香港一世發論壇

標題: [囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新) [打印本頁]

作者: 2011LV    時間: 2012-1-4 23:52
標題: [囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

我瞓緊覺嘅時候收到電話,原來係前幾曰我認識嘅大男孩BB搵我。當時我又開心又興奮!既刻就彈起身執吓嘢就落樓搭小巴返工!返到公司聼鍾房講佢係房等我啦!然後我揀咗一件藍色裙,典雅又不失大方,色彩又鮮艷動人!嘻嘻希望佢鍾意啦!去到樓下之後,推開道門見到佢已經除晒衫坐係張大床邊,印入眼簾嘅一幕就係間房又大又靚,床上幾條毛巾又大又厚又白囉!嘩!瞓上去一定好舒服哇!真係人間嘅天堂哇!跟住聼到佢同我講LV你唔使急慢慢來我已經落咗倆個鐘啦!唉!真係識得體貼人啦!唔怪得咁受女仔歡迎喇!聼人講仲有人為佢爭風吃醋添!當時嗰啲不安不好意思嘅感覺一掃而空喇!跟住我就擺低野眼睛望住佢,抱住詎錫咗一下又拖住佢只手慢慢進入冲凉房!佢已經為我備好咗牙刷漱口。真係又干淨又健康啦!刷完牙之後我用我嘅刹手鑭出來用美眼電佢然後從後面突擊佢!跟住我哋緊緊相擁!倆人嘴對嘴係咁狂咀,我條利係佢嘴度上下游動!跟住互相用身體摸擦對方嘅肌膚,互相安慰對方,我忍唔住大聲呻呤啊喲!我感覺到佢下邊條嘢頂住咗我,我順手開咗水喉任熱水係咁流出來啦!又貓低咀條嘢吸吸!啲瑕氣籠罩咗我哋,好似鴛鴦戲水置身於玻璃桑拿房一樣啦!熱烈完

冲完凉我哋各自抹幹水上床!上床之後我嘅眼神捉住佢不放!好似含情脉脉又好似熱情似火!我爬上佢身上即刻舞動我似火嘅身軀,不停嘅嬌叫喘氣,有點喃喃自語!跟住用我嘅美甲滑過佢身體每一個地方,挨住佢撫摸同埋親吻佢嘅身體!我哋都蠢蠢欲動不安份啦!跟住我含住佢條嘢輕咀,佢話好舒服仲同我講下次來搵我可唔可以打尖添!我笑住點點頭!趁住呢個空檔時候,我幫佢戴上安全帽之後,我細妹就迎上去咬住佢條嘢!講真同佢做真係好享受好舒服,因為佢都好錫住我做!翻雲覆兩之後倆個人相對而笑!原本諗住熱吻告別,但還是留番下次吧!LV係唔係夠大膽夠新鮮夠剌激喇!
作者: 2011LV    時間: 2012-1-5 02:09
我做完一粒鐘之後,諗住收工嘅!估唔到行上樓嘅時候,鐘房同我講仲有客等緊!我話唔做了收工囉!同時轉頭望到佢!好斯文好白淨好腼腆一個小男孩!佢對望住我好似同我講,莫收住啦!做完先收啦!跟住講最後了!入咗房估唔到佢好有禮貌,同我講唔好意思阻住你收工啦!我笑住答佢唔阻!我好樂意啦!跟住冲完凉佢識做遞咗一條毛巾卑我!好細心喎!跟住就吹簫簡單完成!又同我講唔使我辛苦卑我收工!真係好男仔來喇?但係我唔知佢叫咩名喎!
作者: scopionx    時間: 2012-1-5 02:56

唔知係咪靚女寫的原因...同一個故事~ 睇完後感覺BALL版寫的是吸引, LV寫的是興奮

(波版註:別誤會,BB唔係波版呀!)
作者: 2011LV    時間: 2012-1-6 01:35
波版你嘅題材仲未諗好!你嘅可愛之處唔可以輕描淡寫喎!卑啲時間再可以面世啦!嘻嘻!點可以放過你呢?係唔係?
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-6 02:37
囡囡報告,重有同波板
作者: harchai    時間: 2012-1-6 06:36
回復 1# 2011LV
可以形容下囝囝既身材,相头同崩周形状吗
作者: kelvincyl    時間: 2012-1-6 09:05
其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄
作者: scopionx    時間: 2012-1-6 09:30
其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄 ...
kelvincyl 發表於 2012-1-6 11:05

