香港一世發論壇

標題: 中秋佳節波餅記-京x(有相) [打印本頁]

作者: 賤人    時間: 2007-10-4 16:09
標題: 中秋佳節波餅記-京x(有相)
今晚與J兄夜探京x,大概2點去到,部長同服務員招呼飲飲食食,不久定海神針就隱唔住要嘈住入房,王主管問我鐘意咩類型囡囡,又係行走江湖慣語"服務好,樣唔好太差就得啦"!之後來左個15號囡囡例牌先唱番句"巧高興為稜服務",睇相頭又幾好樣喎,蜀美侶一族!按part1其間得知佢叫"啊靜",以前做過正骨,難怪有番幾下散手,但始終醉翁之意不在此!之後問佢可否兩Q,個衰女諗都唔諗就答左可以,唔知係咪見到靚仔失晒言呢!先來第一Q,除bar解扣無格手仲好配合,佢甘乖早就響預料之內啦,級收日月精華後即刻來招混元一氣功,左搽右搓一陣佢已經HI到咦咦哦哦~奶頭都凸晒,玩落先知原來佢個死穴收埋係波位,跟手長驅直入黑森林無遇阻滯,都算一凡風順,指摷龍潭令佢無法自拔兼投入,即刻淋小弟弟油,兩人互相撫摸之下先響頭槍,囡囡中彈位分別係工衣.手掌.手背.肩膀同頭髮,佢嘩左一聲來大讚!打掃完之後吹吹水,之後佢見到張台有兩杯冰茶,靜靜雞送多少少服務,大家都唔好話俾人知喎!佢啜起杯冰茶來咀linlin,又涼又爽,仲有少少冰火fell,之後第二Q過程同第一Q差唔多,唔詳講!佢話今晚俾我欲左佢初妹,之後我話請佢飲酒補數,最後影番兩張相仔!

作者: tx07003    時間: 2007-10-17 00:50

作者: racekid    時間: 2010-2-20 13:47
thk for you real photo
作者: shyguy    時間: 2010-2-21 07:02
she looks very nice, sweet smile!
作者: shyguy    時間: 2010-2-23 09:55
thanks for report and real photos.
作者: eddie2007    時間: 2010-3-3 21:48
very nice, thanks for sharing.
作者: bigbird    時間: 2010-3-13 00:51
thanks sharing ~~~~~~~~~~~
作者: WILSON1038    時間: 2010-3-27 05:39
thanks for the report

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2