香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

岩岩12點入西,超靜,女小(4-5個),客小(3-4個)

蘋果,本地,30-35,細件,白滑,小水,技術一般但有心

初級會員

原帖由 yip? 於 2010-6-28 19:33 發表

JJ兄

痴女老強jj篇,讚呀

比個溫馨提示先,入到西記,記得不忘望望水牌,冷氣機位為1號,去到最入廁所側為21號

比較好的位置應該係1,2,20,21 冇記錯,綠色係攪珠,黑色係點名

更正應該係,1同10號,原來2號係1號前面的那張

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-2 02:57 發表

宗師兄:
你去西記蘋果咬一口,技術唔夠唔緊要,最緊要有心,會番啅嗎,你係正午去定係午夜入西

多謝葉問師傅出錢出力嘅呻淫報告

JJ兄

是零神的12點唷,今日下午3:50坐10號位,搵返亞敏,感覺良好,玩到6點走人,第2q有dd勉強差d出唔到

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-2 23:31 發表

葉問宗師:

你真係大師傅喎,乜咁好魄力,十幾個中出三q,係咪嫌個蘋果唔啱口型,激發你精空夢想,晏晝番啅亞敏,做埋神舟六號個肺進膿

我諗10號呢個位係成個西場最營養豐富嘅位置  ...

jj兄

正所謂有苦自己知,入西都係減壓既方法之一,起碼果1,2個鐘唔洗諗野住幾好呀

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-7-3 01:18 發表

話咗鐵定就係鐵定 ,五點去攪d煙幕,五點半入閘 咦,問哥,你喺邊?
對眼最近睇慣光明 ,去到黑暗,就唯有望住個地下移動光圈,西經個電筒唔知係咪專係入用剩多少&#22 ...

開心兄

hehe,我應該係你後面左手邊 ,你岩岩入來果陣,西經叫你跟住佢,你就話我實會跟住你

果一刻就有一種好熟既感覺,冇錯喇,係好開心既感覺,中途聽到西經同亞珍講有位轉,問你地轉唔轉,可能果陣你地已經鑽緊

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-3 23:25 發表

宗師大大:

點解唔同happy兄相認,齊齊玩4p,亞敏同大波珍係最hit嘅雙飛拍檔,一齊4p實係好正

jj兄

小弟會害羞的

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-8 01:26 發表
噚日朝早再去搵痴女,原本坐10號位,佢埋位就拖左我去21號位,咁就開發左我另一種感受:
之前葉問師傅話過21號位係最好4個位(1,10,20,21)之一,諗住係同門口位一樣,咁轉位因為未適應光線,坐埋去仲係黑抆抆,痴女例 ...

JJ表演,掌聲,掌聲

初級會員

原帖由 9394 於 2010-7-20 18:41 發表
一天晚上,晚飯後,小飲,我去了西班牙。Uncle 給我安排一個女孩,他的名字"小媟"。她看上去30 +,新女,工作1-2個月左右,而走肥,B Cup。她開始吻我的乳頭逐個。當她吻我,有位師兄弟進來,他坐在我旁邊一板之禽。 ...

果然是搞3p同搞4p既交介,好波

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-27 21:01 發表
星期日襯住老佛爺跟團食齋 ,朝早走去食西餐,坐定o係10號位諗住叫潮女,點知上左枱…玩抽奬中左gg,好既來之則安之,開頭例牌野,不過佢想咀我,聞到大陣煙味 ,我食左5x年2手 ...

jj兄好波

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-8-3 19:28 發表

我地呢度有個葉師傳,西完會再去按摩出火。
佢一來鐘意金雞獨立,男上女下 ,西完真係會攰,二來佢精力充沛 ,叫得師傅,梗係有番咁上下。西記射猶未盡,但我諗最緊要係佢咸濕 ...

多謝開心兄仲記得小弟鐘意/足

擒日下午找了子恩,本地人,中肥,35-40,淫亂毒毒鑽,坐蓮卜卜響,可惜樂曲時間短.