仲要都係2個B
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-6 09:32
其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄 ...
kelvincyl 發表於 2012-1-6 09:05

咁大家都期待LV的B報告
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-6 09:57
回復  2011LV
可以形容下囝囝既身材,相头同崩周形状吗
harchai 發表於 2012-1-6 06:36

chai兄咁要吾要形容下有無割方包皮
作者: ballballlover    時間: 2012-1-6 10:32
作者: ballballlover    時間: 2012-1-6 10:33
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-6 10:42
講左唔條我 ,不過做左男主角的BB,心情實好複雜,又喜又驚!
ballballlover 發表於 2012-1-6 10:32

咁大家咪好失望
作者: ballballlover    時間: 2012-1-6 10:48
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-6 10:54
咁你可以自告奮勇,上去請LV幫你出個報告架!
ballballlover 發表於 2012-1-6 10:48

我之前搵過佢兩次,佢都突然無返.
不過我哋d老人家邊有波版報告咁精彩
作者: hkaudio    時間: 2012-1-6 11:08
記憶中,似乎以前在161有囡囡(好像叫BEAUTY)寫過幾輯報告,重有埋評分,都幾搞野,唔知各兄弟有無印象。
而家由LV妹子寫下報告,令人耳目一新,十分有趣,聞說小弟亦有可能成為目標之一,真系受龐若驚,雖然小弟寂寂無名,遠非波波版主廣為大家熟悉之士,但仍望LV小妹手下留情,以不具名形式撰寫以後之佳作為盼,一來可以保存小弟等人名節及私隱,又可令各兄弟有更多的幻想空間,又可樂而不為呢,望妹子恩准,則不勝感激,他日再訪,定當揖謝。
作者: ballballlover    時間: 2012-1-6 11:29
作者: hkaudio    時間: 2012-1-6 11:42
系啦,囡囡應該以抒情浪漫,含蓄,如詩如畫一樣去寫報告至啱睇,赤身肉摶情節留番我地去幻想下好的。
作者: 堅揪    時間: 2012-1-6 14:15
多謝靚女LV報告!!
作者: arsenal620    時間: 2012-1-6 14:24
作者: wyborn    時間: 2012-1-6 14:38
會更多人注意得LV       GOOD
作者: harchai    時間: 2012-1-6 15:16
柴兄不如去應徵做男主角!
ballballlover 發表於 2012-1-6 10:33

正有此意, 波板兄
作者: 2011LV    時間: 2012-1-6 20:58
哈囉各位型男大家好!我係LV我都係第一次玩報告啦!有咩不足嘅地方請多多指教!嘻嘻天氣寒冷記住著多件衫先好出去啦!
作者: ballballlover    時間: 2012-1-6 21:24
作者: wyborn    時間: 2012-1-7 01:56
有機會都想見識LV
作者: 四眼仔    時間: 2012-1-7 17:49
哈囉各位型男大家好!我係LV我都係第一次玩報告啦!有咩不足嘅地方請多多指教!嘻嘻天氣寒冷記住著多件衫先 ...
2011LV 發表於 2012-1-6 20:58

