香港一世發論壇

標題: 筲箕灣索爆泰女 [打印本頁]

作者: 一樓一推介    時間: 2012-10-24 23:52
標題: 筲箕灣索爆泰女
http://www.miss148.com/girl.php?GID=1391

真波, 美乳, 樣都唔差!抵試!
作者: comb    時間: 2012-10-25 00:30
好似吾錯
作者: Thaksin    時間: 2012-10-30 16:15
上星期我都試過,去到May May開門一睇,咁熟面口嘅,即時記返起原來我喺泰國Ratchada冲凉街曾經同May May都開心過,嚟到香港梗要試啦,服務一樣咁正,聽教聽話,有時間會翻食,各位Brother可以試吓!
作者: 肥佬    時間: 2012-11-1 08:15
上星期我都試過,去到May May開門一睇,咁熟面口嘅,即時記返起原來我喺泰國Ratchada冲凉街曾經同May May都 ...
Thaksin 發表於 2012-10-30 16:15

好嘢, SONY兄 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: harchai    時間: 2012-11-1 08:48
上星期我都試過,去到May May開門一睇,咁熟面口嘅,即時記返起原來我喺泰國Ratchada冲凉街曾經同May May都 ...
Thaksin 發表於 2012-10-30 16:15

家下千二匹就屌到浴花,底啦:148clap[1]:
作者: Thaksin    時間: 2012-11-1 20:17
好嘢, SONY兄
肥佬 發表於 2012-11-1 08:15

肥佬Brother如果唔得閒去泰國食浴花,喺香港食住先啦!
作者: Thaksin    時間: 2012-11-1 20:25
家下千二匹就屌到浴花,底啦
harchai 發表於 2012-11-1 08:48

計落條數其實真係好底架,泰國而家冲一次凉THB2000起,未計貼士,來回機票加三日酒店大約HK$3000,未計的士錢同食用,你話幾襟計呢,harchai Brother果然精明好嘢!
作者: 肥佬    時間: 2012-11-1 20:25
肥佬Brother如果唔得閒去泰國食浴花,喺香港食住先啦!
Thaksin 發表於 2012-11-1 20:17

係禾果DO去, 凈搭車, 一来一回起碼三粒鈡, 真係妹仔大過主人婆, 点化算牙, SONY兄, 你就近好多, 你插多兩嘢姖, 入禾數
作者: harchai    時間: 2012-11-1 22:41
係禾果DO去, 凈搭車, 一来一回起碼三粒鈡, 真係妹仔大過主人婆, 点化算牙, SONY兄, 你就近好多, 你插多兩 ...
肥佬 發表於 2012-11-1 20:25

你話週不時要去北角架,算啦,唔想去咪話唔去囉,諸多籍口
作者: 59394    時間: 2012-11-1 23:56
回復 9# harchai

我近啲,有機會去睇下先
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 08:58
計落條數其實真係好底架,泰國而家冲一次凉THB2000起,未計貼士,來回機票加三日酒店大約HK$3000,未計的 ...
Thaksin 發表於 2012-11-1 20:25

不褸刀係留港消費好GA LA, SONY兄
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 09:10
你話週不時要去北角架,算啦,唔想去咪話唔去囉,諸多籍口
harchai 發表於 2012-11-1 22:41

禾幾時講過話周不時去NP呀 你有冇芥蘭菜, 好似周不時自己三更半夜, 揸住部踎低咳, 過海去TH, NP, 筲箕湾叫G, 果個係你個老友BOR, HARCHAI兄
作者: harchai    時間: 2012-11-2 13:23
禾幾時講過話周不時去NP呀 你有冇芥蘭菜, 好似周不時自己三更半夜, 揸住部 ...
肥佬 發表於 2012-11-2 09:10

問下基地班兄弟呀 ! 講過都唔記得
我去完大埔再去港島都無問題架, 我自己都無話遠, 係你話遠之嘛  
作者: harchai    時間: 2012-11-2 13:25
回復  harchai

我近啲,有機會去睇下先
59394 發表於 2012-11-1 23:56

記住, 呢D太妹留港通常一個月架炸, 睇完報導下啦喎, 唔該
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 13:30
問下基地班兄弟呀 ! 講過都唔記得  
我去完大埔再去港島都無問題架, 我自己都無話遠, 係你話遠之 ...
harchai 發表於 2012-11-2 13:23

你搵畀禾睇吖

你有幾何有入大埔吖

作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 13:33
記住, 呢D太妹留港通常一個月架炸, 睇完報導下啦喎, 唔該
harchai 發表於 2012-11-2 13:25

