香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3374|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 太子 大奶靚師奶·子琪

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

*已得到原文作者同意可以轉發*

見介紹話36E就忍唔住上去睇睇,囡囡著件低胸衫入到嚟大大波即刻ok報鐘,一入嚟就揸我細佬抽水,解甲後確實好大波,又大又圓又挺,但唔係介紹講嘅瘦底,有2層小腩,只係手腳比較幼,佢除淨條底褲坐咗上嚟磨我棍,磨到硬一硬即刻上套嚟1Q先,先女上,騎工麻麻地,淨係合埋對腳攬住我un,插得唔入,唔係好舒服就轉狗仔,但佢唔識配合個高度,要我由下向上推,搞到我插得幾辛苦,最後都係轉返男上,大波波好好揸,好彈手,分唔到係咪中超,插多一陣就流下白色的眼淚。
之後就沖涼,有body冇水簫,洗JJ嗰陣會瀨我lin,出到嚟上床抖一陣再嚟過,先瀨lin,再吹簫,吹工唔錯,仲主動捉我隻手摸佢妹妹,但唔可以指插,吹硬再上套女上,佢又係合埋腳un同埋好似冇乜水,細佬冇乜feel就軟咗,之後佢幫我除套手囗並用,可惜狀態唔好,吹到响鐘都射唔到

相頭: 3中至尾, 靚師奶樣
身材: 160左右高,少肥,小腩,手腳幼
波路: D cup 大波,細lin細暈
周感:小窄
車牌:肺炎關係考唔到
服務:幾姣,有女人味,服務用心,會幫你吹到最後一分鐘
返食:會,雖然騎工真係好麻麻,但對大奶真係好吸引

評分

查看全部評分

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對