妳咁熱情如火
重駛著多件衫
作者: 2011LV    時間: 2012-1-7 19:15
今日有一個型男上公司搵我!入到房之後衫都未除,倆個人就緊緊相擁,然後就熱吻上來咀到大家都透唔到氣。跟住我好溫柔嘅同佢講:不如我哋除衫沖涼先啦!邊除衫邊沖涼嘅時候,佢同我講佢係因為睇過我嘅報告之後,想一睹芳容捧場來嚟!我跟住攬實佢同佢講多謝捧場支持啦!跟住手拖住走齊齊入咗沖涼房!入到去我哋赤裸祼嘅相擁一起,享受咗肌膚之親嘅愉快!打鬧一番之後我哋步出浴室來到床邊!我哋齊齊相擁瞓低,相互愛錫!好似我嘅男朋友一樣!跟住我調皮嘅爬上佢身上,先同佢熱吻後慢慢向下錫佢倆個粒粒!同時只手揸住佢細佬不停嘅捉,跟住又慢慢滑問佢下體先用舌尖濕濕佢龜頭,舌頭圍住佢龜頭舐來舐去,慢慢口水多咗之後就吞晒佢整條嘢!跟住聼到佢講好舒服可唔可以係你口里爆!我笑住點點頭!跟住就出咗!然後用紙巾幫佢抹干殘余啲嘢!跟住佢同我講想做多一次。我話得。但遺憾嘅係沖緊涼準備做多一次嘅時候,鐘催響啦我雙肩一聳,好無奈同佢講無辦法留番下次囉!跟住佢講下次一定搵你!嘻嘻睇完請各位型男多多指教多多捧場喇!
作者: ballballlover    時間: 2012-1-7 21:23
作者: 2011LV    時間: 2012-1-7 22:28
你係邊個型男呢?歡迎歡迎捧場啦!口爆一定冇問題?就唔知你肯唔肯卑面一試喎?
作者: arsenal620    時間: 2012-1-7 23:23
作者: wyborn    時間: 2012-1-7 23:33
THANKS LV出報告
作者: ballballlover    時間: 2012-1-8 00:12
作者: AV愛好者    時間: 2012-1-10 14:03
連姐姐都出報告....真係特別唔同d
作者: 鷹    時間: 2012-1-10 18:41
好正...唔使諗一定好
作者: sap911    時間: 2012-1-11 15:45
我等住面試, 睇下有無得做主角
作者: ballballlover    時間: 2012-1-11 16:03
作者: 2011LV    時間: 2012-1-12 21:05

記得我去鳳城返工嘅第一曰!有一個紳士風度嘅型男令我印象深刻而且念念不忘添!事隔個幾月啦但佢嘅風度翩翩高大威猛嘅身影烙在了我嘅心中!其實個日我嘅心情好差,好低落。淨係想搵個地方調節吓心情啫!之前都聼講鳳城呢間公司老細對人好好,無論係對人客對囡囡都係一樣愛錫!真係久聞不如一見喇!嗰日睇完一粒鐘之後就遇上了一個型男!一入到去就見到佢企起身對住我笑,令我緊張煩躁嘅心放鬆舒服咗好多!跟住佢同我話我咁靚女,一定要幫我寫報告推薦比其他會員。當時我好納悶又好奇?問佢點為之報告啫?可唔可以教識我卑我學多啲嘢呢?跟著我卑個電話佢幫我登入網址,等佢搵出佢出咗的報告比我睇嘛!當時我佩服佢嘅率直和才華!轉頭諗諗快啲亮出渾身解數將自己嘅靈魂同激情展示係佢面前釋放自己搞定佢吖!等佢幫我寫報告嘅時候寫得精彩啲吸引啲一炮而紅嘛!嘻嘻等多啲型男搵我喇!

