香港一世發論壇

標題: 沙咀幼幼FEEL幾係咁正 [打印本頁]

作者: 獨孤求妓    時間: 2016-8-19 16:23
標題: 沙咀幼幼FEEL幾係咁正

舊帖我講過我做租務處, DKLM姓薛兩父子幾咁L仆街, 雞毛蒜皮事總係諸多挑剔, 平時9UP齋講唔做, 好多工作根本係下屬做晒, 到事後全部當晒自己功勞, 做唔到業績係咁鬧爆卸責俾下屬, 老薛懵柒柒重唔捨得退休等死, 細薛靠父蔭上位年年升職加薪, 好多同事做完無回報, 待遇差過拎綜援, 趁ROSTER放假點都要叫G發泄...

我由福田過關去沙尾, 行完兩轉西村見唔到G頭, 出返去 "仁愛" 門口坐車, 聽司機佢話沙尾俾KO掃場, 沙咀到步行返去大排檔, 附近G婆佢話係新女17歲, 有相睇我無9UP條春囉...

樓上房開工, 鐵門深鎖安全度高, 入廁所洗L洗乾淨, 條女佢面露少少神色慌張, 可能未遇着過我呢種大碼SIZE啩...帶套套吹L吹得十幾下, 跟住UN屌呀屌...UN屌呀屌...我舐住條女佢左右兩腳, 腳趾都好靘, 好多時叫G都中意我咁玩法, 反而條女佢叫住話...腿全都是你的口水喇...幹嘛你這樣好變態呀...想推開我都唔理L得咁多, 腦海中諗起我做租務處咁多年, 點可能有姓薛兩父子咁死賤格, 反轉扮狗女發泄入洞...呵...呵...射都射L得好爽.......

作者: Rayman    時間: 2016-9-14 23:27
thanks..................
作者: 正金    時間: 2017-4-3 22:19
多謝分享
作者: wilfulflea    時間: 2017-5-31 19:41
沙嘴都被你神化咗啦
作者: lynlynlyn    時間: 2017-6-28 01:37
Nice wor
作者: kkku    時間: 2017-7-25 23:38
多謝分享
作者: hellstranger    時間: 2018-2-10 07:40
多謝分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2