香港一世發論壇

標題: 元朗—— 係男人都想去嘅地方 [打印本頁]

作者: Ben_Chow    時間: 2016-12-10 22:04
標題: 元朗—— 係男人都想去嘅地方
琴晚夜返又眼訓,今晚先得閒出返包膠。言歸正傳,琴日收早左2個鐘,橫掂約左入屯門食飯,當然去元朗走返轉睇下有無撞到好嘢先啦。洗左大半條安寧路,一係有師兄享受緊,一係就唔啱胃口。唯有昅下足仔。不過好多場都滿哂人,唯有去返我主場「老地方」。

二話不說V7問下辦事人有無位,佢話5分鐘後有2個得閒,行到過去時間啱啱好。上到去有3個囡囡色迷迷咁望住我,辦事人話都係新到嘅,有個腳長長個樣細細個咁,就去搜下佢身。入到房佢話我知佢叫蘭蘭,得21歲。囡囡相頭認真唔錯,係個Look Cool左DD,但笑起上嚟都幾甜。心口唔算大,巨乳控師兄未必喜歡,不過可以試下當轉下口味。

解甲洗丁抹乾一輪入返房後,囡囡話唔係好習慣咁光,想熄燈。我心諗佢唔係咁快想開我波下嗎……熄左燈之後佢就話個心會定D,覺得大家第一次見就有咁近距離嘅接觸會唔好意思。我拖住佢隻手坐低攬住佢條小蠻腰,喺佢耳邊話,唔洗驚,我會錫住你㗎嗎。囡囡皮膚好滑,條腰幼到大力D都摵得瘀佢咁滯。順手我輕輕喺佢面珠「登」錫左一啖,點知佢竟然還拖,喺我條頸位蜻蜓點水左一下。正當我想覆桌之際已經比佢伸左隻手入毛巾裡面挾持住我個兄弟。咁我當然照板煮碗攻佢相同地方啦,囡囡下面毛髮處理都幾好,唔會令人覺得好拮手。同時佢都好配合我,唔會點樣縮或者避。無幾耐我地已經變左2條肉虫。

今次part2上菜先,之後先上頭盤。囡囡問我想佢上面郁定我上面郁,對我嚟講最好梗係佢郁好過我郁啦,做左成日嘢真係唔想郁。後生囡的確係唔同,又窄又落力。佢搖左3、4分鐘我就忍唔住比佢坐爆左。紅都面哂嘅佢趴左落我度攬住我,聽到佢嘅呼吸聲,我呢刻只係諗真係無揀錯你。嚟返part1,囡囡都仲係幾好力水幫我按。十幾分鐘倒,鬆人。前後腳入去洗白白,又前後腳咁返房抹乾。佢仲好細心抹返乾地下驚我跣親,呢點真係加哂分。

總括嚟講佢好有親切感之餘亦好有女友feel。

作者: Ray偉    時間: 2016-12-10 23:52
多謝分享
作者: mutsui    時間: 2016-12-18 08:46
So good how much le
作者: Liuwingnang    時間: 2016-12-24 16:28
配合程度不錯的後生女,果然無去錯地方。
作者: sba373    時間: 2016-12-25 17:18
師兄~幾錢落到樓?
作者: 信達小剛    時間: 2016-12-31 23:28
係邊樹
作者: semester33210    時間: 2017-1-3 01:26
信達小剛 發表於 2016-12-31 23:28
係邊樹

小弟去過,PM左你啦師兄
作者: Tower    時間: 2017-1-3 04:42
師兄, 可否  pm我知 ..
作者: jj676767    時間: 2017-1-16 03:02
師兄, 可否  pm
thanks
作者: altonmo    時間: 2017-1-25 16:34
師兄, 可否  pm我知
作者: 森林木    時間: 2017-2-14 18:34
semester33210 發表於 2017-1-3 01:26
小弟去過,PM左你啦師兄

師兄, 可否  pm我知元朗邊度
作者: ALexYeung    時間: 2017-4-5 03:26
咩地方黎架?可以Pm一下嘛?
作者: 正金    時間: 2017-4-5 08:03
多謝分享
作者: I-am-a-boy    時間: 2017-7-15 14:03
可否pm
作者: Gorc99    時間: 2017-7-15 21:24
師兄pm埋我可以嗎
作者: lazymuterfcuker    時間: 2017-7-20 17:33
求pm
作者: 日月明仔    時間: 2017-7-27 19:14
師兄pm我可以嗎
作者: tamama    時間: 2017-8-20 07:51
最近去元朗開工,師兄可pm我地址或電話呢!謝謝
作者: a751497802    時間: 2017-10-27 11:29
師兄 可否pm?thx
作者: bolinous    時間: 2017-11-18 15:38
good report

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2