好快我哋就進入主題!我含情脉脉地望住佢跟住踮住雙腳用雙手勾住條頸,輕輕一吻跟著緊緊擁抱,嘴巴吻住嘴巴倆條脷相互探索好過癮啦!我哋親吻咗好耐之後佢慢慢幫我除衫,又幫我解胸圍!好典型嘅紳士風度!我此刻陶醉啦!佢體貼到勝過我嘅男朋友喇!嘻嘻好驚自己移情別戀鍾意咗佢!跟住我哋相對而笑雙雙手拖手步入冲涼房沖涼!我哋嘅眼神從未分開過!擦上沐液之後我哋嘅身體相互摸擦調情!我哋盡情嘅享受咗肉體帶來嘅歡迎和快樂!沖完涼佢早我出來,遞咗條毛巾卑我。我笑咗同佢講唔該!跟著我哋上床佢唔係急住要同我做愛調情,而係同我傾解!佢嘅一舉一動都打動咗我嘅芳心!我敢肯定佢好受我哋女仔嘅歡迎類嘅型男!佢打開咗我嘅心靈之門後,我痴痴地望住佢同佢講:我最鍾意男人最鍾意做愛!如果唔做愛我會受不了,會死嘅!佢一路聼我講一路撫摸我嘅身體,搞到我欲火焚身,細妹嗰度不停嘅有嘢流出來!跟著我就抱住佢狂咀跟著摛上去,錫晒佢全身最後就吞晒佢條嘢玩!個條嘢企硬之後我幫佢戴上安全帽之後,擒住佢不停嘅搖擺身體,不停嘅呻吟呼叫!跟著又一個觀音坐田姿勢上下抽動,跟著聼到響鐘啦!佢好斯文嘅同我講問鐘房可唔可以加鐘,外面仲有冇人等緊?鐘房話靜可以加一粒鐘,多就唔得啦!跟著我哋又熱吻起來,輪到佢發揮啦!好快我就卑佢擒住咗,搞到我高潮蹀起氣促急劇!好舒服好滿足啦!跟著佢講狗仔式好唔好?我當時求之不得但又扮晒嘢,細細力好喇!跟著佢真係就著我不太大力而且用力均勻,令到我唔痛仲好舒服添!唔怪得我哋囡囡都死係佢手上,都好掛住佢啦!做完之後佢抱住我同我講,要愛錫自己,如果唔係就冇人愛鍚你嘅!過幾日我會再搵你嘅!我當時感動到想哭出來!但還是忍住了,因為我好驚失禮於人啦!呢個時候催鐘再次響起,我哋都戀戀不捨對方!無奈唯有擁抱吻別!嘻嘻!係呢度我要再一次多謝波版嘅呵護和愛鍚!多謝支持關心我嘅朋友!多謝各位型男嘅捧場同埋支持!多謝!LV敬請各位型男多多指教喇!
作者: ballballlover    時間: 2012-1-12 23:27
作者: arsenal620    時間: 2012-1-13 00:01
作者: virtual1357    時間: 2012-1-13 00:15
給LV的,你可以看一下短信息嗎?我發了信息給你
作者: wyborn    時間: 2012-1-13 18:24
都話LV IS VERYGOOD
作者: 2011LV    時間: 2012-1-13 19:44
LV謝謝大家關心!但是依家好迷茫好無助?點解好多嘢想放低總是放唔低?係唔係我好無用?
作者: virtual1357    時間: 2012-1-13 19:49
LV呀,我發了私人信息給你呀,可以看看嗎????
作者: wyborn    時間: 2012-1-13 23:49
身為第一個FRIEDS  你有咩迷茫無助?
作者: 2011LV    時間: 2012-1-23 00:24
喜氣洋洋嘅春節給我哋帶來了歡樂和希望!好像給寒冷嘅冬天披上一件華麗嘅外衣!大家都沉浸在濃濃嘅喜慶節日當中!LV祝大家新年進步!身體健康!龍年吉祥!心想事成!
作者: ballballlover    時間: 2012-1-23 01:20
作者: 59394    時間: 2012-1-25 08:34
我未見LV妳,已被妳的文章所吸引,可惜太忙,每次都要排隊,不知幾時才能有機會相聚,祝新一年笑口常開
作者: 四眼超    時間: 2012-1-27 18:46
Lv妳好!各位師兄好!祝各位新春快樂,出入平安,心想事成
見到鳯城話妳有D事,未返得工住窩!希望妳唔係有D乜嘢問題啦!因為好多師兄都掛住妳哦!希望妳早日返黎帶比多D人,快樂同埋歡笑啦!雖然我未見妳!但係我比妳D天真同坦白令我注意妳!最後祝妳青春常駐同埋鳯體健康!!
作者: 2011LV    時間: 2012-1-31 00:03
大家新年好!LV好多謝型男掛住我啦!仲特登來公司搵我拜年祝福我啲話語!嘻嘻仲卑利士添!謝謝!
作者: 一一大師    時間: 2012-1-31 15:42
