香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2714|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

祝 大家 -- 性旦快樂 ~

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

一年又快過去,  年尾 劏豬節 又嚟哩 .... 在此祝大家  性旦節, 性事窩心, 性事開心 !

又趁呢個機會 祝一祝 各位多年老友記 ;=  肥佬兄, ball仔, 槍手, 泰王 ... 仲有 ,
剛失散嘅 [ David仔, dunk仔, 水哥, Tiger仔.. ]   失散好狗嘅 [ Non-such兄, LoLo師弟 .... ]
<  肥佬兄, 如果有數漏, 請代補飛 ... 舊日brother 唔好介意>

小弟就緊係養精蓄精 去招呼自己條囡啦 ...  如果大時大節都唔餵到佢飽, 飽到佢嘔  點似樣呀
各位 兄弟 如果未有 私家飯合嘅 ..就睇吓 148有咩啱胃口, 食番幾餐 賀節啦 ...
希望最好就有人食到豬啦 ... 不過 都好 窄哩  .......  總之大家要  性X開鑊, 愈大鑊愈快樂 !!

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

肥佬 ........  未結唔係一冷樣, 呢D節日, 女友會俾我走咩   ... 我都就嚟出發
接埋佢老母 一齊去食餐啦 ..學你喎, 拱多C9 俾你做甜品, 大把兄弟 流口水呀

1萬

元老

四仔兄 ...... 你講得啱,  依家D豬好似無冷晒咁,
咁總有人食咗架 ,  .. 佢老味吖 ... 依家出錢都未必買到呀
幾年前, 有D--friend , 話去VIETNAM 先食到, 大陸都食唔到喎... .
唉 ..依家 拾幾才果D 妹妹仔 ..豬就無嘞, 臭蟹 就隨時留一隻俾你 ...
有時豬扒都無豬架,   你話吖 ................... 真係 無計

好 ..... 出發

1萬

元老

肥佬 ////............  好記性 ,  依家仲keep 住呢種關係,
無計 澳洲妹 話, 講碌撚 .. 確實唔少 鬼佬粗過我, 長過我  .. 但佢話太粗太長係 .."多撚餘"
佢話 我碌鳩夠晒 .. 最緊要係, 我次次都 "瀨" 到佢  "爆" 晒   .. 咁你話佢點可以唔 因公順路同我開飯呢
仲有 個衰妹 次次都將D 陰毛收到好齊整 (好少) ... 佢話呢D係 禮貌喎  < 但係點解佢唔保持做番隻大毛蟹先得架 >