香港一世發論壇

標題: 掃樓時見到囡囡原來係my friend嘅老婆 [打印本頁]

作者: 148小記    時間: 2010-3-15 02:37
標題: 掃樓時見到囡囡原來係my friend嘅老婆
掃樓時見到囡囡原來係my friend嘅老婆

有一日, 去元朗掃樓, 發覺開門果位囡囡原來係my friend嘅老婆, 因佢想搵多D私己錢, 所以佢唔想被我個friend知, 最後我決定乍唔知。 因我唔想冇左個friend ma
作者: hopking    時間: 2010-3-15 12:41
你有冇比錢  叫佢
作者: 148小記    時間: 2010-3-15 14:37
呢個friend 係我老死, 我做唔出歐ニ嫂呀
作者: Dane    時間: 2010-3-16 13:37
原帖由 148小記 於 2010-3-15 14:37 發表
呢個friend 係我老死, 我做唔出歐ニ嫂呀

如果 一般 friend .....你會唔會
作者: 肥佬    時間: 2010-3-16 13:49
原帖由 148小記 於 2010-3-15 02:37 發表
掃樓時見到囡囡原來係my friend嘅老婆

有一日, 去元朗掃樓, 發覺開門果位囡囡原來係my friend嘅老婆, 因佢想搵多D私己錢, 所以佢唔想被我個friend知, 最後我決定乍唔知。 因我唔想冇左個friend  ...

拱還掂你個FRIEND個老婆開門刀見DO小記你LOR, 你食5食姖, 姖刀係你面前穿煲LA, 怕乜JET, 你唔食姖, 姖仲"劣"過你LA
作者: Dane    時間: 2010-3-16 17:13
原帖由 肥佬 於 2010-3-16 13:49 發表

拱還掂你個FRIEND個老婆開門刀見DO小記你LOR, 你食5食姖, 姖刀係你面前穿煲LA, 怕乜JET, 你唔食姖, 姖仲"劣"過你LA   

小記食咗佢 ...佢都唔敢出聲啦
作者: ballballlover    時間: 2010-3-16 17:37
作者: 148小記    時間: 2010-3-17 03:36
原帖由 Dane 於 2010-3-16 13:37 發表

如果 一般 friend .....你會唔會

如果係我杯茶, 可會架
作者: TMS2002    時間: 2010-3-17 10:03
無放過  
作者: 肥佬    時間: 2010-3-18 09:12
原帖由 Dane 於 2010-3-16 17:13 發表

小記食咗佢 ...佢都唔敢出聲啦

咪係
作者: 肥佬    時間: 2010-3-18 09:13
原帖由 ballballlover 於 2010-3-16 17:37 發表
咋唔認得, 食完都唔認得!!

即係扮儍係化, BALL兄
作者: 獨淫俠    時間: 2010-3-18 13:11
換轉係我,一於扮唔識,照上。

其實以前都試過一次,返上去廠做完野之後留底玩兩日,仲專登去遠 D 玩,點知都遇到自己廠 D 文員,當時一於扮唔識,玩完俾錢走人,下次見面時大家都當冇時發生過。
作者: hongkit1979    時間: 2010-3-18 16:51
試過嗱~~~~諗深一層都係唔好食會好D
朋友妻都係同個FD有問題先出來做
如果朋友妻同個FD爆大鑊話同你做過
比人打一身都有份
不過細佬行動幾時都係快過大腦
作者: 148小記    時間: 2010-3-18 16:53
原帖由 hongkit1979 於 2010-3-18 16:51 發表
比人打一身都有份

不過細佬行動幾時都係快過大腦   agree
作者: Dane    時間: 2010-3-18 18:31
如果 唔係 the best friend 嘅 ......我就一定食, 幫吓佢吖嘛
作者: ballballlover    時間: 2010-3-19 02:26
作者: 肥佬    時間: 2010-3-19 10:49
原帖由 獨淫俠 於 2010-3-18 13:11 發表
換轉係我,一於扮唔識,照上。

其實以前都試過一次,返上去廠做完野之後留底玩兩日,仲專登去遠 D 玩,點知都遇到自己廠 D 文員,當時一於扮唔識,玩完俾錢走人,下次見面時大家都當冇時發生過。

C-HING HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: 肥佬    時間: 2010-3-19 10:58
原帖由 hongkit1979 於 2010-3-18 16:51 發表

比人打一身都有份

拱畀咗錢怕乜JET, 鬼叫個朋友冇本事, 要個老婆出嚟賣肉牙, 有本事自已出嚟做鴨LA, 禾就角得拱上朋友妻冇問題0勒, 除非用腰協手段嚟白食就另計
作者: 肥佬    時間: 2010-3-19 10:59
原帖由 ballballlover 於 2010-3-19 02:26 發表

師伯話 : 即係扮儍

作者: ballballlover    時間: 2010-3-19 14:28
作者: Dane    時間: 2010-3-19 23:47
原帖由 肥佬 於 2010-3-19 10:58 發表

拱畀咗錢怕乜JET, 鬼叫個朋友冇本事, 要個老婆出嚟賣肉牙, 有本事自已出嚟做鴨LA, 禾就角得拱上朋友妻冇問題0勒, 除非用腰協手段嚟白食就另計   

100% 同意
作者: 槍手    時間: 2010-3-25 12:01
原帖由 ballballlover 於 2010-3-16 17:37 發表
咋唔認得, 食完都唔認得!!

我都係咁話.
作者: hkhkyoyo    時間: 2010-5-21 12:17

作者: Mr.韋    時間: 2010-7-18 21:07
朋友妻咪走雞
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-18 22:22
原帖由 ballballlover 於 2010-3-19 14:28 發表

Pretend could not recognise her lor, we can never expects our friends' wives work there ga!!!

This is what we should do ....................
作者: 神秘人    時間: 2010-7-20 01:20
原帖由 Mr.韋 於 2010-7-18 21:07 發表
朋友妻咪走雞

agree

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2