香港一世發論壇

標題: 推东莞常平 好塲,有興趣嘅師兄 可以睇下 [打印本頁]

作者: 皇者    時間: 2012-12-2 01:49
標題: 推东莞常平 好塲,有興趣嘅師兄 可以睇下
而家出嚟蒲,唔像旧时咗,都系先跟经理联系好,上网睇好照片才先去嘅。唔事先打招呼就去嘅话,靠碰道行,通拉都些麻麻地地嘅,好难搵到睇新货,正货。前排时间,注册咗个QQ,一登要嚟搵食嘅,经友记扯线,识得常平一间桑摞场嘅经理。经过倾偈和睇图片,感觉都唔错嘅。呢个经理好好讲,安排好周至。感觉到,唔好唉人,相相册里嘅图片,好多都挺有眼缘嘅。

星期天,早早就电话,预定 ,留牌。啦啦声赶过去爽爽小弟咗。过去,到火车站,有酒店车接送,直头到酒店门口,经理喺边度等,然之后上楼,有杯热茶,感觉有点温馨啦,热情。然之后经理叫留牌边个JS出嚟睇 ,嗯,跟照片嘅一样,甚至比照片嘅好喺睇,唔错,唔错~一番交流,JS 工号198号,数口618 元。两个钟全包,然之后进房,屋企情况:  干净  有创意  有水床  有贵妃椅 设施还可以。服务内容: 艳舞  情趣底衫  深喉KB  N种KB方式   两次毒龙  N种坐爱方式  。个人体验总结:较对其佢场,更有创意,JS服务更到位,
接待客户热情!

好场要推荐,坏场要报导,下面附上战利品《老骨头有爱好,千其咪制模仿,要技术嘅。哈哈》 ,靓照 電話 15016956449 啊寶  QQ1140690952《大量JS圖片可以參攷》

照片 077.jpg (148.7 KB, 下載次數: 144)

照片 077.jpg

作者: kitty02770288    時間: 2012-12-4 03:31
多謝c兄
作者: Rayman    時間: 2012-12-16 15:14
thanks.........
作者: yipwing    時間: 2012-12-21 22:31
正呀!!多謝師兄!!!
作者: aasuka    時間: 2013-3-22 17:45
very good!
作者: Law0360    時間: 2013-4-25 22:46
邊間場?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2