LV妹妹~~新的一年,便是新的開始...我是大師...我是見得你最多...但只找過你一次...無論如果,往往是要向前望,過去的已經過去,不要回望,只要訂下目標,展望將來,新的一年祝你青春常駐,心想事成,財源廣進~
作者: ballballlover    時間: 2012-2-1 12:47
作者: 2011LV    時間: 2012-2-4 03:34
大家好耐唔見!LV祝各型男新年快樂!體健康!龍年行好運啦!澳門返公司已經有幾日啦!忙到都透不過氣來啦! 根本冇時間做其他事啦!點都好啦新年都要搞搞新意思嘛!係唔係?今日做完一粒鐘又去做一個熟客。一推門入去,佢就熟悉咁抱住我親我 吻我啦!然後我被迫倒係床上,佢趁機壓住我錫我,我感覺到佢條陽具頂住了我,我哋忘情的親吻咗,佢開始用手係我胸部揉來揉去,然後輕輕地用舌尖舔我乳頭,感覺好極啦!見佢又慢慢滑向我肚子上又錫又咀,我感覺到自己嘅肚子一起一一伏,我不停地呻吟不停得顫抖咗!佢跟住又慢慢錫到我嘅大腿內測小腿特別係腳趾度,我好像被佢帶咗上了高潮咁!跟住佢又慢慢親到我可愛之處桃花洞!我感覺到佢用舌尖錫我桃花洞口,上下游動,最後條利停係我興奮點度,我好舒服按住佢個頭高潮啦!然後佢用手插到我桃花洞里面,我撒嬌話不要嘛!我哋沖完涼再玩過啦!當時我見到佢滿口都係桃花水開心得笑啦!我哋跟住除完衫我見佢條陽具仲企硬,我搞笑地捉住條陽具入咗浴室!入到去我哋就控制唔住緊緊擁抱一起,身貼住身咁親吻,好像糖粘膠一樣融係一起啦!跟住佢咬耳仔同我話LV我忍唔住啦,攞袋來做一次先然後出去又做多一次!做好安全措施之後佢從後面抱住我,用佢陽具插入我桃花洞里面,我情不自禁咁叫出來,好舒服啊!我全身都軟綿綿任佢橫衝直闖狂插,佢一路插我一路叫,佢係熱烈中出咗嘢!好快進到下一個環節,沖完涼我哋返到床上,佢即刻就低頭親我桃花洞,我卑佢突如其來嘅動作嚇咗一跳,跟住就呻吟大叫起來,錫到我不停扭動身體!我要嘛要嘛來啦!佢經不住我風騷樣好快壓住我,用陽具插住我桃花洞,我享受咗做愛帶來嘅舒服和快感!最後佢敵不住我嘅拿手功夫又出咗嘢啦!最後齊齊沖涼啦!佢著衫快過我坐住等我啦!佢話從未試過等女仔喎!我哋親吻告別下次再見!拜拜!不足之處請型男多多指教啦!嘻嘻!
作者: arsenal620    時間: 2012-2-4 09:53
作者: 2011LV    時間: 2012-2-7 17:35
我無意之中睇到關於LV(是否名大於實)呢篇文章!首先本人申明起LV呢個名唔係搏出名,只是方便人客做完我記得呢個小姐名啫!請勿誤會!我就唔知唔明呢位型男係咩用意咩心態評論啦!請教呢位型男你都識講各花有各眼囉!使咩話五六十嘅人客可能會鍾意我三四十嘅小姐!試問一句你就唔會老嗎?永遠都二幾嗎?嗨!我睇你都係讀遇書嘅人啦!請尊重番我哋做小姐嘅!尊重番自己嘅行為和語言啦!如果你覺得我唔好老嘅話最多下次唔搵啦!好嗎?請有點男士風度好嗎?我記得一年前我啱啱出來從夜總會轉指壓嘅時候,識咗一型男佢可以話照顧到我無微不至啦!我好快就墮入愛河,最後辭工唔做將自己毫無保留地奉獻卑佢!(注對愛情向往和執著)結果我受傷了,錢被佢輸得一干二淨!對此我并沒有怨恨更沒有自暴自棄!可以話掙扎至今!我咩都可以沒有!但是勇氣和自信不可以沒有!因為係呢四個字陪我走過風雨走過困境!真的不是因為一個所謂嘅名牌咁俗令到我紅,而是不斷地改變自己不斷地要求做好自己!記住一分耕耘一分收獲!老天是公道的!嗨!純粹係討論沒有攻擊!我亦不是刻意澄清啦!請各位型男睇完之後為我有所保留!手下留情!謝謝!請多多指教LV。
作者: arsenal620    時間: 2012-2-7 17:54
作者: jerso    時間: 2012-2-7 17:54
“勇氣和自信不可以沒有”, 同意
作者: keyman    時間: 2012-2-7 18:13
LV唔好勞氣, 公道自在人心, 理佢都無謂, 時運高睇唔到~~~
作者: FatChan    時間: 2012-2-7 18:34
我無意之中睇到關於LV(是否名大於實)呢篇文章!首先本人申明起LV呢個名唔係搏出名,只是方便人客做完我記 ...
2011LV 發表於 2012-2-7 17:35

