香港一世發論壇

標題: 今日比我發現到一個巨乳大波餅, 真係試過返尋味.... [打印本頁]

作者: bitbit    時間: 2014-12-24 11:13
標題: 今日比我發現到一個巨乳大波餅, 真係試過返尋味....

正所謂人生有幾多個10年! 人一世物一世真係咩都要試下...唔試下巨乳真係對唔住自己!! 前幾日上網睇到有個勁大波的C9, 唸左幾日,唔知去唔去, 終於忍唔住決定要今日放工去食佢.! 一開始驚真人會同相頭差好遠, 點知......打開度門一睇......... 即該忍唔住狂渣佢個波, 個波大到呢...... 細路即該要升旗致敬...!
講完幾句渣完一輪之後, 跟住佢就好溫柔地幫我除衫一齊去沖涼 ,唔係講笑, 條J真係一路沖一路硬! 因為對波真係好X正.!
沖完之後更係渣佢一輪先LA, 跟住到佢含我條J. 睇到佢個斯斯文文樣含得咁舒服.....................我終於忍唔住了...
係時候要調教一下E個巨乳女仕. 先係女上男下, 點知插到佢出哂水, 話太激要轉男上女下.......點知其實男上女下先係我既強項 , 佢既下場係點就唔洗多講, 更係比我插到係咁流水, 真係E家唸返起都硬, 係咁X, 水就係咁流..................大家爽完之後, 係時候要著返3離開e個聖地..... 放底錢+Tips, 就走了!
事後總結: 淨係玩對波都唔洗講野, 睇見都硬, 值得一試, 仲要試過返尋味!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=16410
作者: 黑仔sky    時間: 2014-12-24 12:33
多謝樓主無私既分享
作者: 豬肉榮    時間: 2014-12-24 12:42
thanks for report
作者: 士碌架    時間: 2014-12-27 11:01
支持樓主報告
作者: 喪標    時間: 2014-12-27 12:09
大波餅咁正
作者: kk608    時間: 2014-12-27 19:38
tks sharing
作者: ppp1997    時間: 2014-12-29 02:07
人一世物一世, 講得好呀
作者: 黑衣人    時間: 2014-12-29 14:23
好"波"呀師兄
作者: 一日冚包散    時間: 2014-12-30 00:05
玩波都有排玩呀呢件
作者: hk8899    時間: 2014-12-30 21:26
worth to try wor
作者: 杜蒙    時間: 2014-12-31 11:25
師兄報告有參考價值
作者: jo4533    時間: 2014-12-31 18:53
恭喜師兄食件正野
作者: 鬼僕    時間: 2014-12-31 20:28

作者: mack121    時間: 2015-1-2 10:54
多謝ching推介
作者: bzbzbz    時間: 2017-3-9 09:13
多謝師兄分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2