香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: yip0305
打印 上一主題 下一主題

有ching試過五寶大下mimi嗎

中級會員

原帖由 yytt1180 於 2011-1-14 00:27 發表
........比不过指压场出来的那班女,情人c兄估计出来玩的少,得闲试多几条女再去点人喇....

小的不知道什麼是"指压场出来的那班女", 所以不知玩過幾多位.. ...不過我這份包膠只是想講出自己經歷, 一點推銷味道都無, 所以絕不存在"试多几条女再去点人喇". ..如果ching去找囡囡沒有得到愉快的經驗, 可以不返食, 但不能中傷抺黑囡囡.
再提1點, mimi的浴室很細, 所以一般佢讓客人自己沖, 但正如我開口要求, mimi 絕無拒絕...

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 天帝 於 2011-1-14 12:50 發表

肥佬大大,唔遠,都係在MK,據聞有間分店係YL,YL果間啲炒蛋較正宗及用足材料

當真

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2011-1-14 20:46 發表

情人兄, 我覺得你講野有禮貌有文路, 我信你!!

謝謝波波大大的支持....

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 霖歌情人 於 2011-1-14 14:24 發表

小的不知道什麼是"指压场出来的那班女", 所以不知玩過幾多位.. ...不過我這份包膠只是想講出自己經歷, 一點推銷味道都無, 所以絕不存在"试多几条女再去点人 ...

非常同意,亦相信你報告內容真確性,波超版亦曾出過mimi的報告,但只要有此女子報告總有人出手的

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2011-1-14 22:58 發表
我去果次姖係著黑絲物,但現場燈光暗, 真係睇唔到黑絲物下條腿全部都係瘡,可能太暗睇唔到. 但沖涼姖除絲物, 又唔覺呀, 可能又係太暗睇唔到.

或者真係有衣家好番.

我唔覺情人兄講大話, 又唔覺有人指鹿為馬!

...

相當同意, 有時觀點與角度問題, 的確有偏差的...

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2011-1-14 22:58 發表
我去果次姖係著黑絲物,但現場燈光暗, 真係睇唔到黑絲物下條腿全部都係瘡,可能太暗睇唔到. 但沖涼姖除絲物, 又唔覺呀, 可能又係太暗睇唔到.

或者真係有衣家好番.

我唔覺情人兄講大話, 又唔覺有人指鹿為馬!

...

BALL BAN CHU, 禾刀去過兩次邦嚫, 真係唔角MIMI对腳有瘡BOR, 真係連蚊"難"刀冇粒GA WOR

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2011-1-14 23:00 發表
講漏一樣, 我同意兩位數字師兄話mimi人同服务都好普通,没什么特别

這點就真的可說"因人而異"了, 可能小的喜歡"慢吹型", 所以自覺很滿足吧...