MUD檔嘢你有粉0架, HARCHAI兄 唔係你做乜唔該人GA
作者: harchai    時間: 2012-11-2 13:51
你搵畀禾睇吖

你有幾何有入大埔吖
肥佬 發表於 2012-11-2 13:30

得鬼閒花時間去搵, 搵到又無獎既.
大埔就去過一次摸門釘, 跟住出太子又摸門釘, 所以家下食指壓好過, 起碼有得booking, 唔會摸門釘.
作者: harchai    時間: 2012-11-2 13:55
MUD檔嘢你有粉0架, HARCHAI兄 唔係你做乜唔該人GA  :bigbigla ...
肥佬 發表於 2012-11-2 13:33

該煨囉你, 家下連唔該人既禮貌都唔知係乜東東
快D出返泥飯聚傾下計好播, 耐左會唔記得晒D野過喎
作者: Thaksin    時間: 2012-11-2 16:44
快D出返泥飯聚傾下計好播, 耐左會唔記得晒D野過 ...
harchai 發表於 2012-11-2 13:55

我8號之後可以隨時出嚟開餐呀,肥佬Brother比唔比面出嚟先,我15號返暹邏啦!
作者: harchai    時間: 2012-11-2 16:52
我8號之後可以隨時出嚟開餐呀,肥佬Brother比唔比面出嚟先,我15號返暹邏啦! ...
Thaksin 發表於 2012-11-2 16:44

返基地約啦, 你定日子我吹雞啦
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 17:06
得鬼閒花時間去搵, 搵到又無獎既.
大埔就去過一次摸門釘, 跟住出太子又摸門釘, 所以家下食指壓好過, 起碼 ...
harchai 發表於 2012-11-2 13:51

揾到奨兩巴獎

禾刀嗌過你咪冷入大埔叫G GA LA, 你又唔9信

作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 17:13
快D出返泥飯聚傾下計好播, 耐左會唔記得晒D野過 ...
harchai 發表於 2012-11-2 13:55

乜教人去叫G, 唔係去果個唔該你GA咩, 拱9怪冷誕刀有GA

唔好話你為冷食, 瀨9咗落禾DO

作者: harchai    時間: 2012-11-2 17:13
揾到奨兩巴獎

禾刀嗌過你咪冷入大埔叫G GA LA, 你又唔9信  ...
肥佬 發表於 2012-11-2 17:06

有段時間141台出左大埔幾件泰妹ad嘛, 鬼整佢呀, 去到烏燈黑火
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 17:18
我8號之後可以隨時出嚟開餐呀,肥佬Brother比唔比面出嚟先,我15號返暹邏啦! ...
Thaksin 發表於 2012-11-2 16:44

係拱你定日子同去BIN DO食, 然後通G禾LOR, SONY兄
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 17:22
返基地約啦, 你定日子我吹雞啦
harchai 發表於 2012-11-2 16:52

乜唔係叫G咩
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 17:26
有段時間141台出左大埔幾件泰妹ad嘛, 鬼整佢呀, 去到烏燈黑火
harchai 發表於 2012-11-2 17:13

講你就哂氣LA, 有泰妹GA地方, 你連奴捸島刀仆DO去
作者: harchai    時間: 2012-11-2 17:41
乜唔係叫G咩
肥佬 發表於 2012-11-2 17:22

叫G駛鬼擇日咩
作者: harchai    時間: 2012-11-2 17:44
講你就哂氣LA, 有泰妹GA地方, 你連奴捸島刀仆DO去
肥佬 發表於 2012-11-2 17:26

家下無咁"好"泰菜啦, 近排無泰支運
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 18:33
叫G駛鬼擇日咩
harchai 發表於 2012-11-2 17:41

唔擇日, 容乜冷易果日係忌叫G日0架, 入拱多, 爛拱多GA WOR
作者: 肥佬    時間: 2012-11-2 18:38
家下無咁"好"泰菜啦, 近排無泰支運
harchai 發表於 2012-11-2 17:44

妖........唔好話你E+轉9咗口味, 專揀D北妹幼齒嚟食
作者: harchai    時間: 2012-11-3 00:20
唔擇日, 容乜冷易果日係忌叫G日0架, 入拱多, 爛拱多GA WOR    ...
肥佬 發表於 2012-11-2 18:33

咁你搵盲公炳擇下日先啦 .
作者: 59394    時間: 2012-11-3 07:51
[quote]記住, 呢D太妹留港通常一個月架炸, 睇完報導下啦喎, 唔該
harchai 發表於 2012-11-2 13:25 [url=http://www.hk148forum.com/discuz_new/redirect.php?goto=findpost&pid=561129&ptid=118820][/u

你有興趣的話,我可以去探路
作者: 肥佬    時間: 2012-11-3 08:36
咁你搵盲公炳擇下日先啦 .
harchai 發表於 2012-11-3 00:20