絕對支持LV的努力和執着,更加同意及欣赏你的勇氣和自信!

請你繼續努力,支持你!!!

肥陳
作者: 2011LV    時間: 2012-2-7 19:16
謝謝各朋友嘅支持和撐我啦!對於阿tsangsir嘅評論我不會介意啦!LV唔係佢鍾意嘅囡囡我明嘅!嘻嘻有你哋支持撐我,我都不知幾開心啦!謝謝關心啦!講過就過去了!哈哈!我都唔記得咗啦!好似氣球一樣飛走啦!
作者: jinjin    時間: 2012-2-7 19:44
無錯,試過你的型男都知你是最好的,我會繼續支持你的知道嗎^^
作者: 2011LV    時間: 2012-2-9 22:27
無論我做緊咩行業!不管佢係正職還係偏門!我都抱著一種信念那就是做好自己!明天會好的!
作者: 2011LV    時間: 2012-2-14 08:37
LV祝大家情人節快樂!有情人終成眷屬!
但我失戀啦!誰人可以慰我呢?
作者: 槍手    時間: 2012-2-14 12:11
LV祝大家情人節快樂!有情人終成眷屬!
但我失戀啦!誰人可以慰我呢?
2011LV 發表於 2012-2-14 08:37

大把人會即刻挺出黎安慰妳啦 ,最驚係妳請食檸檬
作者: ballballlover    時間: 2012-2-14 12:18
作者: jinjin    時間: 2012-2-14 15:08
唔知我可唔可以慰藉你呢
作者: hkaudio    時間: 2012-2-15 13:38
多情自古空抱撼
真心還須夢裏尋
縱知痴愛難如願
緣來緣去是人生

曾經深愛過,比從來沒有愛過幸福,縱然受到傷害,亦因此變得更加堅強,更懂得珍惜有緣相聚的時光,願與LV共勉之。
作者: 2011LV    時間: 2012-3-22 00:29
香港係我印像當中是一個美麗又繁華的大都巿。環境優雅但生活節奏好快!具有挑戰性!
我鍾意香港更加鍾意香港型男!好有吸引力啦!嘻嘻如果卑我選擇我一定揀香港型男喎!
其實呢個報告我構思好耐啦!但遲遲都未發表係因為我貪玩不生性啦!唯有講對唔住啦!
新年就快過去了很快我又投入緊張的一天!今日做完一粒鍾出來同自己話:希望新年過後有一個新開始好開始啦!靚BoBo同我講有一個熟客落咗倆個鍾等我!去到房就見到一型男對住我笑,我不覺意外同樣我以喜悅的笑容同佢拜年!新年快樂恭喜發財身體健康之類的祝福語啦!然後佢同我講前倆日先搵過我,今日係佢生日想同我一起度過一起分享快樂!佢話分手之後好掛住我,卑我的風情萬種所吸引對我念念不忘啦!原來係對我一見鍾情嚟!我諗咁要睇緣份以後點發展啦!總之我係單身女郎不怕卑人鍾意卑人追啦!於是佢主動錫我然後我就半推半就任佢撫摸發揮!我都好享受好舒服!跟住佢壓住我係床上,好似男女朋友拍拖一樣親吻!愛錫對方!有時卑佢吻到透不過氣來!然後我深情而且含情默默摸住佢塊面話,不如我哋沖涼先好唔好?佢好乖話任我處理個人交卑你啦!然後我哋手拖手步入浴室!我好溫柔的幫佢擦浴液,倆人忍不住又親吻抱在一起!然後我捉住佢寶貝冲水!即刻蹲下含住錫!條琍係佢龜頭上面舔來舔去,又用美甲輕輕上下掃來掃去!見條寶貝好似又硬要爆出來咁!我好開心亦佢都好滿足啦!做完出來佢不急住同我做,亦係好想知道我以前的事!你落來香港幾耐啦?你之前係做咩嘢架?香港有咩親人啦!我笑笑話我落咗來就快倆年啦!係大陸的時候,我家境富裕!父母當我是掌上明珠一樣愛錫!對我百依百順!但不幸病魔奪走了我親愛父親寶貴的生命!留下一筆家底卑我!由於我的任性給我一敗而光!只留下我的後悔和對深愛的父親深深的懁念!經朋友介紹我識得我之前的前夫!當時我以為香港是個花花世界,人間天堂!好快我哋就結婚啦!而且有了一個小寶貝!世事往往不如人意!由於我哋性格不合我離 婚了!之後我係大富豪上海城市返工!做夜總會的時候!時時刻刻都同自己話要乖要警惕自己,出淤泥而不染的作風!除咗返工之外返到屋企我都以睇書為興趣,增值自己提高自己的質素啦!可能係經濟不景客少咗,自己搵少咗,所以抱住試一試的態度轉做指壓呢行。然後我哋又轉話題傾關於股票的事!當時股票幫我賺咗少少錢!我對股票都有好大興趣和認識!我諗等我搵到啲錢我會做番正職玩下股票搵開支啦!佢同我講都有投資一只股票,問我得唔得?係地產股跌咗少少!我話唔使擔心等佢升番少少就放咗佢再投資賭博股!因為過年賭博業績好到時公佈業績的時候!一定會升!佢一邊聼住一邊火辣辣的望住我好似要吞我落肚咁!我給佢望得不好意思即刻就抱住佢咩都唔講啦!我開始慢慢從頭錫到尾,然後含住佢條寶貝舔來舔的玩!見佢有點忍不住的時候我又擒上去,觀音坐田上下抽動,啲水越來越多我都叫得越來越大聲!佢好興奮輪到佢上埸發揮啦!佢都幾玩得又狗仔式又換姿勢係上邊插我!搞到我要生要死舒服到死!做完之後佢好溫柔的攬住我話,舒唔舒服會不會太大力?我小烏依人咁點點頭好舒服!催鐘響起我哋互相留下電話聯繫啦!希望下次再相聚!最後祝文生日快樂!前程似景!心想事成!我都希望自己努力做好自己!適應香港的節奏啦!由於時間傖促關係有不足地方請指教請見諒!
作者: 小可愛    時間: 2012-3-25 20:53
十卜你^^支持!
作者: 2011LV    時間: 2012-4-8 00:56

