香港一世發論壇

標題: 美妙阿君,係一個好勤力嘅囡囡 [打印本頁]

作者: 10仔    時間: 2010-3-19 18:49
標題: 美妙阿君,係一個好勤力嘅囡囡
近排睇到各位師兄對美妙讚不絕口,我就唔信邪,一於再去一次,去到要乜冇乜,唔係做緊就未返,算,預左,最黑就係見到一個囡囡出鐘,居然係我其中一個目標,頂,有冇黑到咁,咁目標人物冇晒,唯有輪牌,囡囡出現,見外形唔太差,就上啦。
入到去又係例牌動作,跟住冲涼,吹得唔錯,連後面都洗得好乾淨,之後就吹爆,上床先幫我按摩,按得都ok,冇耐又吹,仲有毒龍鑽,之後硬左再上,又爆埋,沖涼,出去時囡囡話未夠鐘,又幫我按摩,之後仲問我黎唔黎第三次,我話no,我未想死住。跟住吹下水,冇耐就夠鐘,走人。
囡囡叫阿君,服務一流,全程冇偷懶,好勤力,要玩服務嘅師兄可以搵下阿君,最小我今次就好滿意。
作者: Dane    時間: 2010-3-19 20:34
賀喜 10仔 成功 出2野 .......再無 賴野
從此黑氣 盡去 ......... 要西有西, 要欏有柚

作者: 華dee哥    時間: 2010-3-19 20:37
上次本來都見到阿君,後來有個師兄來就阿君開鐘,我就試左秋兒,想問10仔兄阿君有冇得大車架?
作者: 10仔    時間: 2010-3-19 21:33
丹兄,承你貴言。
而家心情就好似撥開云霧見碌蕉。見青天先啱。
作者: 10仔    時間: 2010-3-19 21:35
尋曰我因為傷風,所以冇車過,我諗呢樣要華dee哥親自行一趟喇!
作者: ballballlover    時間: 2010-3-19 22:06
作者: ballballlover    時間: 2010-3-19 22:12
作者: ballballlover    時間: 2010-3-19 22:14
作者: 10仔    時間: 2010-3-19 23:08
多謝波板主,下次要搵丁丁先得。
阿君呢個囡囡真係好勤力,真係70分鐘都冇停手,不過佢唔啱波板主,因為佢唔大波。
作者: hkshrek    時間: 2010-3-19 23:25
十兄終於 黑的白得了
作者: 何鑫淼    時間: 2010-3-19 23:33
原帖由 hkshrek 於 2010-3-19 23:25 發表
十兄終於 黑的白得了

你當人係MJ咩
作者: Dane    時間: 2010-3-19 23:40
原帖由 10仔 於 2010-3-19 21:33 發表
丹兄,承你貴言。

唔係撥開 毛髮見鮑邊 咩 .....
你同男人做呀 ...見 碌蕉 把鬼咩

作者: hongkit1979    時間: 2010-3-20 00:30
弓起弓起
如果10兄比多q佢可能運氣更上一層樓
作者: ballballlover    時間: 2010-3-20 00:34
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 09:48
原帖由 10仔 於 2010-3-19 18:49 發表
近排睇到各位師兄對美妙讚不絕口,我就唔信邪,一於再去一次,去到要乜冇乜,唔係做緊就未返,算,預左,最黑就係見到一個囡囡出鐘,居然係我其中一個目標,頂,有冇黑到咁,咁目標人物冇晒,唯有輪牌,囡囡出現,見 ...

"屎袋飽", 尼鑊你刀克唔晒, 有D柱光, C-HING HO YEAH
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 09:49
原帖由 Dane 於 2010-3-19 20:34 發表
賀喜 10仔 成功 出2野 .......再無 賴野
從此黑氣 盡去 ......... 要西有西, 要欏有柚   

作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 09:54
原帖由 10仔 於 2010-3-19 21:33 發表
丹兄,承你貴言。

佳句 "屎袋飽"好嘢:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:00
原帖由 ballballlover 於 2010-3-19 22:06 發表

2q就叻過我啦,近期我多數1q咋!

囡囡重想同你3q,咁大食!

妖............人0地"屎袋飽"靚仔又叻仔JET, 唔係BIN得FION姐收埋佢嚟"診"拱實耐JET, 你唔恨得拱多GA LA, BALL PAN CHU
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:02
原帖由 ballballlover 於 2010-3-19 22:12 發表

傷風就唔好車啦,抵加多你10分。

算佢有DD良心LA, 抵+佢分GA, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:05
原帖由 ballballlover 於 2010-3-19 22:14 發表
十仔,所以上次我咪話,衰一次唔使怕,同keeper講,下次介紹番件好野比你囉!

個"屎袋飽"唔識得撻你GA朵出嚟JET, 唔係BIN會拱論9盡吖
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:07
原帖由 10仔 於 2010-3-19 23:08 發表
多謝波板主,下次要搵丁丁先得。
阿君呢個囡囡真係好勤力,真係70分鐘都冇停手,不過佢唔啱波板主,因為佢唔大波。

拱尼個阿君你又唔RE-EAT
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:12
原帖由 Dane 於 2010-3-19 23:40 發表

唔係撥開 毛髮見鮑邊 咩 .....
你同男人做呀 ...見 碌蕉 把鬼咩  

佢講佢自已MA, ARM GA LA

你就LIKE撥開条囡D隂謀見GAP GAP就真, DANEAIR兄

作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:15
原帖由 hongkit1979 於 2010-3-20 00:30 發表
弓起弓起
如果10兄比多q佢可能運氣更上一層樓

C-HING, 拱禾諗你邦個"屎袋飽" 定白車刀得0勒
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:15
原帖由 ballballlover 於 2010-3-20 00:34 發表

係見到自己碌蕉可以重出江湖!

作者: 10仔    時間: 2010-3-20 11:52
比多q我怕會屎得仲快。
阿君係好,但我要食多d囡,出多d報告比各位兄弟嘛。
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 15:37
原帖由 10仔 於 2010-3-20 11:52 發表
比多q我怕會屎得仲快。
阿君係好,但我要食多d囡,出多d報告比各位兄弟嘛。

THANK YOU U SIN
作者: ballballlover    時間: 2010-3-21 00:13
作者: 32645tse    時間: 2010-3-22 17:09
I like good service js more than no service but just pretty too.
作者: ballballlover    時間: 2010-3-22 17:50
作者: hkshrek    時間: 2010-3-23 10:18
原帖由 ballballlover 於 2010-3-22 17:50 發表

聰明d囡囡會因波細(B Cup)就以服務補救! 咁一樣有客!

仲以為多數會去整假大波添
作者: ballballlover    時間: 2010-3-23 12:50
作者: 阿四    時間: 2010-3-23 17:10
10 sir原來都係度~~say 個HI 先~~

美妙我而家一個week都幫襯一兩次, overall都算OK啦, 不過我都好多時都食唔到心目中D囡...
作者: 肥佬    時間: 2010-3-23 17:33
原帖由 阿四 於 2010-3-23 17:10 發表
10 sir原來都係度~~say 個HI 先~~

美妙我而家一個week都幫襯一兩次, overall都算OK啦, 不過我都好多時都食唔到心目中D囡...

HELLO, 四哥,LONG TIME NO SEE
作者: ballballlover    時間: 2010-3-23 17:46
作者: 10仔    時間: 2010-3-26 01:30
四哥你好,真係好耐冇吹水喇。四哥同我一樣食唔到心目中嘅囡囡。
作者: 10仔    時間: 2010-3-26 01:33
假波咪搞我,最憎假野。
作者: ballballlover    時間: 2010-3-26 10:54

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2