香港一世發論壇

標題: [報告] 太子圓圓 [打印本頁]

作者: 鐵達尼    時間: 2019-3-7 14:08
標題: [報告] 太子圓圓
早幾日試了圓圓,佢唔算係新囡,返了都有一段時間,但對我嚟講就算係新嘢因為未試過,最初聽返嚟嘅評語係比較生手

目測廿尾三十頭,五呎三左右,未至於瘦但又唔可以叫肥的身型,侍浴正常,兜底反手洗擼 jer jer 最爽,又識得彎身錫lin先再水中簫,吹奏功夫都唔錯,大啖大啖吸啜,床上冇趴低要求佢做毒龍鑽,瞓低俾佢錫正面,錫完頸再啜lin,奶袋啜蛋,我望住佢吹奏仲帶點獅子搖頭的感覺,又有眼神接觸,俾我感覺姣得嚟有點淫,同囡囡形容為清純斯文好唔相似。

吹簫享受夠就帶套做,俾佢磨下un下先,又feel到佢自己扭擰,然後問我要唔要狗仔式,狗仔合體後又係佢自己磨下扭擰下,再扶住佢腰推車,幾十下後忍唔住就派彩。

賣點 / 優點 : 相頭算唔錯,目測年紀都唔係好大,都叫做係大波
缺點 : 波雖然係大,但波型唔靚,較鬆馳,顯得對波墮 (囡囡亦自知此缺點)
可以正常廣東話溝通對答,唔使要用到煲冬瓜,不過要留意圓圓身上有公仔圖案同有食煙,但煙味唔算好濃,視乎閣下會唔會接受到
整體感覺服務上都算係做足,亦比我預期中好,應該正如佢所講做了一段日子都有點兒進步,但可能唔係太啱我杯茶,所以暫時都未必會返食
作者: 太子Candy    時間: 2019-3-7 15:45
多謝鐵達尼哥哥報告
作者: t-shiper    時間: 2019-3-7 16:48
睇嚟圓圓比最初已經進步唔少, 不過仍有進步空間
作者: W先生    時間: 2019-3-7 17:36
t-shiper 發表於 2019-3-7 16:48
睇嚟圓圓比最初已經進步唔少, 不過仍有進步空間

咁我要去教佢兩招先得。
作者: t-shiper    時間: 2019-3-12 15:34
W先生 發表於 2019-3-7 17:36
咁我要去教佢兩招先得。

教邊兩招先?
作者: W先生    時間: 2019-3-12 16:18
t-shiper 發表於 2019-3-12 15:34
教邊兩招先?

前空翻720度加轉體360度。。。。。
作者: Miss-148    時間: 2019-3-24 21:37
反手洗着...直得玩下

作者: 鐵達尼    時間: 2019-3-24 22:13
Miss-148 發表於 2019-3-24 21:37
反手洗着...直得玩下

Go go go

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2