香港一世發論壇

標題: 梅開二度元朗篇 [打印本頁]

作者: semester33210    時間: 2016-11-28 23:56
標題: 梅開二度元朗篇
小弟今日信守承諾,再次征服舊址同包膠。

琴日去返老地方望望,睇下見唔見到上次個小雅。

可能撞啱跑緊馬又係食飯時間,囡囡們都喺度低頭篤電話。開門嘅囡囡白白淨淨,對燈都好燦眼。不過可惜小弟乃外貎協會終身榮譽會員,唔係我杯茶。再望望其他囡囡都唔見,原來佢已經回鄉。睇落都唔啱胃口,正打算嗚金收兵調頭走之際,有位CHING疏乎完行出嚟好滿足咁嘅樣。囡囡喺後面跟住行出嚟。

呢個掂!睇落25都無,斯斯文文白白淨淨。(E家回味都扯扯地)絕對係小弟杯茶。二話不說等囡囡送走CHING後即打眼色入房起菜。

入到房囡囡話已經沖左涼話唔想沖,完事後先沖。(呢PART我OK,因為我都鐘意自己沖)洗淨過後入房抹身,囡囡已經等緊我。佢話佢叫丫丫,第一次嚟香港。仲問我邊度好玩,唯有求其耍佢幾句海水公園迪蠟嚟就入主題上菜啦。

囡囡手勢唔錯,但真想揼嘅CHING未必like。5分鐘倒細佬同我講已經頂唔順要搵嘢摸。上面手感唔錯,應該有32-33咁上下。

佢好怕醜,可能第一次嚟香港又遇著猴禽的我。都顯得有D退縮,我直頭獸性大發咁。順手除埋下身就抱佢過嚟啜LIN。佢對手都已經揸住小弟條巨龍。頂唔順就叫佢攞袋嚟。指定動作……5分鐘完事。

跟手真係去沖涼再纏綿一番。放低家用閃人。

希望下次上嚟見得返佢。或者小雅都得。

作者: gg1873    時間: 2016-12-7 20:02
個場係同女女一齊沖?
作者: semester33210    時間: 2016-12-8 00:19
gg1873 發表於 2016-12-7 20:02
個場係同女女一齊沖?

可能我去嗰時無乜人,囡囡又OK,所以一齊沖都可以
如果多人唔知得唔得。
作者: sba373    時間: 2016-12-8 07:10
師兄~元朗邊個場~有好嘢食?
作者: semester33210    時間: 2016-12-10 21:08
sba373 發表於 2016-12-8 07:10
師兄~元朗邊個場~有好嘢食?

PM左你啦師兄
作者: 91254431    時間: 2016-12-11 06:34
元朗邊個場
作者: sba373    時間: 2016-12-11 09:44
多謝推介
作者: aking    時間: 2016-12-13 08:00
見久不久佢地V7有新囡囡相發報, 見有好多睇相都幾正, 又有師兄介紹, 昨午去試,
硬件 : 房間殘舊細, 沖涼房同隔離房打通共用,   
招呼 : 見廳有件囡囡 (V7同相, 介紹可環保), mark 佢, 入房, 自己沖涼 (唔緊要),  囡囡除清, 身材波大有腰,  面貌娟好, 正, 來港3日, 煲冬瓜溝通 ,   先左右手臂輕按幾吓, 話不懂按摩, 冇問題, 跟住左右鍊鍊 鍚幾吓, 濕紙巾抹小弟弟, 上套吹, 我問, 不是環吹嗎, 她說她不環吹的, 心諗中伏, 見咁好身材, 期間揸波, 手指撩蟹都冇格手, 硬了, 同佢講可環保上馬否? 唔得, OK,  由於床細, 冇轉姿勢, 一路男上抽插, 囡囡亦唔比車, 氣餒, 囡囡都有作狀叫吓, 用力插多幾廿吓出嘢, 沖涼著衫....

好唔好玩, 見仁見智, 我就唔會再去, V7都剷埋, 咁嘅招呼, 520會有選擇空間

作者: semester33210    時間: 2017-1-10 01:36
aking 發表於 2016-12-13 08:00
見久不久佢地V7有新囡囡相發報, 見有好多睇相都幾正, 又有師兄介紹, 昨午去試,
硬件 : 房間殘舊細, 沖涼房 ...

師兄真係唔好彩,不過下次睇到相頭好咪又去試下囉
唔係同自己細佬鬥氣啫,你都係上去逗留幾個字,唔係喺度住一世嘛
我都試過行好多度都睇唔啱,卒之比細佬控制住大佬照衝入去
結果火就出左,一肚氣走返落嚟
乜都好好,係囡囡乜都話唔得
比你喺過千呎豪宅咁原來砌母夜叉,真係不舉都似啦
所以小弟愚見最重要都係睇對手就真
作者: gy001    時間: 2017-1-18 20:36
Ching 請問元朗邊個場呀?
作者: gaoxiuhua    時間: 2017-1-25 22:29
麻煩Ching PM下元朗邊度,唔該。
作者: cchan    時間: 2017-1-26 13:34

麻煩Ching PM下元朗邊度,唔該
作者: ken149256    時間: 2017-5-28 10:46
請pm, 好想試

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2