香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7695|回復: 59
打印 上一主題 下一主題

[簡報] 金來閣-jojo (late report)

中級會員

小弟係新手, 先來一份遲來報告, 係道同各師兄購聲新年快樂, 出入平安, 有寫得唔好, 請勿見怪

Lee 次係小弟第一次去金來閣, 亦係第一次去指壓, 大約係年24, 做完野, 就打電話去問lala系唔系道, 有一位好nice的女聲聽電話(看完討論區後估應該係東東), 話la la唔係道, 不如上黎介紹另一d比在下, 小弟心想service so good, 值得一試

上到去, 見到東東同keeper哥哥(由於當時兩個都唔識, 所以止係點下頭), 跟住keeper哥哥就帶左jo jo黎, 望落順眼, 身材唔肥(我唔like肥), 就抱住一試的心態ok左.

閂門, king左一陣, 知道原來係新黎無耐, 她姊妹叫她黎幫手, jojo就入bathroom較好水, 就和我一起沖涼, 其中有BM, 水中簫, 仲有kiss lin lin, For一個無出黎玩過的我來說, 種快感真係high到爆, 跟住出去床道, jo jo就叫我lie supine, 同我lai完上半身, 就用個pat pat對住我同我吹, 我望住jojo個妹妹唔係同lai, 係系道發呆(好後悔 ), 不過lee個position真係好鬼爽, 無耐就出野, 跟住又再去沖涼, 大家係咪以為有2nd Q, 唔好意思, 我轉左去同 jojo傾言十, instead of 2nd Q,
傾到keeper哥哥叫門, 著3閃

出到去冬冬問覺service點, 對我來說真係無得頂, but watch完師兄門的report後就 feel到自己的experience真係

Lee個就小弟人生第一次出征的report, 希望弟日可以 share much more experience with each other.

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you Blaze 你個報告
我想問全名叫JoJo ?
其實你唔熟JE, 其實我自己超喜歡玩69 , 一定唔停奶
還有多小Q 問題唔大, 我好多時都零Q , 有時傾下都可以好開心
你多D去玩下或來多d 這兒吹下水, 講得多試得多就熟架

PS: 話時話你依家有咩目標? 想要咩囡囡 ? 可以多來這兒師兄, 等我們介紹d俾你, 等你玩得開心D
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thx c-hing report~最緊要自己開心,出唔出野都無所謂

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

多謝破處報告

其實我好多年前18,9歲第一次去指壓時都係咩都唔識, (果時D場都是5味場)
俾個姐姐(都係22,3歲) 全程任玩 45分鐘都可以4Q.....(新仔被服務太刺激啦~好易爆)
撻都有食(之後冇LOL, 只食女友的)
到現在大鍾都係1Q...有時0Q都試過 (老左 定 習慣左?!)
所以第1次去玩玩得1Q又冇食撻 去傾計有DD浪費LOL

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

4Q!!! 勁!!!!
ballballlover 發表於 2011-2-11 15:10

N年前就得
現在找尋2Q囡囡中
可以1Q的都可以返食
0Q免找

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

中級會員

medal19

多謝師兄repost
Jojo相頭不差
而且不太高
但我未有機會 交手
希望師兄再接再來~( ̄▽ ̄)
出多些報告同大家分享
悠悠人生~如同四季~花開花落~變幻無常~