香港一世發論壇

標題: 美妙-小虹 [打印本頁]

作者: kelvincyl    時間: 2010-3-12 21:58
標題: 美妙-小虹
尋日本來想番食安娜, 不過打去話佢做緊, 岩岩入閘, 有排等,  keeper就話不如上去睇下先, 咁我就上去睇下仲會唔會有好野食, 上到去睇左5個左右都唔岩, 所以冇食到, 走左(可能我要求高左, 用左安娜做標準)
上黎睇下post, 近排美妙好似唔錯, 所以今日就去美妙, 打電話問keeper桐桐,小虹, 叮叮有冇返, keeper話桐桐放m假, 叮叮冇返, 小虹就有返, 所以就上去食小虹~

坐左陣, 小虹就入黎, 見到個樣都幾好, 身型都幾fit, 所以就入閘, 入到去就攬下, 之後坐係床度亙摸一陣, 之後先除衫沖涼, 沖涼時有bm, 水中蕭, 吹左一陣, 之後就出去做一次先, 免得佢跪係度太累, 出到去我就訓係度, 佢就開始吹蕭, 佢吹得好有心機, 而且仲有好多變化, 真係好難用言語講, 真係要試過先知 仲要吹到唔停口, 真係抵讚~ 之後就叫佢訓係度, 比我玩波同鍚lin, 好快佢就出晒水, 忍唔住要做, 跟住就男上女下, 抽插左一陣就出左1q

之後就傾下計, 休息左一陣, 佢就主動再吹奏, 全程好有技巧, 又有心機吹, 我條蛇仔好快又比佢吹起左, 之後就再抽插, 做做下keeper敲門, 咁我就加快速度, 好快就出埋第2q~

因為ball兄已出左份詳細report, 所以我就份簡短report就算了

總結: 小虹樣真係唔錯, 面尖, 而且皮膚滑, 腰算幼, 身型好fit, 而且吹蕭好有層次, 好溫柔, 而且會有變化, 好有技巧, 不過冇得咀同車牌, 佢對lin係最敏感, 所以各ching只要溫柔少少鍚佢lin, 咁佢就會好high   , 不過我應該食一次就算, 唔會再番食, 鐘意玩吹蕭既ching, 可以試下佢, 不過上去前最好打定電話~
作者: 華dee哥    時間: 2010-3-13 00:03
冇得咀唔岩我
作者: ballballlover    時間: 2010-3-13 02:22
作者: ballballlover    時間: 2010-3-13 02:24
作者: 華dee哥    時間: 2010-3-13 20:41
原帖由 ballballlover 於 2010-3-13 02:24 發表

華哥,你重欠個秋兒報告未出喎。

想咀咪番食秋兒

或者試下瑩瑩囉,咀得又豪放!

依家打緊
作者: ballballlover    時間: 2010-3-14 00:09
作者: bigbird    時間: 2010-3-14 01:50
thanks c-hing report ~~~~~~~~~~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2