香港一世發論壇

標題: 约女偷跳報告區 [打印本頁]

作者: Destiny(命運)    時間: 2017-1-9 17:42
標題: 约女偷跳報告區

名稱:kylxxxxxxx

國籍:印印

地點:太子D2等

價錢:500/2hr

約會:明星

內容:星期六在B仔了到件女,約星期日上午10:00見!真人比相差因為是剛牙!見面ok我带佢時租,我行前佢行後,話怕比人知。

上到時租放底130蚊就带條女房。一入房條女就擈埋就車貨櫃車!

跟手各身除衫,我兩手除完就手幫佢除!粉色套装!手拖手入去冲凉!佢玩我隻烏我就玩手球!波冇相咁大!跟手又車!我叫左佢試玩水簫條女照做!吹左振就出去!上到床到你果幾樣野。

車著屌!男上女上推車!2/hr出左3q

最後半個鐘在被鬥入面又抱又車抱到夠鐘先冲凉著衫走!出門口前比家用拖著手送條女去到MTR分手!

上半埸報告完畢
名稱:mexx

價錢:300/2hr

約會:彩城

內容:星期日在Bee仔了到件女,旦件女話出不到射左佢個fd比我話等錢洗咁事旦比張相來睇下又ok,約星期日下午18:00見!真人比相好因為白!見面ok我带佢時租,我行前佢行後,又係話怕比人知。

上到時租放底130蚊就带條女房。一入房條女宿埋一舊做乜?我起身從後抱佢車一下!順手揸波一波先知佢做乜宿埋!!!

我同條女笑下就自己除衫跟手條女跟手除,我兩手除完就幫佢除順手再驗!黑胸罩!公仔底褲!手拖手入去冲凉!佢玩我隻烏我就玩手球旦查實冇野揸手32B装到34D!不理佢,拉佢埋來再車我叫左佢試玩水簫條女話唔識!叫佢吹左振就出去!上到床到係果幾樣野。

起門口磨左好耐!條女死活要用袋,咁上袋屌,車著屌!男上女上推車!2/hr出在2q最後第3q冇用袋屌!真係出不到今天出了太多!

跟手拖佢入浴玩教佢水箫又抱又車,玩左好耐先出来到著衫走!出門口前比家用拖著送到條女去MTR分手!

我去同老虎合流

今天偷跳完畢

作者: 黑仔sky    時間: 2017-1-10 01:15
師兄 好博老命WO
作者: aking    時間: 2017-1-10 07:38
師兄, 食到又平又正嘅好嘢
作者: sba373    時間: 2017-1-11 10:13
恭喜師兄食到好嘢
作者: Destiny(命運)    時間: 2017-1-11 10:33

名稱:Icha xxxxx

內容:星期一晚在B仔軟件了到件女,件女一开口要1500。最後經一過翻協商500搞掂约星期2早上09:30見面,真人同相完全一樣!正明佢在B仔相没有ps!見面ok我带佢時租,我仲估佢要要分開點知唔洗!拖著手平排行幾有女友feel。

上到時租放底130蚊就带條房。一入房條女就自動車埋来!車完自動除衫!佢除得件快過我!我估佢好餓我?我除完衫又上去車左佢一野再手拖手去冲凉!冲凉又我人好手勢上上下下前前後後連車底都埋!順手叫佢下浴室吹翻個水中簫,玩左振出返去抹身上床再玩!一上就車!條女問有冇袋我話有買!條女表未示ok!

玩一輪前戲在起門口磨左好耐!跟手直插條女打左個凸率左我一眼!没有表示什麽我就繼續插佢换左幾個動作中出埋!在床休息都係例排野了下車下搞下!最後2q完事!全没有带袋!都不知買袋来做乜?

跟手拖佢入浴冲凉又水箫抱又車,玩左好耐先出返抡著在被鬥入面吹下水車下等夠鐘到著衫走!出門口前比家用拖著條女手去MTR分手!我就返工!

