香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-19 05:36 發表

算啦,比次機會宗師 佢等素素返西等咗好耐

h大,真好淫,射射你

初級會員

身為一代宗師,好應該一諾千金

早上趕緊把徒子們放好,於正午步出沙埸,經有關人士得知,素素女妖經已到達西域

未時四刻殺入西域,戰地妖氣沖天合交之聲如雷貫耳.....

正所謂工欲善其事,必先放放屁,箭步而往西域的唯一水源----廁之所,好把利器飛飛水待成備用狀態

回到戰場,妖女素素已於8號位置等待,并一手把我找到她的懷中,以導彈相對

由於眼球還未適應妖地,於0視線下只好用感觀了解敵陣,妖人素妃髮長到肩,吊帶直身裙,背部肌膚幼滑

腰間見微腩,patpat未有梳鬆,大小腿線條修長,高跟露指鞋上陣.

在探索敵陣時,妖妃以唇中劍攻我方上路,宗師未有半點退縮,以力打力柔中有勁,再以平日練木人樁之式左右開功反擊

左手解開妖人護肩胛,右手攻下敵方T字物,素妃亦於我方上下路以利爪攻之,續而解開我方最後防線

妃見舌中劍攻不下我上路,亦另往我方最弱之路噹噹徑而行,以劍面來回輕彈,再大口大口吸弄,

利爪攻我中路兩提,妃見有功未有停下,以劍面由噹噹徑向上而行,直到小溝間來回打量,

還用風車劍打圈攻我利器,這刻素妃以佔上風,利器亦被膠衣包圍,妖妃在上宗師只好正面而戰,正當戰事緊湊之際,

左邊戰情傳來情報,某兄長向沙沙妖人說:<如果我係妳男朋友我實吊撚死妳>,沙沙妃回道:<咁我用西水浸撚死你>

依一刻我停一停,諗一諗,沙妃又真的有這能耐喎,宗師腦海中突然閃出一段史書備忘,念字尋招

行走江湖,要懂得收放自如

<霸王舉頂>用力向上頂,要穩如泰山

<撥霧尋徑>要留意西域情況,原來右1敏妃右2大波珍

<玉龍盤柱>抱住素妃放落梳化,未出野先拖慢,舉起雙腿入深D再上肩

<懷中抱月>放下雙腿盤腰,素妃右手求桃,唇中求吻,最後....

將子孫安全送到目的地,培養出良好的合交技術和態度,先至係真功夫

射出真功夫,方為大師傅

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-5-20 22:46 發表

善哉善哉 ,施主看來這頓齋菜食得頗為稱心!
但施主因何將此人間鍊獄,淫慾天堂寫成像妖魔邪道,更何況言及我之至愛(唯一番單西施)妖化!
難能宗師兄喜氣洋洋,咁妖就奴啦 !精采報 ...

多謝開心兄支持

打左成3個幾鐘,因為好小出膠膠打得又慢又要諗,小弟文筆又差,為左支持一下新屋,辛苦一次咁多啦

希望大家笑納,不過下次放過小弟,比我簡報一下就好了

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-21 03:21 發表

恭喜宗師如願以償食到上素
下個擂臺挑戰者會係

h大哥

知我者莫若你,依期有咩推介呀??

不過自己真係想停一停唔好咁密,而家好難出野,條女唔好過時自己又辛苦

暫時計劃大幅減致1星期1次足仔/西記.h大我睇你都唔好得過小弟好多,有咩好建議呀??

初級會員

原帖由 takman822 於 2010-5-21 14:40 發表

happy兄,細路正在杭州日日悶到 好掛住班西施  邊個會崩堤 快d推薦吓 等我一返黎有條出路都好woo.. :148clap[1]:  ...

小弟首推潮女沙沙,不過有點肥膩.

初級會員

原帖由 9394 於 2010-5-22 10:25 發表

謝謝報告.....我之前都想試素素.....再寫返篇 "白蛇傳 - 9394情挑素素" 哈! 哈! 哈!
Ching, 素素 短評?? 會否返食??

9394兄

素素30-35,細碼小腩,相頭一般,級手大釘,長期車牌但欠技巧,雖吹做落力亦未到大師級

應該不會返單

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-27 02:42 發表
多謝各兄弟支持 本來想小啲出聲 是由今日西敏早約小弟 約7點入西
摟摟抱抱時西敏話有個客第一次嚟就開佢名 講係睇咗網上敏敏與珍珍3P大戰所以嚟揾佢
...

哈哈,咁抵死,H大 依排好似好專一播

初級會員

原帖由 峰悅 於 2010-5-27 11:23 發表

唉....
果d人係咪以為自己識得上網好叻?
要show俾人睇?

似乎除左唔好講內容之外.....
d內容亦唔好咁寫實
如果唔係一認就認得出

峰兄

計我話呢,點寫都唔怕,好似9394兄咁,69咪69囉洗死呀,依D先叫真功夫絕對支持如實報告

我地玩得開,有事實有真相

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-5-22 21:37 發表

慘情,俾宗師三言兩語,打到我西施女神遍體鱗傷
印象中第一次好用心機,深淺有緻,好用心,好細心。
第二次就講多咗閒計,無咁專心 。於是便置諸冷閣,後來兩次想番叮佢都忙緊。
聽 ...

開心兄

唔洗傷心播,可能依排你小左去訓練佢,先有DD生疏姐,為左大家你快D去操FIT佢啦

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-6-1 16:42 發表

BCC兄,問得好!這些趣味小提示是按各西友的報告記錄某些行為,習慣或生理加諸有關囡囡。
朴頭是指女女在非客人原意下用手了事,腦漿四濺,故言朴頭。
疑潮是女女突然大量排洪,但未能肯定是潮 ...

依d先係潮語,讚呀