香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論美妙囡囡(6月份)

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

25歲喎,少少肥唔緊要,應該唔錯既!
ballballlover 發表於 2011-6-2 02:01

唔通BALL兄你又有興趣 不過BALL兄你係女人, 仲要大波就會有興趣

初級會員

我二日前都係呢個時間二點左右上美妙,今日就有咁多女係度!果日(五月三十一日)唔知係未冇女,比咗個琪 ...
soonerorlater 發表於 2011-6-2 01:36

唔好意思,當晚我唔喺度,有時可能夜晚會小D囡囡,琪琪係駐場嘅女,當晚個鐘房有冇問你有咩唔滿意??如果你下次夜晚上嚟,搵我介紹D好嘢比你,記住講埋你個名。本公司宗旨對生客或熟客都一視同人,如果對生客唔好點會變成熟客呢?

初級會員

暫時D師兄做完樂兒後嘅評價都係正面的

中級會員

medal_cc2medal_cc3medal_cc4

唔好意思,當晚我唔喺度,有時可能夜晚會小D囡囡,琪琪係駐場嘅女,當晚個鐘房有冇問你有咩唔滿意??如果你下次 ...
暴龍 發表於 2011-6-2 17:11

好,暴龍哥,我信你,下次再戰美妙,到時預先通知你。

初級會員

明天想去   等暴龍哥

初級會員

好,暴龍哥,我信你,下次再戰美妙,到時預先通知你。
soonerorlater 發表於 2011-6-2 18:42

好,多謝你先Later兄,下次希望唔好再令你失望。

初級會員

而家有板主兄一次過有幾手嘅菲菲、當代豪放女:冬冬、昨日返工嘅樂兒、斯文白淨嘅子晴、大骨場出生嘅加加、细细粒波大大嘅jojo、網友極力推介嘅小如、仲有消暑好介紹嘅雪梨、稍後可能仲有囡囡回來,多多留意及支持

初級會員

细细粒波大大嘅jojo@.@好像好正@.@
細粒大波我最愛~
請問龍哥哥~幾高幾大波到先~KEKE

初級會員

细细粒波大大嘅jojo@.@好像好正@.@
細粒大波我最愛~
請問龍哥哥~幾高幾大波到先~KEKE ...
大天使 發表於 2011-6-2 22:19

我估計約有15?cm高,對波约3?C cup   以上數字純粹估計,可能同真人有些出入,最好你親身上嚟望望

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl