香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: hong_cfu
打印 上一主題 下一主題

[報告] 最慘情的指壓報告 (金沙搵笨+濃情小喬)

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

Brother:  即時向 keeper 投訴你做咗嘞 : 依家寫晒包交向 Dragon兄反映又做埋
你過 兩日 再上去 搵番 "小喬" .... 照理, 你會食番餐 好架啦   

如果 條囡都唔仲掂 ...咁以後 都係跟 ball版主 D包交搵食 哩

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2010-4-15 10:13 發表
講金沙:

keeper時間講早左想d客上早d上去係有少少呃客,應該係怕同你照直講,你或會唔想等太耐走失個客。有d客好得閒無所謂就唔會嬲佢地,但係keeper應該諗下有d客好趕時間,真係唔等得,就會好反感。這點應要改 ...

ball仔 你都要係我地 嫖客角度諗吓先得架 ,
我地brother 叫雞 理冷得間場 背後咁多 故仔咩 .... 解晝 就不如,
如果 你 同 Dragon兄 係有power 同D 場傾計嘅  ... 就真係反映囉, 如果 只係 熟客
上去吹水, 人地 HEA吓 你地 都仲得 ..咁就 唔好俾希望我地 .... 大家回歸叫雞 最為原始嘅原則,
啱就食, 唔啱就走 , 間場果輪唔掂 就過 冷河 .. 我地俾錢 仲要負責 調教 間場同D囡 ??! 咪玩啦

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-4-15 15:22 發表

丹版主, 我未試過小喬, 唔知好唔好, 我希望投訴完有改善啦. 但 hong 兄心有陰影, 我唔提議佢唔好再上小喬(除非情有獨鐘), 希望佢試下我上過果d囡囡囉! 寫左年幾兩年指壓, 都冇網友話跟我報告搵女撞板.

所以我話 跟你D包交食 唔係無事囉 ....
不過 :--
唔諗住上番 "小喬" .. , 食過第2件囉 .. 咁投咩訴喎, 嫖客幫間場教囡呀 ..
做D有意思嘅野, 投訴無作用, 就咪做門面野, 自己搵嚟煩 .... 最直接令D 場有反應,
就係 過吓冷河囉 ...如果間場唔識醒, 同全世界其他行業一樣, 受自然淘汰囉 ..

1萬

元老

我只係一個 嫖客 .無興趣, 無精神 陪D場 做大戲 . 係 嫖客角度出發  ..
啱就食, 唔啱就 試其他 床上鮮 ..... 真金白銀, 精液, 時間 ...邊得閒
等 條囡, 等 間場 去 "改" ...話之佢 141,161, 指壓 ..乜柒都好 ..唔掂就飛.
等佢改好, 為咩呀 等 佢 , 佢地 改好 .我 叫咗 好多次雞 啦 ...

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

a27

師兄咁唔好彩 仲黑仔過我
點都好 我都好支持投訴 比人知道自己有幾不滿 等佢地改善下服務質素

初級會員

對於樓主既遭遇深表同情,我都有試過你所講既情況。

係岩岩過左既冬至,去左金來閣本來打去問好晒有咩女反工,個KEEPER同我講好多女都有反...點知上到去個個女都無...為有等KEEPER安排啦...安排左一個樣一般,波睇落去都幾大既,因為要救火就唯有上啦...點知原來係個BAR做出黎既效果,都是旦啦..諗住服務搭夠...沖涼都OK唔係3點式不過無水中..果日天氣都幾凍諗住沖完拿拿聲上床先玩啦..上到床女女就開始吹,吹左陣就黎爆果時問囡囡可唔可以口爆果時...囡囡竟然彈開話唔得...都無所謂啦唔口爆都得既..咁就玩完左1Q,之後都係沖下身再上床啦...點知囡囡好似做完1Q就收工咁..坐係床度一路講佢自己同條仔D點點點..又話買樓等等..完全無晒其他服務..我就唯有自己搵下野玩啦..點知佢都無反應..繼續自己係度講..過左無耐就電話響就著衫走人..都幾無癮..重諗仕冬至搵條女做下節TIM...囡囡重問我聖誕去唔去搵佢TIM ....自此我都無上過金來閤.....

至於唔係當場做去第2度做同比錢先既問題我係美妙都試過,果次(過年前)搵小雪唔知係米我個樣太生面口(其實我都上過去幾次,不過無同KEEPER混熟),本來我都入左房點知都比人叫左出黎,KEEPER哥玷重同我講小雪會帶我去一個世外桃園度開心 ,點知真係無錯...我好滿意小雪既服務,佢帶左我去佢間房度做..好有同女友做既FEEL...不過就係個TOLIET細左D2個人入去好迫...小雪重用私家0.02 CONDOM同我做TIM....重有大車牌..攪到我以為反左屋企同女友做TIM....過多排想再去搵小雪,佢返左鄉下都未返..好掛住佢TIM...所以唔係場做我覺得都無咩所謂...