香港一世發論壇

標題: 放假純發泄怒插沙尾女 [打印本頁]

作者: 獨孤求妓    時間: 2015-5-29 16:22
標題: 放假純發泄怒插沙尾女

晌某地產商做租務處, 食你唔飽餓你唔死, 最L仆街姓薛呢兩父子廢柴經理, 一個聞到棺材香都唔肯退休, 一個靠父蔭上位無料扮四條, 查實呢兩父子都係貪功卸膊一流, 對下屬無理取鬧, 未見過可以有上司咁L死賤格, 做到好多時真係谷L晒氣, ROSTER放假上深圳, 又係去沙尾搵女, 呢條女近來都食過3~4次, 唔好話我認叻扮食家, 識食一定係食呢挺女, 樣淫淫的確係好L爛玩.

入廁所洗得兩洗, 硬到不得了, 同我含住水簫, 出到來條女佢又69咁含住, 但我無食條女佢隻鮑, 只係用手指撩到條女佢出水, 我玩完對波又瀨對腳, 幫我帶套套就一炮插L晒入去, 叫條女佢坐就坐跪就跪, 望住條女佢係咁插呀插...插呀插...條女佢問我點解今次咁L死勁, 攪咁耐都未射, 我無答到條女佢, 腦海中只係想起一件事, 點解世上可以有姓薛呢兩父子咁L死狗賊, 所有怒火發泄落條女佢肉體上.......

作者: A少    時間: 2015-5-29 16:37
條囡個樣的確幾意淫
對波又大又挺警鐘 FEEL 咁款, 揸上手真波定假波呢
作者: simon-gogo    時間: 2015-5-30 12:45
都幾正
作者: 唔系讲笑葛hhh    時間: 2015-5-30 13:45
师兄,求条女葛联系方式,中有几钱啊?
作者: AoSa    時間: 2015-6-4 11:18
对车头灯好闪哦
作者: klnsky    時間: 2015-6-8 17:47
好很大波
作者: lazymuterfcuker    時間: 2015-6-9 14:03
低調d好喎, 唔係好快又無得玩...
作者: cks    時間: 2015-6-10 14:57
師兄,請問咩嘢價位?
作者: 獨孤求妓    時間: 2015-6-12 16:45
再講多兩句, 沙尾有東村亦有西村, 東村街市附近有中女比較多, 西村大多數都係呢挺後生女, 由 "爽爽甜品" 側邊條巷行入去, 有G婆叫客.......
作者: sweetguy    時間: 2015-6-26 12:48
not bad bro thanks
作者: GZ撸少爷    時間: 2015-6-30 01:57
睇落非常唔错,对波好大,价位是否400到500一Q?
作者: qingsedianying    時間: 2015-7-20 21:42
点联系?吾该师兄
作者: 扯住旗山    時間: 2015-10-6 22:42
都找不到....
作者: 獨孤求妓    時間: 2015-10-30 17:16
國慶後好多大波G出來等運到.......

作者: speedlin    時間: 2016-4-19 21:47
GZ撸少爷 發表於 2015-6-30 01:57
睇落非常唔错,对波好大,价位是否400到500一Q?

200有找
作者: 獨孤求妓    時間: 2016-9-9 16:23
大家唔好齋睇唔回覆記住留言吖.......

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2