香港一世發論壇

標題: 尋口技一流的囡囡 [打印本頁]

作者: KELVIN0318    時間: 2013-8-30 07:46
標題: 尋口技一流的囡囡
相信好多人同小弟一樣,十分喜愛被囡囡吹的感覺
但唔知係小弟黑仔定係咩野原因,大部份囡囡都係吹得十分"求其"
再加上小弟極少可以被囡囡吹爆 (記憶中得一位囡囡可以做到,但佢已埋街食井水 )
所以想問問咁多位師兄大佬,有無咩野心水推介呢??
最好就係指壓啦,因為一樓一D服務質素始終無指壓咁好(可能我未遇過...)
感恩感恩........
作者: W先生    時間: 2013-8-30 10:51
相信好多人同小弟一樣,十分喜愛被囡囡吹的感覺
但唔知係小弟黑仔定係咩野原因,大部份囡囡都係吹得十分" ...
KELVIN0318 發表於 2013-8-30 07:46

師兄,我估一樓一女女未必啱你,試下到指壓場碰碰,找鐘房介紹口技了得女女給你試試。
作者: jerso    時間: 2013-8-30 11:13
可以試下水餃婉兒, 5版主都話好
作者: W先生    時間: 2013-8-30 11:59
太子 GIGI,金來閣小菲兒,應該符合師兄的要求。
作者: BB@ZZ    時間: 2013-8-30 13:19
其實你想要1樓1定指壓先 1樓1 未都係sweet 同abby 係就係貴d 不過2個都底食的
作者: W先生    時間: 2013-8-30 14:27
jerso 發表於 2013-8-30 11:13

著數兄,多謝推介。
作者: 苟姑娘    時間: 2013-8-30 15:28

出來玩不求靈慾一致,只求稱心滿意.
有些囡囡只會視口交為一種任務,求其放入口就算,邊個唔識 ?
但聰明的囡囡明白要捉得住男人的心,一定要令人有所留戀,
口交這種活動正好給男人好好體現女方如何善侍自己,屯積好感
目前為至感覺得有回味價值的女是懂得以下功夫
- 輕啜龜頭
- 條脷打轉
- 棍頭棍尾
- 袋底會陰
- 初而淺酌
- 繼而鯨吞
作者: W先生    時間: 2013-8-30 16:03
但聰明的囡 ...
苟姑娘 發表於 2013-8-30 15:28

苟姑娘果然有心得,我反而不喜所謂摩脷。
作者: KELVIN0318    時間: 2013-8-31 10:27
jerso 發表於 2013-8-30 11:13

X城既囡囡質素的確係水準之上,可惜佢地係待客態度方面尚有改善空間
所以近期已轉戰其他甜品店。
作者: KELVIN0318    時間: 2013-8-31 10:29
太子 GIGI,金來閣小菲兒,應該符合師兄的要求。
W先生 發表於 2013-8-30 11:59

多謝W大既推介,有機會必定前往試試,謝謝。
作者: KELVIN0318    時間: 2013-8-31 10:35
其實你想要1樓1定指壓先 1樓1 未都係sweet 同abby 係就係貴d 不過2個都底食的
BB@ZZ 發表於 2013-8-30 13:19

先行謝過C-Ching,小弟還是傾向鐘情於指壓較多
但如若一樓一真有功夫了得之高手的話,亦會前往會一會高手。

未知可否提供多一點資料方便查探呢?
作者: KELVIN0318    時間: 2013-8-31 11:28
但聰明的囡 ...

荀姑娘果然經驗老到,未知可有心水推介??感恩
作者: BB@ZZ    時間: 2013-8-31 17:05
先行謝過C-Ching,小弟還是傾向鐘情於指壓較多
但如若一樓一真有功夫了得之高手的話,亦會前往會一會高 ...
KELVIN0318 發表於 2013-8-31 10:35

係果邊網到有 SWEET係CWB 富士 ABBY 係TST 發利
作者: 肥佬    時間: 2013-9-2 10:35
但聰明的囡 ...

作者: W先生    時間: 2013-9-12 10:13
金來閣嵐嵐加入推薦名單。
作者: martinlion    時間: 2013-9-13 11:19
如果金仔個嵐嵐係之前嗰個,師兄真係可以試下
作者: W先生    時間: 2013-9-13 11:27
如果金仔個嵐嵐係之前嗰個,師兄真係可以試下
martinlion 發表於 2013-9-13 11:19

martin 兄,好耐無見,就是那個去了又回的嵐嵐。
作者: 小狂人    時間: 2013-10-17 20:58
不错不错 也有同样爱好 谢谢推荐
作者: W先生    時間: 2013-10-18 17:10
金來閣 Lulu 也加入推薦之列。
作者: KELVIN0318    時間: 2013-11-15 21:39

最近小弟試了數位囡囡
包括有大家極力推介的金來閣嵐嵐,鳳城婉兒及金帝苑犀利妹
齋講口技的話,個人覺得犀利妹絕對嬴哂
佢果招"真空深喉"真係犀飛利,真係野野頂到入喉嚨定
雖然仲未可以令小弟試到久違既口爆滋味,但都相距不遠
可惜犀利妹既返工時間好難捉摸,否則必定要再戰一次以分出勝負。

至於各位師兄推介既其他幾位囡囡,要睇下有無咁既機會可以試試啦(因絕大多數都係有客中而未能一嘗)。

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2