呢次返鳳城返工心中有無限感慨!

作者: ballballlover    時間: 2012-4-8 15:00
作者: Novices    時間: 2012-4-8 16:41
香港係我印像當中是一個美麗又繁華的大都巿。環境優雅但生活節奏好快!具有挑戰性!
我鍾意香港更加鍾意香 ...
2011LV 發表於 2012-3-22 00:29

這也算是妳的自傳,妳的心願一定能夠達成
作者: kelvincyl    時間: 2012-4-8 20:03
各人有各人的背景, 所面對的困難

LV肯大膽公開自己的背景, 不介意讓人知道, 相信已經開始放開了, 努力面對未來
作者: 2011LV    時間: 2012-4-8 20:36
睇到你哋嘅關心和鼓勵我都快哭出來啦!Iloveyou!
呢段時間我要多謝鳳城老細洪哥成哥對我的理解和支持!
佢哋係我出來做小姐難遇的好老細!仲有可愛的波波牌主神童熙等型男!
我Lv收到了我會努力做好自己為自己打氣!謝謝!
作者: ballballlover    時間: 2012-4-8 23:14
作者: 2011LV    時間: 2012-4-9 00:57
我記得我姐姐同我說過:端正自己的態度才有正確的目標!
正確的目標先有明確的方向!明確的方向通往成功的大門!
LV加油!OK!
作者: FatChan    時間: 2012-4-9 01:20
我記得我姐姐同我說過:端正自己的態度才有正確的目標!
正確的目標先有明確的方向!明確的方向通往成功的 ...
2011LV 發表於 2012-4-9 00:57

LV,
預祝您早日成功,逹至您的理想!

肥腖
作者: ballballlover    時間: 2012-4-9 11:02
作者: jinjin    時間: 2012-4-9 22:22
做人要歷得起放得低,lv我會支持你..
作者: 2011LV    時間: 2012-6-6 13:12
她像風箏一樣在天空飛翔!她像風一樣自由自在!
她走得瀟灑自在也遍體鄰傷!你們去哪了?她在找你們!
有些人循著路走,而她開闖自己的路!有些人煩惱著明天,而她盡情的享受今天,把握每分每秒!
炙陽下她像綠蔭,沙漠里她像綠洲!誰來安慰她受傷的心!
她從不遲疑溯流而上,她像孤單的雲四處飄泊!而你們是她最愛的朋友!
給她關心給她愛護令她感動!
你們都去哪了?她在找你們!ILoveyou!
作者: hkaudio    時間: 2012-6-6 21:30
過去是歷史
未來像個謎
現在是恩賜
請活在當下
莫為明天急
去愛吧
去笑吧
這才是活著的意義
去恨吧
去哭吧
做人才有意思

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2