香港一世發論壇

標題: [性幻想圖]銅鑼灣富士慾女 [打印本頁]

作者: EddieYau    時間: 2022-5-11 13:09
標題: [性幻想圖]銅鑼灣富士慾女

P.S:上面個張係類似,但更透。

幾$:600(有幾套制服玩,加$,其他服務另議)
位置:21樓入去數第2間
服務:幾正,除晒衫褲上床被囡囡一路咀,其間囡囡對波掃Body個下來Feel喇,過程都好開心,囡囡係過程中講到一的得意野,
例如試過主動撩仔,搞到無Feel會飛起人唔玩落去,著到同上面兩張相一樣嘅Look去搭港鐵,唔單只望,仲要有一堆麻甩佬
跟住,其中有人想約「私炮」,不過無應承,有人跟蹤過,結果上左一樓一房,避左,提到仲做過夜總會,所以係誘惑方面好識,
表情夠淫,過程入面玩左一様都有少少「SM」Feel嘅野,係咩???就係係囡囡仲係全裸嘅情況下,成個人趴係床,PP向住自己,
跟住問囡囡有無試過俾師兄咁様着番對鞋嚟玩,話有,跟住就攞起對鞋,慢慢而香艷咁着番係囡囡對脚度,搞到直至...噴精,
0H...囡囡話的精彈到少少係頭髪度,仲話出左好多精,夾雜少少粗口,不過係温柔版,呢次就咁完喇。

作者: 犀利哥    時間: 2022-5-12 00:01
148 冇佢廣告啵
作者: bigbird    時間: 2022-5-12 02:12
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: EddieYau    時間: 2022-5-13 15:03
犀利哥 發表於 2022-5-12 00:01
148 冇佢廣告啵

呢位囡囡唔係任何網,不過有IG,至於帳號係乜可以幫襯完問埋都得架
作者: 四叔    時間: 2022-5-14 00:44
thank you report
作者: 1508    時間: 2022-5-16 11:49
謝謝推介
作者: 洪爺    時間: 2022-5-18 01:23
恭喜巴打食到件好嘢
作者: lt6460    時間: 2022-5-18 07:00
謝師兄分享~~
作者: 忍者龜    時間: 2022-5-19 00:30
射射
作者: 自由鳥    時間: 2022-5-21 00:49
good sharing
作者: 掂過碌蔗    時間: 2022-5-23 01:08

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2