香港一世發論壇

標題: [投訴] 太子處理欠佳 [打印本頁]

作者: timtim22    時間: 2018-6-9 12:42
標題: [投訴] 太子處理欠佳

尋日3點幾打去約左一位女女夜晚19:45
去到,睇場話女女唔舒服走左。

我唔係介意女女唔舒服,因為的確辛苦
但係.....可以喺呢個版度講聲等我唔使去嘛.......

作者: hkfishy    時間: 2018-6-9 12:47
我都試過最少2次係咁 多數都係晚上時間 極惡劣
作者: timtim22    時間: 2018-6-9 13:01
hkfishy 發表於 2018-6-9 12:47
我都試過最少2次係咁 多數都係晚上時間 極惡劣

係囉,只係上呢度講聲姐,好難咩

我由荃灣搭車出去架......
既然約得女女,即係有心頭好啦,我明佢地可能博我上到黎揀第二個.....
感覺好差

作者: sba373    時間: 2018-6-9 13:43
十分同情
作者: 太子    時間: 2018-6-9 13:56
對不起 timtim22 師兄,昨天同事是頂更替工,加上電腦網上操作不太純熟,引起今次事件令你有所不快,在此向你道歉,請見諒。
作者: timtim22    時間: 2018-6-9 16:20
太子 發表於 2018-6-9 13:56
對不起 timtim22 師兄,昨天同事是頂更替工,加上電腦網上操作不太純熟,引起今次事件令你有所不快,在此向 ...

冇問題,反映下姐
作者: dogdog001    時間: 2018-6-9 20:15
奇實太子可以叫客留電話,如有更改可以即時通知個客,就會好好多,如在網上通知客人未必即時留意到。
作者: timtim22    時間: 2018-6-9 20:47
dogdog001 發表於 2018-6-9 20:15
奇實太子可以叫客留電話,如有更改可以即時通知個客,就會好好多,如在網上通知客人未必即時留意到。:victo ...

同意, 客唔留就由得佢~
作者: Miss-148    時間: 2018-6-9 22:51
同意。。都中都蕉

叫果個!無果個! 下次都是走人好過。

作者: W先生    時間: 2018-6-10 10:57
如果下下開紅牌名又無預約,當然係叫果個無果個啦。。。
作者: hkfishy    時間: 2018-6-10 14:53
W先生 發表於 2018-6-10 10:57
如果下下開紅牌名又無預約,當然係叫果個無果個啦。。。

上次我係約完 早左10分鐘上到去 先同我講個囡半個鐘前走左 叫我揀第個 冇通知冇sorry真係攪到D火由下面升到上去 走人算嘈都冇用
作者: harchai    時間: 2018-6-10 15:14
hkfishy 發表於 2018-6-10 14:53
上次我係約完 早左10分鐘上到去 先同我講個囡半個鐘前走左 叫我揀第個 冇通知冇sorry真係攪到D火由下面升 ...

任何埸既預約我都習慣到前30min打電话去問多次,咁就可以早D知駛唔駛轉目標
作者: rayray001    時間: 2018-6-10 19:23
harchai 發表於 2018-6-10 15:14
任何埸既預約我都習慣到前30min打電话去問多次,咁就可以早D知駛唔駛轉目標 ...

柴兄醒目
作者: W先生    時間: 2018-6-11 10:38
我也試過一次約好時間早十分鐘到,但係睇住囡囡走,一問鐘房,佢話囡囡特然有事要早走。
作者: hkfishy    時間: 2018-6-11 19:51
harchai 發表於 2018-6-10 15:14
任何埸既預約我都習慣到前30min打電话去問多次,咁就可以早D知駛唔駛轉目標 ...

可能下次約既時間兩小時前 未上車過去前 每半小時打去問一次 到最後半小時 每5分鍾要打去update一次 個場唔介意真係可以咁做架
作者: harchai    時間: 2018-6-12 13:14
hkfishy 發表於 2018-6-11 19:51
可能下次約既時間兩小時前 未上車過去前 每半小時打去問一次 到最後半小時 每5分鍾要打去update一次 個場 ...

可以架, 不過世事無絶對, 試過入左房,囡囡入泥話突然姨媽到要走人, 我話唔怕血都無乎

作者: W先生    時間: 2018-6-12 16:11
harchai 發表於 2018-6-12 13:14
可以架, 不過世事無絶對, 試過入左房,囡囡入泥話突然姨媽到要走人, 我話唔怕血都無乎
...

總言之,玩得多,唔多唔少都會遇到類似情況。
作者: harchai    時間: 2018-6-13 21:11
W先生 發表於 2018-6-12 16:11
總言之,玩得多,唔多唔少都會遇到類似情況。

睇開D就得啦,谷住啖鳩氣,射野會唔順暢

作者: W先生    時間: 2018-6-14 11:15
harchai 發表於 2018-6-13 21:11
睇開D就得啦,谷住啖鳩氣,射野會唔順暢

可能谷住啖鳩氣先射得遠啲呢。

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2