棍 ?
作者: devilb    時間: 2010-7-2 14:12
原帖由 jjcc1914 於 2010-7-2 00:43 發表

你今日去探險果度囉

咁 正!  邊 2 條 女??? 等 我 下 次 開 名 先

P.S. 使 唔 使 instruct 佢 地 一 齊 同 我 乃? 定 佢 地 會 自 動 波 2 女 乃 一 棍 ?
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-18 17:57
原帖由 jjcc1914 於 2010-6-8 01:18 發表

Agreed ................ this is exciting.   i've tried 3P  serveral times n it's great.
作者: Mr.韋    時間: 2010-7-18 19:20
邊兩條女 咁正

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2