香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

jjcc 哥,咁 happy?  咁係咪新仇舊恨一Q清袋?
回完氣分享一下過程都好噃
咁多淫,梗有幾個係兄弟架,嗲番幾句都好吖!
我今日鬧人鬧咗十七分鐘 ,一聲都無咳過,擇日西征 ,指日可待,唔駛俾H哥睇死

初級會員

299 / 11240           2010-6-7 18:15  by jjcc1914

now time is 6:45
above post is not in thread despite appearing on 'home page'?
this happened to me before - but the disappeared thread appeared in five minutes or so, never half an hour - now it appears after I sent this post

jj哥,咁你抽完筋出番個報告仔幫我培養吓情緒都好噃!

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-8 09:52 發表
自上次西域GG精首航交學費之後,回家自瀆檢討,再三研閱各路精戰西域英雄以無數精血�體液所撰寫的不世鉅著<新西油記 之 大黑西域神鑒>,內容精闢獨到,詳述已知西域生物,及各場漿糊戰事...,JJ即時重新掁作 ...

期待中 ....
唯 Happy 才疏學淺,兼西遊記只曾兒時粗略翻閱 ,記憶稀鬆,師兄報告,讀來略感吃力 , 但文筆及內容豐富瑰麗,淫氣爆燈,過程巨細無遺 ...但未去過之老友記,可能有多少迷失
入到戲肉啦,期待再期待 ... (下集更精采,唔會係反高潮嘛,出咗埋單走人嗰隻啩 )

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-8 23:05 發表

Happy兄:
鄙入近年研閱網絡小說,睇得多入晒腦,打打吓報告突然書蟲上腦,將報告變後宫文

為達致雅俗共賞,該3千幾字唔知小說定係報告嘅上集,會稍作修飾,精簡咁發出完整報告....

...

問題唔係你,是在我這個粗人 ,同我去西記一樣,要急功近利,又要咸濕,又無耐性。
你唔駛理我,最緊要自己寫得開心!精簡容乜易俾我個諸事精(唔係GG精) 叫你重作
我昨日都有睇你啲小說,好想去西記揾白素,揾唔到素素頂吓癮都好!

初級會員

原帖由 峰悅 於 2010-6-9 01:27 發表

呢排日日爆schedule......
西征又要一再延期.....暫定21號個星期

你墮入情網,我在網外看,咁唔多睇好呢段情苖噃 ...
做嘢忙,好事吖,起碼駛少啲錢

初級會員

H 大,隔咗六秋 ,唔知身在邊處温柔鄉?

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-9 10:24 發表
前2日12:00去西記,把撚西經帶我去右邊左上角第二個位,(吊那星,牆邊有柱位,仲窄9過上次冷氣機前面個位) ,開名要冬冬(o係度) ,一陣佢嚟到,5呎幾,中波稍dum有腩,冬冬用隻腳將前面梳 ...

殿堂文獻,值得一再細閱

初級會員

原帖由 9394 於 2010-6-9 12:10 發表
精彩萬分!睇到9痕!

9394哥, 9 硬就正常, 9 痕怕且 check check 好噃
睇完 90# (page 9) 再睇睇 319#, 好文那怕百回看,睇完你唔濕 9, 都會 9 濕

初級會員

原帖由 devilb 於 2010-6-10 11:07 發表
4 台 有 ching 召 我 過 黎, 新 人 先 報 過 到.

話咁快西遊又到三十幾頁,又到新朋友未必有心機從頭看起,中間插入又有多少跟唔上的煩惱
所以我準備定期,每十頁,重登以下的 西班牙 求知快讀,希望為新來埗到的朋友提供最快而全面的了解,省却從頭看起的時間和精神投資

a) 了解篇    #1 (page1)  
b( 衛生篇    #156 (page16)  
c( 盡興篇    #163 (page17)
d) 自律篇    #186 (page19)
e) 解讀篇    #211 (page22) #244 (page25)
f) 查牌篇    #261 (page27)
g) 趣味初階  #2-15  進階 #90 (page9) #319 (page32)

devilb 兄已在下張帖將有關貼子連結,提供點擊閱讀方便

again, 歡迎,覺得好玩班人啱傾,請再呼朋喚友!

初級會員

原帖由 devilb 於 2010-6-10 12:12 發表
happyneway 好 有 心!
仲 有 埋 求 豬 快 漬, 正! 正! 正!

互 動 篇, please click the following subject to access

a) 了解篇   
b) 衛生篇   
c) 盡興篇   
d) 自律篇  
e) 解讀篇1   
   解讀 ...

thank you, 咁就方便哂啦。