香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱] 大家可以在這裡集中討論金來閣囡囡(3月份)

初級會員

前晚第一次去金來閣!可能我太夜!(零晨3點幾)得兩個男keeper!仲以為可以見下咁多人都話靚爆既冬冬!男keeper介紹燕子先!我唔岩!之後再介紹yy!我簡左yy!大戰情況唔講!總結yy雖然ok!但感覺好似唔係幾岩我><

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
大家好!新人報到^^
kevin0316 發表於 2011-3-30 04:10

歡迎新人kevin0316。

得閒多D上嚟吹水同最緊要出報告分享一吓。

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
前晚第一次去金來閣!可能我太夜!(零晨3點幾)得兩個男keeper!仲以為可以見下咁多人都話靚爆既冬冬!男ke ...
kevin0316 發表於 2011-3-30 04:21

師兄,靚女冬冬返早班的,正常8:30PM下班。

咦~你食了玩FEEL人妻,新人YY,可能你喜歡D有服務的囡囡啦,祖兒,DODO,小甜、安妃、海琪,文文等夜班囡囡應該合你口味的

初級會員

QQ7

剛剛食咗尾圍甜品-DoDo姐,好耐無出報告,今次真係唔出唔得!瞓醒後補,等我!
華3Q師兄d吸引力真係唔講得小,咁夜DoDo都剩係掛住你,有乜秘訣呢?

2萬

元老

QQ
4眼師兄:辛苦晒你,身體要緊,多點休息,明天等你的dodo尾圍報告啊。

初級會員

that's why I type the report until 0300
dodo realy good

高級會員

Medal No.176

食唔到頭圍,真係唔知排幾耐先食到DODO~~咁多ching已經爭住等食~~~

高級會員

Gemin

QQ
剛剛食咗尾圍甜品-DoDo姐,好耐無出報告,今次真係唔出唔得!瞓醒後補,等我!
華3Q師兄d吸引力真係 ...
4眼 發表於 2011-3-30 05:05
12點幾Dodo打過一次黎話佢剛落鐘有個師兄仲著緊衫,唔通個師兄就係你??有咩吸引力喎可能
電話係同台姐 哈哈 期待四眼兄你出精後再出既報告

初級會員

哈哈, 好快連隊都排唔到...

初級會員

唔知係唔係上次黎果陣小甜太倦.攪到有d到候唔到肺.雖然已經係孖q但都心思思上今個week黎多次.e+師兄們又講到dodo咁正.你地班惡魔真係>.<"