香港一世發論壇

標題: 今日試咗哩倫美妙幾HIT嘅桐桐 [打印本頁]

作者: 無所為    時間: 2010-2-25 00:46
標題: 今日試咗哩倫美妙幾HIT嘅桐桐
今日返工,第二日就俾阿head省!

搞到今日心情真係有啲down!又有啲唔爽啊!
咁既然心情咁唔開心,梗應該搵啲事嚟氹翻自己開心嘎喇!
二話不說,咁就上148到search下有冇啱心水嘅囡囡泄下火!

一睇到有幾張帖都講桐桐,我又未試過,咁就走去試返鑊!

趁住有少少時間,打個電話去book下睇book唔book到!
今日睇嚟佢生意好似唔係幾好,定係啲報告吹水,一book即上!都未試過咁快啊!
可能今日天氣唔係咁好 有小小潮濕 個人感覺唔係咁舒服 上到去又見到 B哥
真係好 見到B哥實有好野食 同B哥吹左陣 佢就介紹左桐桐 真係咁橋 我又想溫桐桐
於是去馬 首先梗係試下佢啲服務先了!啱feeling,服務我非常好!
乜車牌,環保吹之類嘅服務都齊全,玩落幾好feel!
服務態度都算上乘,唔會黑口黑面,啲反應又幾好喔!
搞到我今日仲以為自己變咗AV男優咁勁啊!好有自豪感!
過程唔講咁多 都係口爆一次出一次完事,仲攞埋個goodbye kiss!認真有feel啊!

各位ching,唔記得影相,sorry!

報告完畢!
作者: 喵oo    時間: 2010-2-25 10:12
哈哈....食到好 o野.......恭喜....恭喜............

介紹 o的好 o野比你阿 head.......下次一定唔會省你...................
作者: 槍手    時間: 2010-2-25 10:29
原帖由 喵oo 於 2010-2-25 10:12 發表
哈哈....食到好 o野.......恭喜....恭喜............

介紹 o的好 o野比你阿 head.......下次一定唔會省你...................

最怕佢呀Head係女人
作者: ballballlover    時間: 2010-2-25 13:00
作者: 槍手    時間: 2010-2-26 11:06
原帖由 ballballlover 於 2010-2-25 13:00 發表

咁介紹小無所謂比佢老闆識囉!

咁咪即係小佢老闆

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2