香港一世發論壇

標題: 金莎JUDY_我做左巨一次老师 [打印本頁]

作者: biger    時間: 2010-2-11 00:08
標題: 金莎JUDY_我做左巨一次老师
昨晚上金莎,KEEPER话来左好多新女,推介JUDY俾我。
JUDY有样有身材,头一次接触指压,之前做过卡啦OK夜总会。
由头到尾,由我主导,带领巨PART1,侍浴服务:做人体按摸、水中萧、口爆。第一Q。
PART2,上床等回气,背部服务:做指压、推油、BODY、漫游、独龙鑽。
PART3,正面服务:漫游、波推、夹肠仔、冰火萧、360度萧、69萧、臀推。
所剩时间无多,各种姿势扑野。第二Q。
70分钟刚刚好,JUDY心态好,肯学、抵讚.........简单包告。
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 02:45
作者: 槍手    時間: 2010-2-11 11:51
Thank you
作者: hkshrek    時間: 2010-2-11 12:55
多謝 Biger 老師 包交
作者: temeisi    時間: 2010-2-11 13:02
有冇教吞精呀:-):-)
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 17:41
作者: kelvincyl    時間: 2010-2-11 21:07
睇黎應該唔錯, 下次又去試下佢先~不過呢輪美妙同金莎都真係黎左好多新囡, 真係有排試   不過有D奇怪, 近新年, 應該係囡囡返鄉下過節既時間,  點解仲會多左新囡返工, 佢地唔洗返鄉下?  正常應該過左年先會多新囡落黎開工
作者: kelvincyl    時間: 2010-2-11 21:11
原帖由 ballballlover 於 2010-2-11 17:41 發表
No photo yet!!!

可能因為佢地試下做指壓, 睇下岩唔岩自己做, 如果唔岩就唔會再返工, 所以未必會長做, 可能係咁, 個場就唔落AD住, 所以我地就冇相睇
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 21:14
作者: kelvincyl    時間: 2010-2-11 21:20
原帖由 ballballlover 於 2010-2-11 21:14 發表

kelvin 兄,你就好啦,食到件新鮮貨,可能佢唔再番,指壓唔易做架。

係呀~有時D野真係睇運, 如果咁岩我點名要左LILY, 咁我就食唔到佢了, 所以有時睇AD, 點名要囡囡, 可能會走左寶, 不過有好有唔好啦, 其實佢都話指壓辛苦, 唔太岩佢做, 所以真係未必會長做, 反而佢個FD JUDY, 睇CHING個REPORT, 佢好似開始習慣, 所以佢好大機會長做

之前都同其他囡囡吹開水, 佢地都話其實返指壓真係好累, 初時唔慣, 做1-2個客都已經可以累到散晒, 不過唔辛苦, 點賺到我地呢班男人錢  , 不過賺我錢應該會易D, 因為我可以唔太要求服務

作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 21:26
作者: kelvincyl    時間: 2010-2-11 21:31
原帖由 ballballlover 於 2010-2-11 21:26 發表

姖地如果係香港人,可以拆到$280,有d個體戶161,自己比租、電費、洗毛巾、廣告費都係收$280。所以指壓當然demanding好多。其實咁計,做指壓場都唔係好好賺。如果唔怕扑野,D女都幾好賺架。

不過做指壓要求既服務, 真係唔係個個囡囡都頂得住, 而且都係拆到$280, 所以指壓會搵到後生囡既機會比較少D, 因為條件好既, 真係自己做161可能會仲好D, 而且只做1Q, 下面既負荷又少D, 回單都快D
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 21:47
作者: 何鑫淼    時間: 2010-2-16 17:37
原帖由 hkshrek 於 2010-2-11 12:55 發表
多謝 Biger 老師 包交

我差d睇錯左係TIGER兄呀,又見老師兩個字
作者: hkshrek    時間: 2010-2-17 11:49
原帖由 何鑫淼 於 2010-2-16 17:37 發表

我差d睇錯左係TIGER兄呀,又見老師兩個字

咁水哥你虎年掛住禾都好正常
作者: 何鑫淼    時間: 2010-2-18 17:38
原帖由 hkshrek 於 2010-2-17 11:49 發表

咁水哥你虎年掛住禾都好正常

我屋企,掛埋個老虎呀
作者: biger    時間: 2010-2-25 02:01
最近我了解到,囡囡做野可:(口爆、做爆)。(口爆、口爆)。(做爆、做爆)。(做爆、口爆)。先后互串。
作者: ballballlover    時間: 2010-2-25 13:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2