香港一世發論壇

標題: 小心呀, 各位兄弟 警告:可能會令人噁心 [打印本頁]

作者: 肥佬    時間: 2009-8-22 19:42
標題: 小心呀, 各位兄弟 警告:可能會令人噁心
各位兄弟, 小心呀, 真係勿貪一時之快, 打真軍呀, 你0地睇真D, 會抱恨終身0架

作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-22 19:54
原帖由 肥佬 於 2009-8-22 19:42 發表
各位兄弟, 小心呀, 真係勿貪一時之快, 打真軍呀, 你0地睇真D, 會抱恨終身0架

個D乜來架
作者: shyguy    時間: 2009-8-22 20:10
what is the name of the disease?
作者: samng    時間: 2009-8-22 20:21
why .................
作者: tz2    時間: 2009-8-23 01:26
梅毒 mamamiah
作者: stetchkov    時間: 2009-8-23 01:40
Syphillis          
作者: 恐龍仔    時間: 2009-8-23 01:57

作者: Dane    時間: 2009-8-23 02:56
肥佬  快d 將呢件 (唔知 男定女) 攞去 銷毀啦

thank you 先

話時話 ...... 呢d 乜 家科   真係唔 地除 喎
作者: 肥佬    時間: 2009-8-23 08:53
原帖由 tz2 於 2009-8-23 01:26 發表
梅毒 mamamiah

兵高........
作者: 肥佬    時間: 2009-8-23 08:59
原帖由 Dane 於 2009-8-23 02:56 發表
肥佬  快d 將呢件 (唔知 男定女) 攞去 銷毀啦

thank you 先

話時話 ...... 呢d 乜 家科   真係唔 地除 喎   

做乜要銷毀佢JET, 禾轉帖出嚟, 刀係想勸告果D心口有個勇字GA C-HING G MA, DANEAIR兄

個樓主話係二期GA花柳梅毒WOR

作者: ballballlover    時間: 2009-8-23 11:30
作者: 肥佬    時間: 2009-8-23 13:24
原帖由 ballballlover 於 2009-8-23 11:30 發表
乜生到成身係?我以為陰部至有梅毒。

麻瘋就生到成身係。

妖........初初就生係碌9DO G MA, 二三期, 末期, 生DO上腦刀有牙, BALL兄
作者: lawpetthebig    時間: 2009-8-23 15:40
好恐怖啊
作者: 157512    時間: 2009-8-24 00:50
好恐怖啊!!!!!!!!!!!
作者: 推油    時間: 2009-8-24 01:02
作者: bigbird    時間: 2009-8-24 01:04
多謝警告 ~~~~~~
作者: 肥佬    時間: 2009-8-24 09:56
原帖由 推油 於 2009-8-24 01:02 發表
肥佬兄,真係多謝你咁有心呀,打真軍係搵條命較飛。

推油兄, 可能E+醫管局管制嚴咗G MA, 以前D黃綠性病醫生, 係佢醫館樓下, 咪帖佐D領過嘢GA核凸相, 係個玻璃廣告箱DO, 旦E+政府唔畀拱賣廣告, 所以D後生仔咪唔知LOR, 以為"乃"佐嘢, 只係生係碌賊DO, 其實生係碌賊DO, 只係初初出現GA像嶶G MA, 好多性病(如花枊梅毒)你唔理佢, 佢係會自然消失0架, 旦拱就POOL GUY 0勒, 咪濳在係身體, 進入一二三期同末期LOR
作者: msko1957    時間: 2009-8-24 18:49
It is really horrible........................ I'm scared
作者: 龍兄    時間: 2009-8-25 01:32
原帖由 肥佬 於 2009-8-24 09:56 發表

推油兄, 可能E+醫管局管制嚴咗G MA, 以前D黃綠性病醫生, 係佢醫館樓下, 咪帖佐D領過嘢GA核凸相, 係個玻璃廣告箱DO, 旦E+政府唔畀拱賣廣告, 所以D後生仔咪唔知LOR, 以為"乃"佐嘢, 只係生係碌賊 ...

咁又係...值得各位巴打小心

(我岩岩食緊野, 真係胃口都無埋 )
作者: mosrite    時間: 2009-8-25 02:39
喂,師兄咩揾啲咁嘅相嚟嚇的兄弟呀!出得嚟玩 ,大家都明白啦!!
作者: 32645tse    時間: 2009-8-25 07:57
Very threatening and detrimental!
作者: 肥佬    時間: 2009-8-25 09:27
原帖由 mosrite 於 2009-8-25 02:39 發表
喂,師兄咩揾啲咁嘅相嚟嚇的兄弟呀!出得嚟玩 ,大家都明白啦!!

乜嚇JET, 有D C-HING心口鑲咗個勇字KA MA, 况且禾刀帖咗警告提示LA, C-HING
作者: ballballlover    時間: 2009-8-25 10:21
作者: 肥佬    時間: 2009-8-25 11:29
原帖由 ballballlover 於 2009-8-25 10:21 發表
C Pak, no eye see!!

拱你小心D LA, 唔好"立"亂同囡囡打真軍牙, 同門師兄
作者: ballballlover    時間: 2009-8-25 11:53
作者: 靚仔andy    時間: 2009-8-25 12:54
睇完真有有d唔夠膽去叫雞
作者: ballballlover    時間: 2009-8-25 13:12
作者: 肥佬    時間: 2009-8-25 14:14
原帖由 ballballlover 於 2009-8-25 11:53 發表
師伯, 我比人引過幾次, 都係咁敢試!

睇過d相更加唔敢

拱算你仲有理姓LA, BALL兄

唔該BALL兄你邦禾搬嚟尼DO, THANK YOU

作者: 肥佬    時間: 2009-8-25 14:18
原帖由 靚仔andy 於 2009-8-25 12:54 發表
睇完真有有d唔夠膽去叫雞

又唔洗驚成拱, 仲G唔好貪一時之快, 做足安全"醋"施得0勒, C-HING
作者: 10仔    時間: 2009-9-26 22:04
嚇到啫都縮

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2