香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: qqwwssq
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 -- 可兒

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原因應該是 因為金來閣太多新囡,直到最近囡囡不夠才有人試到 包包這好野
phastasm 發表於 2011-2-11 11:20

都不一定
我試包包時是新年前, 個時仲多囡囡 , 她一樣開始旺
到依家都旺就要看看囡囡本身得唔得, 加上包包好像前2日先再開工
這2 3 日都開始多小小囡囡開工, 感覺下星期仲好D

PS: 其實是scopionx 兄寫旺佢

中級會員

都不一定
我試包包時是新年前, 個時仲多囡囡 , 她一樣開始旺
到依家都旺就要看看囡囡本身得唔得, 加上包包好像前2日先再開工
這2 3 日都開始多小小囡囡開工, 感覺下星期仲好D

PS: 其實是scopi ...
jayshing 發表於 2011-2-11 13:11

係你不斷返食通左天J

1萬

元老

QQ
係你不斷返食通左天J
scopionx 發表於 2011-2-11 14:35

初級會員

見過可兒幾次,其實佢整體來說都唔錯,但一直未有食,最後再過年放假前先食左,起初佢重以為我玩佢。
不過個日太夜又要趕車,未能集中精神,可兒表現好,叫床聲好動人,值得翻食。昨日同B哥吹水時見到重主動走過黎錫啖面珠,勁識冧人。
昨日無食可兒,翻食左小惠,因為前陣子見到面佢都主動同我打情罵俏,幾過瘾,並且有次識野過左火位,唔好意思,食翻次補下獲先得架。

1萬

元老

QQ
見過可兒幾次,其實佢整體來說都唔錯,但一直未有食,最後再過年放假前先食左,起初佢重以為我玩佢。
不過個日太夜又要趕車,未能集中精神,可兒表現好,叫床聲好動人,值得翻食。昨日同B哥吹水時見到重主動走過黎錫啖面珠, ...
hkaudio 發表於 2011-2-11 20:04

同意, 可兒俾人感覺唔錯
小惠o唔ok ? 我見佢身型唔錯wor

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
小惠如果服務好,我都會食佢嘅,相頭其次啦

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
唔好引我喇!
ballballlover 發表於 2011-2-12 09:34

波超版:

晶晶
冬冬

你昨晚

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主