香港一世發論壇

標題: 美妙風情少婦秋兒 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2010-3-12 02:33
作者: ballballlover    時間: 2010-3-12 02:38
作者: 蟹仔    時間: 2010-3-12 02:39

作者: biger    時間: 2010-3-12 13:22
support report thank you very much!
作者: Hamsup    時間: 2010-3-12 16:59
Ball Hing, so much thanks for your great report.  I am 100% with you, the attitude and service of the girls are the most important issues for us to 尋歡.  I wish I could try 秋兒,  小虹, 瑩瑩, etc.  but I am really really broke recently, I have to 忍忍忍... until I have $, then find a lady to 轉運.
作者: tmchan    時間: 2010-3-12 18:11
叫雞得個70分鐘, 就成日都話有女友feel, 又話有緣, 雞嚟架
我地都係嫖客, 心照喇, 你做版主有叫雞優惠, 一定要寫得好好睇睇架
貪個少少錢就令到148論壇變左質囉
作者: ballballlover    時間: 2010-3-12 18:48
作者: ballballlover    時間: 2010-3-14 01:04
作者: bigbird    時間: 2010-3-14 01:49
thanks c-hing report ~~~~~~~~~~
作者: alantam    時間: 2010-3-14 20:33
ball 兄

再多口問一句:

是否可車、主動及服務好?

我唔想再趺錢!
作者: ballballlover    時間: 2010-3-14 21:34
作者: tmchan    時間: 2010-3-15 02:42
你就真係D指壓老闆身邊隻狗喇, 仲係用幾十蚊就買得到個隻
睇下其餘3個版主啦, 龍兄請佢哋免費叫雞, 佢哋都唔去呀
佢哋一D着數都唔攞, 咁日後講嘢就有公信力喇 :148clap[1]:
你就 ……
作者: 無所為    時間: 2010-3-15 13:58
148 點會比隻狗係到亂叫 亂吠 架 唔通您係第二間場 的雜種狗
死開啦
作者: ballballlover    時間: 2010-3-15 14:51
作者: tmchan    時間: 2010-3-15 17:46
又多隻寫狗吠
和應得好,  一言堂係好D嘅 :148clap[1]:
作者: ballballlover    時間: 2010-3-15 19:03
作者: tmchan    時間: 2010-3-16 01:45
你都9唔搭8
呢度有3個公正嘅版主, 當然唔會變成一言堂啦 :148clap[1]:
你呢隻狗公就真係低b喇, 指壓雞就當係女友, 咁你隻狗乸咪 sell $430
作者: 無所為    時間: 2010-3-16 01:58
有時的野好難講 話唔定您自己個件 以前都係雞 可能依家都重做緊 唔係邊有錢買夠糧 狗餅養
大您隻狗西 唔係可能您連狗餅都無得食 我唔記得狗鐘意食屎  真係可憐
作者: tmchan    時間: 2010-3-16 08:11
呀美妙打手, 你喺度形容緊你老豆呀
作者: tmchan    時間: 2010-3-16 08:25
阿b狗爺未急, 你隻狗太監就急
作者: ballballlover    時間: 2010-3-16 09:31
作者: tmchan    時間: 2010-3-16 10:23
你就真係白痴喇, D keeper 咪知邊個去過免費叫雞囉
你呢隻168寫狗就真係影響到論壇喇, 成日貪個幾十蚊優惠
作者: tmchan    時間: 2010-3-16 10:36
咁你大陸隻酒店狗乸收唔收港紙架
作者: ballballlover    時間: 2010-3-16 11:56
作者: Dane    時間: 2010-3-16 13:59
ball仔, 我同肥佬 都唔多睇 指壓包交 ...
唔係 高佬係會館 通知 tiger仔同禾 ...都唔知你開 band

會館 "豆花妹" 見

作者: 何鑫淼    時間: 2010-3-16 22:34
原帖由 Dane 於 2010-3-16 13:59 發表
ball仔, 我同肥佬 都唔多睇 指壓包交 ...
唔係 高佬係會館 通知 tiger仔同禾 ...都唔知你開 band

會館 "豆花妹" 見

我都有過來睇下
作者: Dane    時間: 2010-3-17 00:07
原帖由 何鑫淼 於 2010-3-16 22:34 發表

我都有過來睇下

睇咗乜野 咁樣
作者: 高大威    時間: 2010-3-17 00:16
原帖由 Dane 於 2010-3-17 00:07 發表

睇咗乜野 咁樣

Cut 咗 JJ
唔喺佢嗰條
作者: ballballlover    時間: 2010-3-17 01:13
作者: ballballlover    時間: 2010-3-17 01:15
作者: ballballlover    時間: 2010-3-17 01:16
作者: 高大威    時間: 2010-3-17 05:07

作者: 高大威    時間: 2010-3-17 05:08

作者: ballballlover    時間: 2010-3-17 12:17
作者: Hamsup    時間: 2010-3-18 15:37
Oh, haven't logged in for few days, can see the funny conversation tim.

The most important thing to all C-Hing is; have a happy happy 尋歡 time.
作者: ballballlover    時間: 2010-3-18 17:35
作者: 神龍    時間: 2010-8-9 17:27
雞都係人啫,要互相尊重嘛。係冇?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2