香港一世發論壇

標題: 希望有人回覆?? [打印本頁]

作者: seak1982    時間: 2011-10-30 00:38
標題: 希望有人回覆??

想問一問d級別點區分??點解有人師兄成日上去都係中度咸濕

點解我無上咁耐就係好冷咸濕??希望有人回應下!!
作者: arsenal620    時間: 2011-10-30 01:55
作者: 肥佬    時間: 2011-10-31 10:26

點解我無上咁耐就係好冷咸濕??希望有人回應 ...
seak1982 發表於 2011-10-30 00:38

咪就係你上唔上嚟, 刀拱冷咸濕LOR
作者: seak1982    時間: 2011-11-11 00:51
我既意思指"好冷耐都無出三街食野"!!
作者: 肥佬    時間: 2011-11-12 17:00
我既意思指"好冷耐都無出三街食野"!!
seak1982 發表於 2011-11-11 00:51

拱E+你去BIN蒲多呢, C-HING
作者: seak1982    時間: 2011-11-12 21:23
而家無錢,等到正虎派左陸千咯陣咪人人都有$$入窿囉!
作者: Dane    時間: 2011-11-14 21:49

點解我無上咁耐就係好冷咸濕??希望有人回應 ...
seak1982 發表於 2011-10-30 00:38

seak brother ,,, 果D係 "中度咸溼 , 專屌屎忽"  ... 哈 ~哈 !
作者: 肥佬    時間: 2011-11-15 10:09
而家無錢,等到正虎派左陸千咯陣咪人人都有$$入窿囉!
seak1982 發表於 2011-11-12 21:23

吓......唔係化, 拱你用完果$6000入窿後, 以後奌牙 唔通走番十一二才0靚仔果時拱, 打飛滋牙你
作者: Dane    時間: 2011-11-15 23:05
吓......唔係化, 拱你用完果$6000入窿後, 以後奌牙 唔通走番十一二才0靚仔果時拱, 打飛滋 ...
肥佬 發表於 2011-11-15 10:09

咁果位brother 快D去做埋 馬交人啦 .....  年年派 叫雞錢 俾你, 多冷過HK 呀
作者: 肥佬    時間: 2011-11-16 10:22
咁果位brother 快D去做埋 馬交人啦 .....  年年派 叫雞錢 俾你, 多冷過HK 呀
Dane 發表於 2011-11-15 23:05

禾E+好冷後侮做HK人, 稅就年年要交, 交賊咗幾十年, E+SIN攞番果鷄碎拱丁多錢
作者: 槍手    時間: 2011-11-17 12:52
禾E+好冷後侮做HK人, 稅就年年要交, 交賊咗幾十年, E+SIN攞番果鷄碎拱丁多錢    ...
肥佬 發表於 2011-11-16 10:22

做馬交人好過做港人
作者: seak1982    時間: 2011-11-19 21:37
肥伯,我都係咁話人地馬交一年派左3次 hk比人叼完先至派一次咁大把重要派到咁鬼寒酸,真係笑膠死斑馬交佬
作者: 肥佬    時間: 2011-11-20 20:03
肥伯,我都係咁話人地馬交一年派左3次 hk比人叼完先至派一次咁大把重要派到咁鬼寒酸,真係笑膠死斑 ...
seak1982 發表於 2011-11-19 21:37

咪係LOR, 派錢刀衰冷過人, 又LE又"路", SIN派果6叉嘢, 嘥GAS

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2