妖........洗乜JET, 揾你咪得LOR, 禾第一次認識你時, 你刀睇得禾好准"格"
作者: Thaksin    時間: 2012-11-3 11:47
[quote]記住, 呢D太妹留港通常一個月架炸, 睇完報導下啦喎, 唔該
harchai 發表於 2012-11-2 13:25 [/u

...
59394 發表於 2012-11-3 07:51

使乜探路吖,"吊西"之嘛,男人老狗話去就去啦!
作者: 肥佬    時間: 2012-11-3 11:58

使乜探路吖,"吊西"之嘛,男人老狗話去就去啦!  ...
Thaksin 發表於 2012-11-3 11:47

妖........你估個個刀係你咩, 你做過泰國總理, E+個妹仲做賊埋一份, 你緊係可以大摇大擺, 9撐撐拱上去叫G LA, SONY兄
作者: harchai    時間: 2012-11-3 12:46
harchai 發表於 2012-11-2 13:25 [/u

...
59394 發表於 2012-11-3 07:51

特登去睇就無謂啦, 59版.
作者: 59394    時間: 2012-11-4 01:11
特登去睇就無謂啦, 59版.
harchai 發表於 2012-11-3 12:46

真係少去咗一樓一,由入房至出房,都只係十五至二十分鐘,有機會遇到啲好嘢,但係少啲囉
作者: harchai    時間: 2012-11-4 13:17
真係少去咗一樓一,由入房至出房,都只係十五至二十分鐘,有機會遇到啲好嘢,但係少啲囉 ...
59394 發表於 2012-11-4 01:11

上星期去左ssp搵轉做1樓1既xxx, 講多過做,侍浴三點, 吹蕉呑卜加假口爆
作者: 肥佬    時間: 2012-11-4 14:19
上星期去左ssp搵轉做1樓1既xxx, 講多過做,侍浴三點, 吹蕉呑卜加假口爆  ...
harchai 發表於 2012-11-4 13:17

D泰妹刀拱对你 真係"CALL NEW YEAH"
作者: harchai    時間: 2012-11-4 14:27
D泰妹刀拱对你 真係"CALL NEW YEAH"
肥佬 發表於 2012-11-4 14:19

我上面講果件唔係泰妹,不過我之前係skw279食果件泰妹就衰,所以我話無泰支運就係咁解囉
作者: 肥佬    時間: 2012-11-4 14:35
我上面講果件唔係泰妹,不過我之前係skw279食果件泰妹就衰,所以我話無泰支運就係咁解囉 ...
harchai 發表於 2012-11-4 14:27

車.........你做乜去SKW刀唔揾泰王介紹JET, 果處凌晨開始, 佢話樹+MA
作者: winn1975    時間: 2012-11-4 18:36
上星期去左ssp搵轉做1樓1既xxx, 講多過做,侍浴三點, 吹蕉呑卜加假口爆  ...
harchai 發表於 2012-11-4 13:17

是否xxe?价錢.時間如何?
作者: harchai    時間: 2012-11-4 21:37
是否xxe?价錢.時間如何?
winn1975 發表於 2012-11-4 18:36

係Pm 過俾你話唔arm我果個,都係自己衰,終於都食左
作者: winn1975    時間: 2012-11-5 00:00
回復 43# harchai
明白.呵呵呵呵.........
作者: 肥佬    時間: 2012-11-5 09:33
係Pm 過俾你話唔arm我果個,都係自己衰,終於都食左
harchai 發表於 2012-11-4 21:37

不到黃河心不死
作者: winn1975    時間: 2012-11-5 09:48
咸湿之錯
作者: harchai    時間: 2012-11-5 23:51
咸湿之錯
winn1975 發表於 2012-11-5 09:48

今日下午有事去紅磡, 做完野諗住去馬頭圍45睇下幾個泰妹,睇左a,c,d房後,下去等小巴返公司,等等下,諗好耐無食過大波妹喎,一埸泥到不如....
上返去入a房,細粒大波d cup,敵不過地心吸力,大雨雲細啡奶之,大肚腩, 沖涼快,帶袋唅j27下,女上騎34下,男上插好多下,左腳大脾有D老抽,停,想起身走人, 可能條女驚我唔俾錢, 手口並用終於出左 ...3滴, 九根有D怨痛, 唉, 仲有嘉麗,靜宜,朱古力,小瑤,檸檬未食tim架!!
作者: winn1975    時間: 2012-11-6 02:31

回復 47# harchai
佩服.佩服.明知泰雞苦.偏向苦中淫..好野.是小弟的偶像.呵呵呵呵
作者: 肥佬    時間: 2012-11-8 09:36
今日下午有事去紅磡, 做完野諗住去馬頭圍45睇下幾個泰妹,睇左a,c,d房後,下去等小巴返公司,等等下,諗好 ...
harchai 發表於 2012-11-5 23:51

你刀係食番D CUP波GA泰妹好D, HARCHAI兄, 大波唔ARM你GA

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2