香港一世發論壇

標題: 洋洋揼骨舒服又夠風騷 [打印本頁]

作者: kk608    時間: 2024-2-22 00:01
標題: 洋洋揼骨舒服又夠風騷
入房坐低吹下水傾咗幾句我就開始唔守規矩手多多對佢上下其手,揸住洋洋對38D大波,有即刻想開戰嘅衝動,扯住碌野忍住,都係沖番個涼冷靜下先!佢係浴室做波波BM,又幫我夾下腸,再用含情脈脈嘅眼神同我做水蕭,沖完上床,佢開始DUP骨先,開背比想像中夠力點,幾好力水,大力金剛指穴位凖承,有功架,佢同我一路傾一路揼骨重問我夠唔夠力,好有心機,揼肩、背、腰骨呢D位時顯示出佢功底深厚,揼骨有氣有力,仲下下好到位,揼骨始終保持高水準,又冇偷懶!全身DUP哂成個身都鬆嗮,原來DUP果part係好野黎架,骨精師兄可以一試!跟手落香薰油推全身,力度啱啱好,上下來回不斷咁推條腰,推到條腰由緊變鬆,疲勞感盡消,無偷懶,再轉身同我推埋胸,間中玩下我lin頭,輕輕掃袋底,掃股掃C眼,好鬼痕,之後再由頸錫到lin又瀨lin頭,一下一下咁啜實lin頭,一路直落袋底,又瀨埋大腿內側同兩粒波仔,頂唔順帶套女上嚟,洋洋搖得幾好,騎得好落力,佢大上大落咁UN,淫蕩叫聲此起彼伏好有AV feel,轉男上,提鳩入佢窄洞中,一路車一路插,佢依然好能high,佢D叫聲仲要鬼死咁好聽,揸佢對大奶,佢攬到我實一實我就起勢咁屌就出左野啦!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=53902
作者: comb    時間: 2024-2-22 10:20
多謝分享
作者: kingofhorse    時間: 2024-2-22 13:03
加入食用list
作者: ek8266    時間: 2024-2-23 00:50
thanks for report
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-2-23 21:57
多謝分享
作者: kingo    時間: 2024-2-24 01:05
釘橋
作者: cdfan    時間: 2024-2-24 15:13
多謝分享
作者: 京一    時間: 2024-2-26 00:43
恭喜樓主食到件好嘢
作者: 吳廣德    時間: 2024-2-27 00:16
nice sharing
作者: lt6460    時間: 2024-2-27 08:35
謝分享
作者: god_finger    時間: 2024-2-28 00:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2