香港一世發論壇

標題: 想食呢行飯都唔得 [打印本頁]

作者: 148小記    時間: 2010-4-10 08:40
標題: 想食呢行飯都唔得
有位新囡囡入左行半個月就話唔做, 佢對小記講, 話唔係唔想做, 亦都唔係冇客, 而係自已副架生頂唔順, 做左10日倒, 身體開始頂唔順, 冇辨法喇, 有時真係"命裏冇時莫強求"
作者: 肥佬    時間: 2010-4-10 09:14
原帖由 148小記 於 2010-4-10 08:40 發表
有位新囡囡入左行半個月就話唔做, 佢對小記講, 話唔係唔想做, 亦都唔係冇客, 而係自已副架生頂唔順, 做左10日倒, 身體開始頂唔順, 冇辨法喇, 有時真係"命裏冇時莫強求"

旺得拱犀厲
作者: ballballlover    時間: 2010-4-10 12:50
作者: Dane    時間: 2010-4-10 15:43
D囡 如果 撞親都係 肥佬你班 大撚人 ....咁就
作者: 肥佬    時間: 2010-4-11 09:41
原帖由 Dane 於 2010-4-10 15:43 發表
D囡 如果 撞親都係 肥佬你班 大撚人 ....咁就

你咪又係
作者: 肥佬    時間: 2010-4-11 09:43
原帖由 ballballlover 於 2010-4-10 12:50 發表
假設開工12個鐘,做6個客,平均2個鐘至扑一次野,正常女人應ok架,我又唔信個個客都咁猛,扑成半粒鐘,一般插入計,5-10分鐘就扑完,唔會好累姐!

可能個囡囡同自已条仔扑嘢, 又唔同講法呢, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-4-11 15:50
作者: 肥佬    時間: 2010-4-12 08:51
原帖由 ballballlover 於 2010-4-11 15:50 發表
出得黎做, 最怕冇錢, 點會怕jer大! 仔都生得出, 果度彈性好大架!

同禾0地扑嘢, 塊西冇水, 會痛KA MA, BALL PAN CHU
作者: Dane    時間: 2010-4-12 18:30
原帖由 肥佬 於 2010-4-12 08:51 發表

同禾0地扑嘢, 塊西冇水, 會痛KA MA, BALL PAN CHU   

啱 .............你估 個個都生過仔架, 仲要 一日生咁多次
作者: 肥佬    時間: 2010-4-13 09:07
原帖由 Dane 於 2010-4-12 18:30 發表

啱 .............你估 個個都生過仔架, 仲要 一日生咁多次

作者: tommy8219    時間: 2010-5-17 19:57
作者: seak1982    時間: 2010-5-18 16:40
同意 做得雞就唔怕柒大!!
作者: Mr.韋    時間: 2010-7-18 21:11
真係吾係嗰個做得呢行
作者: caspianzhang    時間: 2010-9-12 16:49
講真....做一段時間便要休息.....沒囡可以不停做
作者: AK22    時間: 2010-11-4 11:26

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2