香港一世發論壇

標題: 再戰江湖! [打印本頁]

作者: seak1982    時間: 2010-9-19 21:55
標題: 再戰江湖!
各位巴打,如無意外小弟後日可能出"水晶宮"等報告 (今次唔會再真槍了........)
作者: ballballlover    時間: 2010-9-20 00:40
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-20 01:15
原帖由 seak1982 於 2010-9-19 21:55 發表
各位巴打,如無意外小弟後日可能出"水晶宮"等報告 (今次唔會再真槍了........)

乜果度有得環保咩
作者: 大學研究生    時間: 2010-9-20 07:59
安全第一x2
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-20 08:48
原帖由 seak1982 於 2010-9-19 21:55 發表

以我係佢附近樓下觀察所得, 水晶宮應該都多女選擇,(好似仲有青春陀地 ) 咁我地就等你細佬包膠報告  

作者: kelvincyl    時間: 2010-9-20 08:51
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-20 01:15 發表

乜果度有得環保咩

jjcc兄, 見post今次seak兄講明唔再做環保勇士
作者: jjcc1914    時間: 2010-9-20 11:30
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-20 08:48 發表

以我係佢附近樓下觀察所得, 水晶宮應該都多女選擇,(好似仲有青春陀地 ) 咁我地就等你細佬包膠報告  

睇嚟k版主都有d性趣噃
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-20 12:45
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-20 11:30 發表

睇嚟k版主都有d性趣噃

係樓下見到靚女時係有少少性趣, 不過當諗起馬檻係趕時間式出1Q, 唔係咁岩我玩, 我都係覺得指壓既玩法岩我口味, 可以慢慢玩FEEL先開波, 所以我應該唔會上去, 留番比SEAK兄出報告
作者: seak1982    時間: 2010-9-20 21:56
k版主有陣時唔好獨孤一味知無!! 出去食下第2d野上黎寫多d包膠比各位巴打睇呀嘛!!

唔記得同大家講,禽晚小弟遇上一件好火既事,話說禽晚小弟累累地一心諗住上去dup個正骨,點知上到去係邪野黎(真係小佢個老味!!)女女唔洗再講按都係麻麻地跟

住就到cj,係咁用力咁打都唔知佢識唔識架,事後小弟大傷 而家都重覺得痛!!所以聽日咯戰唔去,幾時去睇時間

(如果有上開荃灣天天足既巴打轉介聲比你地聽,天天足冇左禽晚上去天天足睇個門口已經封左,唔知係放蛇掃左)

作者: jjcc1914    時間: 2010-9-21 00:11
原帖由 seak1982 於 2010-9-20 21:56 發表
k版主有陣時唔好獨孤一味知無!! 出去食下第2d野上黎寫多d包膠比各位巴打睇呀嘛!!

唔記得同大家講,禽晚小弟遇上一件好火既事,話說禽晚小弟累累地一心諗住上去dup個正骨,點知上到去係邪野黎(真係小佢個老味 ...

估唔到seak1982師兄你會去USB,不過依家好難搵到正骨水喇,正邪合璧就多
作者: seak1982    時間: 2010-9-21 00:34
其實天天足論按同j都功夫ok,轉身用初油用手摸輕輕摸下你條小jj,初一陣再打jj 感覺同比r荔枝真係唔同,不

過...而家間場冇左囉,唯有搵第2間:148question2

作者: kelvincyl    時間: 2010-9-21 09:31
原帖由 seak1982 於 2010-9-20 21:56 發表

唔記得同大家講,禽晚小弟遇上一件好火既事,話說禽晚小弟累累地一心諗住上去dup個正骨,點知上到去係邪野黎(真係小佢個老味 ...

因為我之前都試晒馬檻, 桑拿, 一樓一, 上樓骨, 大陸淫K, 總結最後都係覺得指壓岩我玩, 所以我而家就長玩指壓  

對你細佬深表同情, 唯有休息下先再出發去水晶宮
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-21 09:32
原帖由 jjcc1914 於 2010-9-21 00:11 發表

估唔到seak1982師兄你會去USB,不過依家好難搵到正骨水喇,正邪合璧就多

我覺得正骨反而上樓骨會遇到機會大D, 場就應該多數正邪合璧
作者: kelvincyl    時間: 2010-9-21 09:33
原帖由 seak1982 於 2010-9-21 00:34 發表
其實天天足論按同j都功夫ok,轉身用初油用手摸輕輕摸下你條小jj,初一陣再打jj 感覺同比r荔枝真係唔同,不

過...而家間場冇左囉,唯有搵第2間:148question2

下次你可以親身教授呢招比囡囡, 教識囡囡之後, 咁你咪享受到之餘, 其他CHING亦都享受到
作者: seak1982    時間: 2010-9-23 23:41
波版近排停左報告,幾時會有報告??

作者: jjcc1914    時間: 2010-9-23 23:44
原帖由 seak1982 於 2010-9-23 23:41 發表
:148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo: :148oo:  ...

不如試吓前列腺按摩,不過禾驚尼頂唔順
作者: seak1982    時間: 2010-9-23 23:51
原帖由 seak1982 於 2010-9-21 00:34 發表

試過啦j兄 比女女用玉手初下條b仔比掃pp感覺重要獨電!!
作者: ballballlover    時間: 2010-9-24 00:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2