香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 黑斯廷斯
打印 上一主題 下一主題

外庸姐姐報告分享

初級會員

外庸姐姐報告分享

初級會員

名:fransiska

開心分享,700/2hrs(開始1000,最後700成交),樣就一般以上,身材好fit,pet pet 有肉後入一流,可惜冇咩波,架生都好靚,唔係返哂出嚟果d,仲有佢係香港區工作,平日可以約出嚟,我都係上星期五lunch偷跳食佢,呢個應該會返食
回復 支持 反對

初級會員

阿根廷妹叫 ANA..芳齡24(她說)...V7妹..灣仔時鐘..開價1000/1hr/1Q..還價700/1hr/2Q...要戴袋..全能型..什麼都得..三洞齊入...有紋身...5呎2左右..應該你想點都得....第一次試鬼妹...都係貪新鮮...記得先跟她V7視頻..她會讓你睇全相...你先決定去唔去馬...真係各花入各眼...
回復 支持 反對

初級會員

Sheny簡報
暫1時只得星期日得
約左十一點油麻地等,佢都好準時
入房後除衫,佢係小肥大波大籮型既囡囡,一齊沖涼無托手㬹,仲要俾幾下水簫你,抹好又好服侍咁幫你抹1水
上床佢幾主動,大1車無問題,吹到雪雪聲都無問題,吹到你叫停為止
佢好鐘意囡上男下咁坐,又前後搖,務求搾乾你為止,完1q,又會俾小1小時間你回氣,到你想要果陣就再自動坐上黎,好岩啲懶人
係要熄燈做差少少

組员分享

回復 支持 反對

初級會員

domikase 發表於 2016-9-19 14:00
其實除咗B app 仲有冇其他app 推介吓?
而家B app 越嚟越難搵女

密飛仔
回復 支持 反對

初級會員

c4c3h4 發表於 2016-9-24 10:57
最近成日都係真軍同印印Nia(v7 name: niaazxa)玩, 點知瀨咗嘢要睇醫生, 各位ching要小心 ...

邊個叫你同條女打真軍?又要開心又要怕死仲要唱!
是不是你自己有病生野?
回復 支持 反對

初級會員

c4c3h4 發表於 2016-9-24 10:57
最近成日都係真軍同印印Nia(v7 name: niaazxa)玩, 點知瀨咗嘢要睇醫生, 各位ching要小心 ...

師兄你有病去睇醫生!

你有冇病同我個帖冇關係,你有冇病我不想知!

你可以自己開帖講!不要入來講!我e到不歡迎你!
回復 支持 反對