香港一世發論壇

標題: [轉貼]仙樂都實地報道...掂呀!(有相) [打印本頁]

作者: 咸濕佬    時間: 2007-11-15 16:19
標題: [轉貼]仙樂都實地報道...掂呀!(有相)
去到碼頭有車接,Good!因我都係第一次單拖去澳門。有個萄妹黎,一個人坐哂,禮貌OK。(我去慣深圳大桑拿,好似皇室,所以有d想比較下)落車入去mok衫諗住沖涼,喂...萄妹您企係我面前做乜呀?佢話黎頂locker位,頭先又唔夠人,所以又係佢接我。下,男賓女locker,咁我mok架啦。嘩,佢望住哂d feel,真係唔係個個得,不過我得!沖完行去那個水池。嘩....屌!d女企係轉角,我毛巾都仲ling住,嚇到行番轉頭定一定先.....嘩依.....真係咁din 既。原來佢地set左燈幫新女影緊相,依依....十幾條女裡面都有一半OK喎,再睇...嘩,屌您呀。著咁少,我真係即刻扯旗架,拿林卜番毛巾先。

坐底食左個免費餐,OK。食餐果個feel真係......d女真係行呢行去。我係皇室成日踢開條毛巾,但今次真係有用.....嘩屌您呀!]

終於有人開聲選美喇,搭單先,嘩.....點只十幾個呀。四十都有呀,影都影唔哂呀!之前師兄講果個爆炸頭都係道....呢...中間呢。我話我至少有四個以上岩。不過企正係我前面既8266(個人喜好),睇得最清楚 (尤其是佢條T-back...),就您啦!

我就係俾佢迷左三個鐘,我好鐘意呢款女仔!高、廋、Cool (但原來好cuite),33B-C(好夠用,啡蓮,一眼已經睇到),完全無肚腩、靚腳、靚Pat,嘩.......佢好識lum我,在大庭廣眾下,同我依依泣泣。我最喜歡她的小嘴,我錫左好耐,有人望都唔理喇!我同佢面貼面果時,唔笑、楚楚可憐個樣,真係好似章子怡(個人認為啦!),尤其是佢咬口蜃果時,我完全投入左0係佢身上。一手
作者: 恐龍仔    時間: 2007-11-26 00:44
好評
作者: Jasonchow    時間: 2007-12-6 00:48
真係好似章子怡(個人認為啦!),
作者: 32645tse    時間: 2010-4-1 17:55
How much u spent?
作者: shyguy    時間: 2010-4-8 21:25
thanks for report and real photos.
作者: WILSON1038    時間: 2010-12-16 04:47

作者: CHIYAO    時間: 2012-3-23 10:23
條女好正好想上.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2