香港一世發論壇

標題: 大波U娜!環吹夾腸勁正! [打印本頁]

作者: sun999    時間: 2024-1-22 12:45
標題: 大波U娜!環吹夾腸勁正!

喺馬會贏咗錢,無理由唔搵條囡賀吓,打開網頁睇睇,見太子有唔少索囡,一於出動去親精啦U娜,瓜子面靚女,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔 晒糖,入到房就互摸,皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已 經有晒反應,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫, 舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級 環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好夠姣夠蕩,越含越興 奮,我要叫停佢先識得停口,即時帶套正場,囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠 快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,之後男上開插,U娜好砌得,個西又濕 又窄,屌到佢呱呱叫,最後推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激 過癮。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆 啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。https://www.miss148.com/girl.php?GID=53518
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-1-22 17:04
多謝分享
作者: 黑山老妖    時間: 2024-1-23 00:09
support report
作者: ACalan    時間: 2024-1-23 05:21
多謝師兄好野分享!!!!
作者: ppp1997    時間: 2024-1-24 00:04
worth try
作者: 濕九    時間: 2024-1-25 00:08
又多一個選擇
作者: mack121    時間: 2024-1-26 00:03
多謝包9
作者: 根本岸久    時間: 2024-1-27 00:12
要跟師兄搵食
作者: 泰臣    時間: 2024-1-29 00:15
nice sharing
作者: tv0277    時間: 2024-1-30 00:02
謝謝推介
作者: us2010    時間: 2024-1-31 00:03

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2