條女再去邊我就不知

返工前偷跳報告完畢

作者: Ray偉    時間: 2017-1-11 15:18
Destiny(命運) 發表於 2017-1-11 10:33
名稱:Icha xxxxx

要交換嗎?我有幾個
作者: nowtv    時間: 2017-1-12 13:53
Destiny(命運) 師兄 可以 PM 印印 V7 給小弟 .. 謝謝
作者: johnmonk    時間: 2017-1-13 04:23
唔係佢食嫁,佢抄人報告咋
作者: nowtv    時間: 2017-1-13 08:14

作者: 信達小剛    時間: 2017-1-13 16:16
C兄可否介紹來食下呀?
作者: Destiny(命運)    時間: 2017-1-14 11:38

名稱:calxx

內容:星期四晚在B仔軟件連續了到2件女一件平日一件星期六,第一件女一开口要1000。最後還價500搞掂约星期五早上10:00見面,真人同相有小小不同!相是瘦底真肥肥地(小肥)!正明佢在B仔相有修改過!我早左15分鐘到準時去到企左振,條女在b仔上叫我問到未?佢話到左不見我?我答佢我到左!大家溝通左幾句先知佢在地鐵下面我在路面!見面樣9成似身材不同,都ok照去馬!我带佢時租,佢主動勾我手一齊行,我同佢笑一笑。心想你不怕比人知我冇所為!

上到時租放底130蚊就带條房。一入房條女就自動波除衫除褲飛擈埋來大車!一路車一路坐上來,車完宿左入被鬥話凍!大姐大家都未沖凉!叫佢沖涼佢話出門前沖左!咁算我都唔沖!宿埋入去同車!起被鬥人面就男上!一q完在大家先手拖手去冲!浴室都係果堆動作!值得一提是條女可以指插。
出左浴室我地又宿走起被鬥入面休息吹下水條女又搞起我小弟弟,條女骑上来全程女上完事。我地抱著休息吹下吹,佢自己報稱29/話離左婚咁咁咁!又問我結左緍零雲問東問西!是時間差不多拉佢去過水

整整下又起浴室到搞起左左!最後比件吹爆!跟手電話響。跟著係果堆程序比家用著衫走人。

落到街拖著條女著去MTR分手!我就返工!佢又返工!

返工前3q偷跳報告完畢。

作者: Destiny(命運)    時間: 2017-1-14 14:09

名稱:saxxx

價錢:200/1hr

內容:今日约左件在星期四晚在B仔軟件了到第2件女,條女一開口要600。最後還價400搞掂,约星期六早上10:00見面。

件印印中女38歲,睇相樣不靚中女仲想點又不是廿二三個種,旦睇相身材就好正不知有冇ps。

例排早10分鐘到企起到等!買支紅茶邊飲邊等!企左半個鐘不見人影莫非比人放飛機?上b仔問下到比!佢答冲有一個站到叫我等!咁好都等了半個鐘,10鐘後在梯口轉角見到目標真都幾村姑fool,有化小小莊級数完全是企企级,我個刻上走人旦佢見到我。

算!好又一餐唔好又一餐!真人同相一樣!好村姑!講反轉頭不睇相頭,純睇身材應該大波不知解甲會點?
算!都見左面出左来廢事玩野。ok照去馬!我带佢時租,佢跟著尾行,我同佢笑一笑。

上到時租放底130蚊就带女條房。一入房條女就飛擈埋來大車!我查實不想車佢!我一路車就申手入去衫入一手揸落去對波到堅野大吸手(個刻我覺得上天好公平!有得就有失,再加上一對長腿)車完快快各自解甲!睇著解好有視感刺激!件中女內衣都sex水篮色通花加Tb底褲,不除罩真係睇不出!反地心吸力堅延35D尖型大吸手!最衰相得唔得!
佢除完衫佢話佢沖先,我理鬼佢眼埋入去沖。我見入埋去自動波幫手冲有bm,真心印印好小有bm,毒龍鑽就見過有!bm完再来雙蛋夾腸加水蕭!出左浴室佢話要表演自摸比我睇!我睇冇乜性趣睇佢表演!

表演期間佢手機響,佢老闆call佢。冇法快手屌完咪算!快快手都係個幾動作男女上推車,最後除套射起對波到加送射完即吹事箫連最後兩漏都比佢吸埋!

跟手起身沖凉叫佢再吹!吹起左正想起浴室屌電話又響!佢話要早走!我話算你走同佢你陪左我1個鐘只可以比一半你,佢又ok!比左200蚊家用放佢走。
一收完錢一句走左去!話下次一定陪我,下次下次先算!

真心話條女口技好床上功夫都勁好享受sex,下面叫窄有真水。獨獨相頭真係差!

算200蚊!!!!

返工前1q偷跳報告完畢。

作者: nicklee517    時間: 2017-1-16 00:18
可唔可以PM我佢地既聯絡方法
作者: aumarco    時間: 2017-1-16 01:10
師兄可以pm我嗎!有交換
作者: mutsui    時間: 2017-1-17 00:32
Good reports
作者: 朗拿鳩佬    時間: 2017-1-21 21:29
有冇得交流下
作者: Destiny(命運)    時間: 2017-1-27 07:42

名稱:Xiaoxxxx

國籍:賓

價錢:400/2hr

內容:星期一晚在sk軟件上了到件賓賓约左佢見面!件女報都好合理開口要400。所以一口答應佢,约今日年29早上10:00見面。

例排早10分鐘到企起到等!買支綠茶邊飲邊等!企左15分鐘見到人影,有化小小装ok靚数姐姐级,睇身材睇様估佢26/7,佢自稱23,大家見面笑笑hi下,带佢去時租!(仲估賓賓肥肥矮矮,個只不高旦大波好凸)

上到時租放底130蚊就带條女入房。一入房條女就自動抱上大車!我一路車就一路申手入去衫入一手揸波,對波冇外面睇咁大吸手(神奇胸圍)車左幾耐下,我仲申手入佢褲內揸佢pat pat!睇著解甲好有視感刺激感,因為佢皮肤較黑。
件賓內衣都sex水粉彩通花邊加底褲,不除罩真係睇不出墮墮地!不是好堅廷34e汤碗波手!(有自小腩仔)

佢除完衫坐起叫我冲先,我話一齊佢又ok佢沖先,佢有幫手沖洗前洗後!沖完放底花洒轉身抱著我車!我地起浴缸都玩左好耐,仲在浴缸邊推車。

玩耐左有小小凍!同件賓出返去上返床宿起被入面又車跟手試指插佢又比,玩左一輪跟手69再上正场飛袋!跟著都係例牌野2q收工。

跟手起身去沖凉時叫佢再吹,佢又肯!最後一q口爆佢想缩比我捉著,爆完比佢話!

簡評:條女口技同床上功夫都好,同佢做似同好友做,佢好耐得屌,叫床细细聲不做作下面窄有真水,不似印好多做到冇水。

出門前比家用,下樓勾著手送佢去地鐵站分手!最後仲來個good kiss!好少賓印好咁!

3q偷跳報告完畢。

作者: marsleung    時間: 2017-2-16 23:06
師兄請問有冇女女聯絡方法
作者: 肥佬    時間: 2017-2-17 20:56
johnmonk 發表於 2017-1-13 04:23
唔係佢食嫁,佢抄人報告咋

作者: freedomnam    時間: 2017-2-18 10:34
ching, 可以分享印印嗎?請pm
作者: ALexYeung    時間: 2017-4-5 03:23
師兄,有無得介紹下?未食過印印
作者: rexko    時間: 2017-4-8 01:53
請問 C兄 B仔軟件 係咩黎?
作者: 善良的男人    時間: 2017-4-8 21:04
可以pm吗师兄
作者: aptwwong    時間: 2017-5-15 13:35
可唔可以PM我佢地既聯絡方法

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2